ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Αποκρυπτογράφηση του προεδρικού χρησμού

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται στον Simos...που σε σχόλιο του σήμερα μας είπε..." Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας εσύ ασχολείσαι με το μακιγιάζ. Αλλά το άφησες μισό πες και κάτι για το φουστάνι της. Έστω για το χτένισμα και τα σκουλαρίκια. Μάλλον περνάει κρίση ταυτότητος ο ιστοχώρος σου".
Τι μας λες που δεν θα ασχοληθώ με την κοντή, με ότι θέλω θα ασχοληθώ, με ότι μου καπνίσει και με ότι γουστάρω.!! ΌΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ...κάνω για αυτό και σήμερα θα κάνουμε μια αποκρυπτογράφηση του προεδρικού χρησμού (βαθμός δυσκολίας 9,5/10 - λογισμικό αποκρυπτογράφησης = meaning combination script v. 902_fm - code used = odigitis-kne superculture language 1917-1980 by Pythia decode tools


1. αρχαίοι τόποι = Ηρώδειο
2. σύγχρονο πολιτισμό, τέχνη το καιρού = Λαζόπουλος
3. μνημεία = Ακρόπολη
4. ζώσα καλλιτεχνική δημιουργία = Αλ Τζαντίρι news
5. καλοκαιρινό φέστιβαλ = Αυγουστιάτικα events
6. συνομιλία παρελθόντος και παρόντος = Οι Εκκλησιάζουσες πιάνουν κουβεντούλα με τους 10 μικρούς Μήτσους
if 1-6 plus συνένωση αρχαιολογικών τόπων με σύγχρονη έκφραση 
===> ο Λαζόπουλος θα δώσει παράσταση Αλ Τζαντίρι news τον Αύγουστο στο Ηρώδειο με επίσημο χορηγό την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!
?? υποσχετικό πλούσιο μέλλον = text decoding failed..skip this text??? press (y/n)
i am unplayble !!! 😅 

Υ.Γ Σαν να κάνει διάλεξη για τον χωροχρόνο, ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού.  Έχουμε κάνει 2699 αναρτήσεις με πολλά και διαφορετικά θέματα...και εσύ βγήκες να μας "μαλώσεις" για την κοντή. χα χα χα Μιλάμε ακόμα γελάω με το ανόητο σχόλιο σου...το κακό όμως είναι ότι κάτι άτομα σαν και σένα πάνε και ψηφίζουν τις κοντές και τους μη Έλληνες και την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Όταν είσαι ζαβό, ψυχώ, κομπλεξώ, θολοκουλτουριάρικο ασχημόπαπο και γενιτσαροκομμουναριό,
κι εκεί που χρόνια έφτυνες (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο) γυρίζεις τώρα νεοταξικά και τα γλύφεις και τα καταπίνεις,
γιατί απλά είσαι ένα χρηματιζόμενο εβραιοδουλάκι, άψυχο γρανάζι-πιόνι-κουμπί της κρόνειας κομματικής μηχανής-σκακιέρας, χωρίς γνήσια ανθρωπιστικά και πατριωτικά ιδανικά, ελληνικά ανακλαστικά και ουράνια πυξίδα...
ε τότε, τέτοιο μαρξιστικό σαλτομπλοκάρισμα παθαίνεις
από μπουρδοχαοτική γλώσσα μέχρι τον ερημοποιημένο σου εγκέφαλο.

Simos είπε...

