ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Turkish Magazine Calls For Revival Of Caliphate

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Επιβεβαιωνόμαστε για μια ακόμα φορά, όταν λέγαμε ότι σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε ΠΟΛΕΜΟ με την Τουρκία και δεν θα περιοριστούν απλά μόνο σε θερμά επεισόδια. Ο Τούρκος έχει την νοοτροπία του άρπαγα του εισβολέα, και το μισό Αιγαίο να του δίναμε...πάλι θα ήθελε να πάρει και το άλλο μισό, και μάλιστα με πολεμικό τρόπο. Ας ξεχάσουν κάποιοι ότι με με πολιτικό τρόπο θα λυθεί το πρόβλημα της Τουρκίας. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή με δαύτους. Καλό θα ήταν ο κάτοικος της χώρας να προετοιμαστεί για έναν ολοκληρωτικό και εφ όλης της ύλης πόλεμο με τους μογγόλους. Η εποχή που η Τουρκία μπορούσε να αντιμετωπιστεί ειρηνικά και με πολιτικό τρόπο πέρασε ανεπιστρεπτί. Βγάλτε τις κομματικές παρωπίδες από τα μάτια, σας το λένε μόνοι τους οι τούρκοι ότι ονειρεύονται να δημιουργήσουν ξανά την Οθωμανική τους αυτοκρατορία...και μέσα εκεί η Ελλάδα δεν ήταν μόνο η μισή ..αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ.!! Ούτε Χάγη ούτε Διεθνές Δικαστήριο...το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. Εκτός και αν ο κάτοικος της χώρας δεν θέλει , και αποφασίσει να εξαφανιστεί από μόνος του από τον ρου της ιστορίας. Αυτή η Ένωση όμως όλων των Ισλαμιστικών κρατών που ζητά το περιοδικό φερέφωνο του Ερντογάν είναι κάτι σαν την Ε.Ε  της Ευρώπης...μόνο που αυτή η ένωση δεν θα γίνει για ειρηνικούς σκοπούς.
The Turkish bar association has filed a criminal complaint against pro-Islam magazine Gercek Hayat for instigated hatred and called for an armed rebellion against the Turkish government, reported RT News.
Ankara Bar Association requested government prosecutors to investigate the magazine's editor-in-chief, Kemal Ozer, and columnist Abdurrahman Dilipak, claiming their radical newspaper called for an Islamic caliphate.




Gercek Hayat, owned and operated by the pro-government Yeni Safak media group, published a red caliphate flag from the Ottoman Empire on Monday that read: "Get together for caliphate. If not now, when? If not you, who?"

RT News notes a caliphate is a state "dedicated to the cause of Islam, seeking to be a unifying and defending force for all Muslims. The word had received plenty of negative attention in recent times since the terrorist group Islamic State (IS, formerly ISIS) claimed the title for itself."
"Historically, four major caliphates existed, the latest being the Ottoman Empire. Modern Turkey was founded by Kemal Ataturk on the ruins of this fourth caliphate as a modern secular republic that had cast away the outdated institutions of its predecessor," RT said. 
Gercek Hayat has a little more than 10,000 readers. The red caliphate flag magazine cover was enough for President Recep Tayyip Erdogan's ruling Justice and Development Party (AKP) spokesperson Omer Celik to tweet a response:

ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε,
βγάλε το σχέδιο Eurarabia που αφορά όλη τη Νότια ΕΥΡΏΠΗ...
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν το πρωί.!!! Το σχέδιο Eurarabia πατάει σε ένα άλλο παλαιότερο σχέδιο...είναι ακριβώς τα ίδια μόνο το όνομα αλλάζει. Μόλις γυρίσω στον υπολογιστή μου θα καθίσω να γράψω.

Ανώνυμος είπε...

Α, βρε Λύκαστρε,
επικοινωνούμε!!!!!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ N

Aπο τότε που μου είπες να δω για το μικρό....από τότε έχουμε "σύνδεση". Έκανα ότι μπορούσα για να περάσει εκεί που ήθελε.!!Είδες ενώ δεν το περίμενες ...πέρασε και μάλιστα εκεί που θέλατε.

ΑΡΡ. είπε...


Αυτό το Ερδογενιτσαριό θα αποβή τελικά είτε ο μέγιστος εθνικός μας ευεργέτης
διότι μας αφυπνίζει και μας ενώνει είτε ο εθνικός μας νεκροθάφτης.
Η τελευταία μας ευκαιρία ζωής και θανάτου. Ευελπιστούμεν το πρώτο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ φίλε..θα γίνει ο εθνικός μας ευεργέτης. Δεν φτάνει που του έκαναν την βάση της Λιβύης 2 φορές οικόπεδο και του έφτασαν 8 λίρες το ευρώ. Μας θέλει και πόλεμο στο Αιγαίο, ο μπουνταλάς.

Ανώνυμος είπε...

Όντως, μεγάλε!
Όπως τα λες!
Ανθρώπους σαν και σένα θέλει η Ελλάδα για να σωθεί!
Να 'σαι πάντα καλά!
Ν.