ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

S-400: Κυρώσεις στην Τουρκία ψήφισε η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για το θέμα των κυρώσεων (ότι θα έρθουν και είναι σίγουρες) σας το έχουμε γράψει πολλές φορές κατά το παρελθών. Προηγούμενες αναφορές σχετικά με τις κυρώσεις λέγαμε στο ιστολόγιο, ΕΔΩ , ΕΔΩ , και ΕΔΩ. Εκτός όμως από τις κυρώσεις , οι οποίες έρχονται και το θέμα Ερντογάν θα λυθεί με "διαφορετικό τρόπο".
Επίσης είχαμε γράψει ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ  ΕΔΩ...".στην πραγματικότητα αυτός που αποφασίζει είναι το Κογκρέσο."....και όχι η εκάστοτε μαριονέτα που βάζουν να παίζει τον ρόλο του Προέδρου.!!  Όσο και να θέλει να βοηθήσει το φιλαράκι του τον Έρντι ο Τράμπας, δεν θα μπορέσει να το καταφέρει , εκτός και αν το έχει πάρει απόφαση, να συγκρουστεί με το σύνολο των Αντιπροσώπων και των Γερουσιαστών και των 2 κομμάτων...που δεν το πιστεύω...διότι και εκλογές έχει σε λίγο καιρό....εμφύλιο μέσα στην χώρα του...αλλά και την Κίνα με την οποία θα έρθουν σε πολεμική σύγκρουση οι Η.Π.Α. Για τα F-35 επαληθευτήκαμε -όταν οι άλλοι έγραφαν ότι τα πήραν οι τούρκοι- εμείς τότε λέγαμε ότι θα τα δει μόνο σε μπρελόκ....επαληθευτήκαμε και για τις κυρώσεις όταν λέγαμε ότι είναι σίγουρες....θα επαληθευτούμε και για τους  S-400...λίγο υπομονή μόνο...δεν έμεινε πολύ.
Νομοσχέδιο για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία λόγω της αγοράς των S-400 ψήφισε η αμερικανική Βουλή.
Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, με δικομματική τροπολογία των βουλευτών Κίνζινγκερ και Σπανμπεργκερ, που υιοθετήθηκε ομόφωνα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για την Εθνική Άμυνα, επαναβεβαιώνεται ότι η αγορά από την Τουρκία των ρωσικών πυραύλων S-400 συνιστά μία «σημαντική συναλλαγή» βάσει του νόμου κυρώσεων CAATSA και ορίζει ότι μέσα σε ένα μήνα από την υπογραφή του νόμου, θα πρέπει να υποβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία.

Η τροπολογία πάντως δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο να άρει τις κυρώσεις, αν η Τουρκία απαλλαγεί από τους ρωσικούς πυραύλους.
Ο βουλευτής Άνταμ Κίνζινγκερ είναι ρεπουμπλικανός από το Ιλινόις κι η Αμπιγκέιλ Σπάνμπεργκερ δημοκρατική από τη Βιρτζίνια.

ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Πολύ εξυπηρετικό αυτό το (πακέτο)μεταφοράς..... Την προηγούμενη παραγγέλνω, την επόμενη παραλαμβάνω, μήπως παίζει και κάποιου είδους leasing εορταστικού 10ημερου