Κατά βάθος σε συμπαθώ όσα και να μου σέρνεις (δικαίως η αδίκως). Εφόσον δεν σου αρέσει η κριτική στις αναρτήσεις σου πες μας να ξέρουμε να μην μιλάμε, δεν υπάρχει θέμα. Ούτε εγώ συμφωνώ με την επιλογή στο πρόσωπο της για Πρόεδρο αλλά στέκομαι στην ουσία και τα πεπραγμένα της (ή την έλλειψή τους ακριβέστερα) και όχι στην εμφάνιση της. Επίσης μια που είναι και αυτό πρόσφατο, δεν υιοθετώ φρασεολογία της άγαμης θυγατέρας για μαυρίσματα προσπαθώντας να ενημερώσω (ψευδώς φυσικά) ότι η επένδυση στο Ελληνικό δεν πάει καλά. Τέλος για να μη λέμε πολλά, φουκαράς είμαι, μην ασχολείσαι μαζί μου. Πάμε παρακάτω.
Φιλικά πάντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν έχω θέμα Σίμο να κάνεις κριτική στις αναρτήσεις...άλλωστε όπως είδες πήρα το σχόλιο σου και το χρησιμοποίησα για να κάνω καινούργια ανάρτηση. Και αυτήν την φορά δεν ασχολήθηκα με το βάψιμο της κοντής αλλά με τα λόγια της. Που τα λόγια της δείχνουν ότι είναι ότι νάναι στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ποιός σου είπε ότι η είδηση για την επένδυση στο Ελληνικό ότι δεν πάει καλά είναι ψευδής;;; Η Μαριάννα η Λάτση γιατί νομίζεις αποχώρησε;; Και τέλος αφού εσύ ασχολείσαι μαζί μας...γιατί να μην ασχοληθούμε και εμείς;; Φιλικά πάντα

Simos είπε...

Για το Ελληνικό :

Την τελευταία διετία ήταν (και είναι) σε εξέλιξη διαδικασία διαμοιρασμού των περιουσιακών μεριδίων στην οικογένεια Λάτση. Το έργο συνεχίζουν να στηρίζουν οικονομικά τα δύο αδέλφια ο Σπύρος Λάτσης και η Μαργαρίτα Λάτση.

Επειδή πρόκειται για ένα περιουσιακό διαζύγιο που γίνεται μεθοδικά και πολιτισμένα, η πλευρά της Μαριάννας κρατήθηκε στην άκρη, ώστε να μην υπονομευτεί η προσπάθεια των αδελφών της. Τώρα που το μέλλον του έργου έχει δρομολογηθεί δεν υπήρχε λόγος να μην επισημοποιηθεί.

Για πες εσύ που ξέρεις, γιατί αποχώρησε η Μαριάννα;

Η άγαμη θυγατέρα απάντησε ότι έχει χρόνια κατάθλιψη, εσύ ελπίζω και εύχομαι να είσαι πάντα υγιείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΙΜΟΣ : Η άγαμη θυγατέρα απάντησε ότι έχει χρόνια κατάθλιψη, εσύ ελπίζω και εύχομαι να είσαι πάντα υγιείς.

Και ο Μπογδάνος είναι κοντός.!!! Εγώ τι μπορώ να κάνω για αυτό;;

ΣΙΜΟΣ : Για πες εσύ που ξέρεις, γιατί αποχώρησε η Μαριάννα;

Το θέμα δεν είναι ότι αποχώρησε μόνο η Μαριάννα...αλλά και ένα σωρό άλλοι επενδυτές πριν απο αυτήν. Αποχώρησαν και Κινέζοι (Fosum Group) αλλά και Άραβες επενδυτές (Eagle Hills)...και την αποχώρηση την ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία του Λάτση. Και την μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αυτή η αποχώρηση έγινε 2 μήνες μετά την εκλογή του Κούλη.!! Η οποία μας έλεγε με πομπώδες ύφος ότι θα στρώσει κόκκινο χαλί για τους επενδυτές.!!

Μήπως τελικά το Ελληνικό θυμίζει λίγο το γεφύρι της Άρτας;; Και αν ναι ποιος ευθύνεται για αυτό;;; Σίγουρα όχι η Μαριάννα.Όταν ένα πλοίο βυθίζεται...στην προκειμένη το έργο στο Ελληνικό...τα "ποντίκια"=επενδυτές πρώτα το εγκαταλείπουν.

Το θέμα είναι η εταιρία του ΛΑΤΣΗ έχει ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ότι θα συνεχίσει και θα τελειώσει το έργο;; ΝΑΙ η ΌΧΙ;; Εγώ λέω ότι ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο σε χαρτί με υπογραφεί του Λάτση ότι η εταιρία του ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να υλοποιήσει και να τελειώσει το έργο. Ακόμα και μπουλντόζες να δεις...θα είναι απλά διακοσμητικές.