ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Λύκαστρος :

Η τουρκική διπλωματία εδώ και πάρα πολλά χρόνια δουλεύει αθόρυβα... στοχεύει... παρακολουθεί...και περιμένει τη κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει....
Παρακολουθούσαν το Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και χρόνια...τον είχαν χαρτογραφήσει καλά... φημολογείται ότι βοήθησαν στην εκλογή του, τόσο στην εκλογή της ηγεσίας όσο και της πρωθυπουργίας....η χαρά τους όταν βγήκε πρωθυπουργός ήταν τεράστια...ο Ταγίπ πετούσε... ήταν ο πρώτος που τον πήρε τηλέφωνο να τον συγχαρεί....

O Ταγίπ ήξερε....ήξερε τα οφέλη από την εκλογή Κούλη... συμφέρον του ήταν να εκλεγεί....Τη συνέχεια τη ζούμε......

Με δημόσιους υπαλληλάκους με κοντομάνικο πουκαμισάκια αντί για στρατιώτες, σιγά μην κάνουμε πόλεμο. Όχι μόνο για το Σύμπλεγμα της Μεγίστης αλλά ούτε για την Στερεά Ελλάδα. Πρέπει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτήν την εισαγόμενη γάγγραινα που κατατρώει τα σπλάχνα του Ελληνισμού σιγά σιγά και μεθοδικά.
Βέβαια όπως σας έχουμε ξαναγράψει τόσο η Τουρκία, όσο και η Ελλάδα, δηλαδή οι δυο χώρες που εμπερικλείουν το Αιγαίο (το Άγιο Δισκοπότηρο), αργά η γρήγορα θα πέσουν στην αγκάλη της Ανατολής... ο Χώρος ενοποιηθεί, οι Έλληνες θα επανέλθουν.. το Πελασγικό Άργος θα επανασυσταθεί έναντι του Αχαϊκού Άργους, και θα διαδραματίσει σπουδαιότατο ρόλο στις επόμενες δεκαετίες.
 Για πολλούς Αιώνες οι θρησκείες γίνονταν πάντα εργαλείο για πολλούς ηγέτες, στην προκειμένη περίπτωση του Ερντογαν πραγματικά αναρωτιέμαι τι φοβάται;; Τον ευνουχισμένο απαθή κάτοικο της χώρας  η τους μειοδότες ενδοτικούς αλλογενής πολιτικούς;; Σίγουρα τίποτα από τα δυο πάρα αυτούς που σχεδιάζουν την διάλυση της Τουρκίας όπου έρχεται με γοργούς ρυθμούς.

Διαβάστε και αυτό και θα καταλάβατε πολλά  :  ΕΥΠ: Αξιωματικοί της MIT μέσα στην ΕΥΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: