ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν υπάρχουν πολιτικές ιδεολογίες...δεν υπάρχουν φασίστες, κουμμουνιστές, κεντρώοι, καπιταλιστές, βασιλικοί, πράσινοι, μπλέ ,και κόκκινοι κόκκοι. Το Σύστημα είναι ένα και ενιαίο...μια Λερναία Ύδρα με πολλά ονόματα πάνω σε κάθε ένα "κεφάλι".!! Υπάρχουν οι Έλληνες και οι ΜΗ Έλληνες....όλα τα άλλα είναι για να σας χωρίζουν σε πολλά κομμάτια και να σας διασπάνε.

Όλα αυτά είναι λάθη που ο ελληνικός λαός τα πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και στο παρόν.
Έχει τόσο βάθος μέσα στον χρόνο το Σύστημα και υπάρχει όχι απλά λίγες εκατοντάδες χρόνια...αλλά χιλιετίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα φεύγει από την Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμμάχους...ακριβώς όπως το 1974.!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτο. Ο ψευτο-έλληνας παλιοχαμούρας αποκαλείται επήλυδας και εισβολέας από το ίδιο του το μαγαζί, από την ιεραρχικά κατώτερή του Σκοτεινή (aka μικρή Τερέζα).

https://ergdhmerg.wordpress.com/2020/07/20/%cf%8e%cf%81%ce%b5-%ce%b8%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b9-%ce%bf%ce%b4%cf%85%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-3/comment-page-1/#comment-39187

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ανώνυμε όλα τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα...είχαμε πει παλαιότερα τι συμβαίνει. Εδώ ταιριάζει η φράση "όμοιος ομοίω αεί πελάζει..." δηλαδή "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".

Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε που λέει και ο λαός. Όλοι το παίζουνε "ειδήμονες" "παντογνώστες" επί παντός επιστητού...αλλά δεν γνωρίζουν την τύφλα τους. ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ έχουν...και ότι γράφουν το λένε χωρίς πηγές και συμβατική βιβλιογραφία....μιλάνε για ελληνισμό και Έλληνες αλλά δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό. Τρείς φορές είχα ρωτήσει τον Επειό Τελχίνα ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ που τόσο την αναφέρει....και τι σημαίνει το όνομα Αιγηίδα (μια που αναφέρετε στην παλαιά Ελλάδα) δεν απάντησε ούτε μια φορά.!!

Και αυτόν τον Επειό Τελχίνα τον έχουν να γράφει ως "ειδικό" για θέματα Ελλάδας.!!!! χαχαχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να μην αναρωτιέσαι γιατί τον αποκαλώ Επειό ....

Ο Επειός (< επώνυμος του λαού των Επειών, ή και από το ἔπειμι (πλησιάζω, ακολουθώ), "αυτός που προχωράει") με λίγα λόγια...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ στην Ελλάδα. Ο δε Επειός είχε πατερούλη τον ΕΝΔΥΜΙΩΝΑ...αν καθίσεις να αναλύσεις το όνομα θα βρείς ότι είναι αυτός που κατοικεί στο εσωτερικό της ΣΕΛΗΝΗΣ.

"Ἐνδυμίωνι λαβόντι Ἀστεροδίαν γυναῖκα--οἱ δὲ τὴν Ἰτώνου τοῦ Ἀμφικτύονος Χρομίαν, ἄλλοι δὲ Ὑπερίππην τὴν Ἀρκάδος--, γενέσθαι δ' οὖν φασιν αὐτῷ Παίονα καὶ ἘΠΕΙΟΝ τε καὶ Αἰτωλὸν ".(Παυσανία Ηλιακά Α΄)