ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΨΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ;;;

Λύκαστρος : Παίδες δεν γίνεται να μην σχολιάσω..όταν βλέπω κάτι τέτοια.! Αυτή την φορά βάφτηκε σαν μαϊμού. Δηλαδή αυτός που την έβαψε  (και πληρώθηκε αδρά για αυτό) δεν είδε πως την έκανε;; Γιατί μην μου πείτε ότι η κοντή ξέρει να βαφτεί μόνη της. !! Ιτς ιμπόσιμπολ..μάλλον ο μακιγιέρ θα δούλευε στο χόλιγουντ και στην ταινία Ο πλανήτης των πιθήκων.

5 σχόλια:

Μμ. είπε...


¨Οία η ψυχή, τοία και η μορφή¨ ως λέγεται.

Καταλληλότερος πάντως πολιτικός συμβολισμός και προσωποποίησις
της ανωτέρω κακασχήμου εβραιομορφής
δια το σημερινό δημοκρ-ατορ-ικό αποικιοκρατικό,
ξενοκρατικό, εθνομάχο και ελληνοκτόνο
πολιτικό σύστημα-έκτρωμα,
το ονόματι ελληνική ¨μεταπολίτευσις
μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.
Αλλά, ως φαίνεται, αυτό αξίζομεν αυτό και έχομεν, αιώνες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν εξοντωθεί λύκαστρε όλη αυτή η σαβούρα πέμπτη φάλαγγα (πολιτικοί, επιχειρηματίες, ΜΜΕ κλπ) ως τον τελευταίο πάμε για πολύ μαύρα χρόνια. Οι Τούρκοι δε με φοβίζουν αλλά οι στρατιές δωσίλογων που σαρώνουν την κοινωνία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Ιουλίου 2020 - 8:43 μ.μ.

Συμφωνώ...άλλωστε όλοι αυτοί θα κάνουν το παν για να μην μας αφήσουν να νικήσουμε τους Μόγγολους. Πρώτα πρέπει να εξολοθρευτούν αυτοί και μετά οι Τούρκοι. Όπως εχω ξαναγράψει εδώ...πρέπει να πέσουν καμιά 30.000 κεφάλια για να καταφέρουμε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Όμως αυτό δεν είναι εύκολο...διότι για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχουμε πολεμικά γεγονότα...μέσα στην αναμπουμπούλα τους ξεπαστρεύει κανείς...αλλά επειδή το γνωρίζουν αυτό δεν θα αφήσουν ποτέ να πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία....για αυτό έχουν σκοπό να χαρίσουν τα πάντα στους Μόγγολους.

kakos04 είπε...

Όλοι συμφωνούμε ότι πρώτα πρέπει να εξοντωθεί ο εσωτερικός εχθρός , αλλά πέρα από τις ξεφωνημένες που κάνουν μπαμ , είναι και πολλοί που δεν προκαλούν , και σε βασικά πόστα κάνουν την ζημιά και είναι και πιο επικίνδυνοι . Το θέμα είναι να υπάρχει λίστα και ίκανος αριθμός Ελλήνων να κάνουν τις εκκαθαρίσεις ή συλλήψεις εν μέσω χάους .Σε κάθε πόλη υπάρχουν πολίτες υπεράνω υπόψιας που είναι τοποτηρητές και συνήθως είναι οι πιο εύποροι , πολλοί δε άγνωστοι στο ευρύ κοινό με ποσοστά σε κάθε μεγάλο έργο και real estate . Έχεις δίκιο ότι σε πολεμικά γεγονότα γίνεται εκκαθάριση χωρίς κατακραυγή . Δυστυχώς όμως πάμε μόνο σε σόου με τους μόγγολους για να δικαιολογηθεί το ξεπούλημα . Δες και το absentia στο amazon prime. Καλο βράδυ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Νικόλα...ναι έτσι είναι έχεις δίκιο μόνο σε περίοδο πολεμικών γεγονότων μπορούμε να κάνουμε μια καλή εκκαθάριση μέσα στην πατρίδα μας, χωρίς αντιδράσεις. Και είναι και μια καλή ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με τα τουλάχιστον 4.000.000 λαθρομουσουλμάνων εντός της πατρίδας μας.
Δες και την ταινία The Old Gard

https://www.imdb.com/title/tt7556122/