ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ethiopia begins filling reservoirs of Nile mega-dam

Γράφει ο Λύκαστρος :

H Aιθιοπία αρχίζει και γεμίζει το φράγμα της χωρίς να επιτύχει συμφωνία με το Σουδάν και την Αίγυπτο. Στις 22 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Αιθιοπίας προκάλεσε οργή στην Αίγυπτο αφού έγραψε στο Twitter ότι «Ο Νείλος είναι δικός μας», λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του έργου του Great Ethiopian Renaissance Dam [GERD] στον Νείλο.
Η Αίγυπτος εξαρτάται από το νερό του Νείλου για χιλιάδες χρόνια και το 85 τοις εκατό του νερού που φτάνει προέρχεται από τον παραπόταμο του Γαλάζιου Νείλου, όπου η Αιθιοπία έχει κατασκευάσει το φράγμα GERD.
Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μεταξύ Αιθιοπίας, Αιγύπτου και Σουδάν αφού η Αιθιοπία απέρριψε την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας σχετικά με τη χρήση των υδάτων του Νείλου και άρχισε μονομερώς να γεμίζει τη δεξαμενή του GERD. Η ανεξέλεγκτη πλήρωση της δεξαμενής του GERD θα μπορούσε ενδεχομένως να διακόψει την παροχή βασικών υδάτων στο Σουδάν και την Αίγυπτο, προκαλώντας ξηρασία και λιμό.


Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση από την Αίγυπτο, αλλά  ο Σίσι θα έπρεπε ήδη να είχε βομβαρδίσει το φράγμα. Όμως η Αίγυπτος είναι σε χάος και ο Siisy ελέγχεται απο τους  Σιωνιστές και τους Αμερικάνους και δεν μπορεί να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του, εκτός εάν οι υπεύθυνοι του στην CIA το εγκρίνουν. Οι αιγυπτιακοί  θα έπρεπε να είχαν βομβαρδίσει την τοποθεσία πριν ακόμη μετακινηθεί ένας χωρικός. Η Αίγυπτος έχει ήδη ταραχές για το ψωμί και τα πράγματα πρόκειται να επιδεινωθούν. Στην ιδανική περίπτωση, η Αίγυπτος, αν είχε μια ανεξάρτητη κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ήδη ενεργήσει.Διότι αυτό το φράγμα θα είναι μια μεγάλη καταστροφή για τους ήδη φτωχούς Αιγύπτιους. Στην κυριολεξία τις φωτιές της σύγκρουσης τις ανάβουν οι Νεώτεροι Σιωνιστές αλλά στην ουσία Παλαιοί Άτλαντες. Οι Άτλαντες είχαν ψύχωση με την κατασκευή φραγμάτων για την παραγωγή ενέργειας για τις μηχανές τους. To  όνειρο τους ήταν η κυριαρχία στην Μεσόγειο μέσω τεραστίων φραγμάτων. 

Το μεγάλο τους όνειρο και σχέδιο με την ονομασία Atlantropa  μια τεχνολογική ουτοπία στηρίζονταν  στην κατασκευή ενός τεράστιου φράγματος στα στενά του Γιβραλτάρ για τη δημιουργία της μεγαλύτερης υδροηλεκτρικής εγκατάστασης στον κόσμο. Θα κάλυπτε το ήμισυ των ηλεκτρικών αναγκών της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, θα διέκοπτε την κύρια παροχή νερού στη Μεσόγειο. Η εξάτμιση θα οδηγούσε σε πτώση της στάθμης της θάλασσας έως και 200 μέτρα και θα δημιουργούσε  νέες εκτάσεις γης κατά μήκος της ακτής, καθώς και σύνδεση της Ευρώπης με την Αφρική μέσω της ξηράς. Οι δύο ήπειροι θα συγχωνεύονταν  σε μια ενιαία οντότητα..υπό των έλεγχο των Ατλάντων. Επιτυγχάνοντας έτσι την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ αφού θα είχαν στην κατοχή τους την ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ ή ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Και έτσι θα είχαν την καινούργια Ατλαντική Αυτοκρατορία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: