ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην κυριολεξία η Αμερική καίγεται.!!! Ακόμα και σε ήσυχες μικρές πόλεις όπως το Πόρτλαντ,έκαψαν το δικαστήριο. Και αυτό μου θύμισε  την Ιλιάδα...την στιγμή που οι Ασιάτες Τρώες βάζουν φωτιά στα καράβια των Αχαιών =Λευκή Φυλή. Γιατί ο Νεώτερος Τρωικός ή Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Αχιλλέας παρακολουθεί από την σκηνή του τις φωτιές , και αρχίζει να το σκέφτεται να αφήσει τον Πάτροκλο να συμμετάσχει στην μάχη για να βοηθήσει τους  Αχαιούς...με μια και μόνο προϋπόθεση.!! Μόλις διώξει τους Τρώες να γυρίσει αμέσως πίσω...όχι αλλού και τίποτε άλλο.


Και φυσικά πλησιάζει η στιγμή που ο Αγαμέμνων (Δυτική Συμμαχία) θα  του γυρίσουν πίσω ότι του άρπαξαν μέχρι σήμερα.!! Διότι τα χειρότερα πλησιάζουν για αυτούς τον Νοέμβριο. Ότι συμβαίνει στις μέρες μας...έχει ξαναγίνει κατά το παρελθόν...τα πάντα βρίσκονται μέσα στην Μυθολογία των προγόνων μας.

6 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


¨τα πάντα βρίσκονται μέσα στην Μυθολογία των προγόνων μας.¨

Εσύ καλά τα λες, φίλτατε Λ.,
αλλά κοίτα πως τα λέει κι ο πονηρός Ιουδαίος ποιητής και κατακτητής και τα οποία οι ορθοδοξομπουνταλάδες ημιέλληνες τα καταπίνουν θρησκευτικώς αμάσητα:

Ψαλμός 95:5
ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια, ὁ δὲ Κύριος τοὺς οὐρανοὺς ἐποίησεν.


Τί υπαινίσσεται εκ του ανωτέρω ο ποιητής;
Ότι οι θεοκάπηλοι περιούσιοι ανεκάλυψαν πρώτοι την θεολογικήν Αμερικήν και ως εκ τούτου δικαιούνται έχειν αποκλειστικώς και το θρησκευτικόν μονοπώλιον του θεού (μονοθεϊσμός.)
Και όχι μόνο. Αλλά συκοφαντούντες και λεηλατούντες τας άλλας θρησκείας και θεούς των εθνών (ήτοι των προηγμένων πολιτισμών) και κυρίως του έθνους μητρός των εθνών, του ελληνικού,
κατώρθωσαν αυτοί οι περιπλανώμενοι και α-πολί-τιστοι γυφτοειδείς σκηνίται, δια του δουρείου ίππου του Παυλικού χριστιανισμού, να μετατρέψουν τον επί χιλιετίας προϊστορικόν, αυτοκρατορικόν και διαπλανητικόν, Έλληνα εις τον σύγχρονον ιστορικόν παρίαν και είδος προς εθνικήν εξαφάνισιν.

Πώς έγινε αυτό;

Απλά, δια της πνευματικής (συνειδησιακής) εθνοϊστορικής περιτομής των Ελλήνων μέσω της βιαίας επιβολής της νέας κατακτητικής ιουδαιο-ρωμαιο-χριστιανικής θρησκείας.
Περιτομή η οποία συνίσταται εις την αναγκαστική αποκοπή και αποκήρυξι, ομού μετά της πολυθεϊστικής εθνικής θρησκείας των κατακτηθέντων Ελλήνων, και όλου του προχριστιανικού, ιστορικού και πολιτισμικού, ασυγκρίτως μεγαλειώδους, οικοδομήματος-παρελθόντος των.
Προχριστιανικό πολιτισμικό οικοδόμημα προ του οποίου το μετέπειτα χριστιανικό ωχριά φαντάζον όσο η νύξ προς την ημέρα.
Αλλά η βαθυτέρα αιτία και σκοπός της επιβολής του αποβλακωτικού μονοθεϊσμού δεν υπήρξεν η θρησκευτική αλλά η πολιτική και οικονομική του πλευρά: Ήτοι ο εκβαρβαρισμός, υποδούλωσις και εκμετάλλευσις της ανθρωπότητος υπό του ασιατικού Δεσποτισμού δια της συντριβής του ελληνικού πολιτισμού και του απελευθερωτικού του φιλοσοφικού πνεύματος. Όπερ και εν πολλοίς εγένετο.

Ει και,
¨δεινόν προς τα κέντρα λακτίζειν.¨
(Δικό τους, ελληνοκλεμμένο, κι αυτό)

Έσσεται γαρ και πάλιν
ελληνική ροδοδάκτυλος Ηώς.










ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ψαλμός 95:5
ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια, ὁ δὲ Κύριος τοὺς οὐρανοὺς ἐποίησεν.
Τί υπαινίσσεται εκ του ανωτέρω ο ποιητής;

Όπως είπες και εσύ αγαπητέ φίλε, όλα είναι ελληνοκλεμένα...διότι οι Εβραίοι δεν ξέρουν ότι η λέξη "Κύριος" είναι ο Σείριος.!!
Τον Σείριο τον έλεγαν και "Κι" όπως λέμε Σι-Κύων...όπως έχω ξαναγράψει τα αρχαία μυστήρια της ΣΙ-ΩΝ έχουν σχέση με τον Ήλιο, μόνο που οι σημερινοί Σιωνιστές καμία σχέση με αυτά, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,πως θα το παίξουμε για να μην πάει πάλι από βέλος ο Αχιλλέας;Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου και να σφυρίξουμε αδιάφορα,κρατώντας και τη Βρισηίδα παράλληλα;

Και άσε τον Αγαμέμνονα να παίξει όπως θέλει με τους Τρώες μόνος του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Την Βρισηίδα μας την έχουν πάρει ήδη Δημήτρη μου.!! Μας έχουν πάρει την Β.Ήπειρο....την μισή Κύπρο..Ίμβρο και Τένεδος...την Ιωνία...και όλα αυτά είναι ελληνικά εδάφη που τα ελευθέρωσε ο Ελληνικός στρατός , τα πήρε πίσω με πόλεμο και αίμα που έχυσε..και μας τα πήραν πίσω οι "Σύμμαχοι" (Αγαμέμνων) όπως ακριβώς και ο Αχιλλέας πήρε την Βρισηίδα σαν "λάφυρο" πολέμου...αλλά πολεμώντας ο ίδιος.!! Δεν του την χάρισαν ενώ αυτός ήταν αραγμένος στην σκηνή του δίπλα στα καράβια και οι άλλοι έκαναν την "βρώμικη" δουλειά για αυτόν. Και μετά του την πήραν με το έτσι θέλω...με το στανιό.

Μάτωσε , πόνεσε και ίδρωσε για να πάρει την Βρισηίδα.

Για τον Πάτροκλο είπαμε το σκέφτεται..όχι ότι το αποφάσισε....γιατί αυτό που σκέφτεται είναι ότι αν οι Τρώεες/Σίνες καταφέρουν και βγάλουν εκτός μάχης των πούστη τον Αγαμέμνων ...τότε ο κόσμος θα πέσει σε μια σκλαβιά ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη. Δες μόνο πως συμπεριφέρονται στους δικούς τους , στους κινέζους και θα καταλάβεις. Αλλά αν συμπεριφέρονται έτσι στον κινεζικό λαό...σε εμάς που ανήκουμε σε αυτούς...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ λέει το μυαλό και η πείρα μου.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα.Ο Αχιλλέας κέρδισε τη Βρισηίδα(=οι περιοχές που ανέφερες) με το σπαθί του (όπως και εμείς),του την κλέψανε,του την επιστρέψανε όταν κοντέψανε να αφανιστούνε και στο τέλος την έχασε διά του αδίκου θανάτου του από τα βέλη του δειλού Πάρη.

Τα αρχέτυπα σπάνε ποτέ Λύκαστρε;Αν σπάσουν μια φορά καταργούνται για πάντα;

Δηλαδή,είναι πιθανό οι Τρώες να νικήσουν τον Αγαμέμνονα;Είναι πιθανό ο Αχιλλέας να μην αφήσει τον Πάτροκλο να πολεμήσει;Είναι δυνατόν ο Αχιλλέας,με το που του επιστρέψουνε τη Βρισηίδα του,να αρνηθεί και πάλι να πολεμήσει και απλά να την πάρει μακριά και να περάσουνε τις υπόλοιπες μέρες τους μαζί;

Αυτό με τη φιλανθρωπία των Κινέζων άσ'τα να πάνε.Άλλα που ξέρεις,μπορεί και ο Αγαμέμνονας να κρατάει κάποια "ιδεώδη" ανέγγιχτα λόγω διατήρησης βιοτικού επιπέδου εν όψει πολέμου για να δείξει πόσο οπισθοδρομικοί είναι οι Τρώες.Και μετά σε περίπτωση νίκης,να κοπούν και αυτά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Τα αρχέτυπα σπάνε ποτέ Λύκαστρε;Αν σπάσουν μια φορά καταργούνται για πάντα;

Τα αρχέτυπα δύσκολα σπάνε Δημήτρη...αλλά αν καταργηθεί ένα...τότε αυτομάτως ένα άλλο παίρνει την θέση εκείνου που έσπασε. Στην Φύση δεν υπάρχει κενό. Ένα αρχέτυπο όμως μπορεί να κάνει και ανασύνθεση του d.n.a .