ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Έξωση ηλικιωμένων από σπίτι στα Πετράλωνα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αρχίσαμε...Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα. Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι απομακρύνθηκαν κλοτσηδόν... Η πρόβα για τον Σεπτέμβρη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Με τον νέο πτωχευτικό κώδικα...θα χάσουν πολλοί πάρα πολλοί τα σπίτια τους. Αυτό βέβαια είναι και το σχέδιο τους. Στους λαθρό δίνουν τζάμπα σπίτια...από τους Έλληνες τα παίρνουν. Ένα ΕΥΓΕ στους αστυνομικούς που για τόν όποιο μισθουλάκο που τους δίνει το κράτος δυνάστης....πετάξανε κλοτσηδόν τα δύο γεροντάκια στον δρόμο. Αυτά όλα είναι γραμμάτια...και θα έρθει η στιγμή που θα πληρωθούν ανάλογα. Συμπαντική δικαιοσύνη....λέγεται.

Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα. Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι. Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.
Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι. Αυτό συνιστά προμήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Είναι να μη γεμίζουν ψυχολογικά αυτοί οι κούφιοι άνθρωποι το πολύ μέχρι τα 25 τους και να γυρίζουν μετά να σκοτώνουν την γυναίκα τους και τα παιδιά τους; Αφού είναι εκούσια όργανα του πιο σατανικού συστήματος κρατικής βίας και καταστολής στον πλανήτη. Τους κυνηγάνε οι αρχαίες Ερινύες. Μόνο μαστουρωμένος και σχιζοφρενής ενδείκνυσαι γι αυτή την θέσι.
Οι αρχαίοι (μη αποικιοκρατούμενοι ως οι νυν) Αθηναίοι πάντως είχον επήλυδες (Σκύθες) γι αυτό το επάγγελμα ως ανάξιο για ελεύθερο πολίτη. Ούτως ή άλλως ένας αλλοεθνής κάνει την βρώμικη δουλειά καλύτερα. Όπως και για την Βουλή που φρόντισαν οι προστάτες σχεδόν κανείς να μην είναι γνήσιος Έλληνας. Είναι λιγότερο ψυχοφθόρο έτσι να περνάνε τα προδοτικά και ανθελληνικά μνημόνια και ΑιγαιοΠρέπσπες. Έλληνος γαρ ψυχή δεν θα άντεχε τέτοια δοκιμασία. Θα εξεγείρετο οπωσδήποτε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Έλληνος γαρ ψυχή δεν θα άντεχε τέτοια δοκιμασία. Θα εξεγείρετο οπωσδήποτε.

Αυτή είναι και η δικιά μου απορία αγαπητέ μου φίλε...πως μπορεί και αντέχει η ψυχή τους να πετάνε οι ίδιοι αυτά τα γεροντάκια στον δρόμο.!! Και μην μου πούνε την φθηνή δικαιολογία...ότι αυτοί δεν φταίνε διότι ακολουθούνε εντολές.!! Γονείς δεν έχουνε;;;Στους λαθρό κάθονται σούζα...και στα γεροντάκια πουλάνε νταηλίκια σπάζοντας πόρτες.!! Φαντάσου τον φόβο και την ψυχική οδύνη που πέρασαν αυτά τα δύο γεροντάκια.