ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη σε 30 δευτερόλεπτα.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  ΧΩΡΙΣ  ΠΕΡΙΤΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ .....!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, η αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη μας είναι τεχνητή ή είναι φυσιολογική ;'Ολοι βλέπουμε πως το κλίμα έχει αλλάξει.Διάβασα πως υπάρχει κάποια παροδική διαφοροποίηση στο κλίμα, όμως ούτε είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Γης που το κλίμα παρουσιάζει διακυμάνσεις. Μήπως συμβαίνουν κι τα δύο ;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε....η αλλαγή του κλίματος επάνω στον πλανήτη μας είναι και τεχνητή επειδή επεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας (μικροκοσμικά), αλλά και σε συμπαντικούς κύκλους εναλλαγής (μακροκοσμικά). Μην ξεχνάς ότι κάποτε στην Μακεδονία κυνηγούσαν λιοντάρια και τίγρεις....και αυτό το βλέπουμε στις τοιχογραφίες στους Μακεδονικούς τάφους. Για να υπάρχουν όμως λιοντάρια στην Μακεδονία...θα έπρεπε να υπάρχει και το κατάλληλο κλίμα για αυτά.
Ο Ηρακλής είχε καταφέρει να σκοτώσει όχι ένα αλλά δύο λιοντάρια: το πρώτο στον Κιθαιρώνα και το δεύτερο στη Νεμέα...Ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι κατά την εισβολή του Ξέρξη στην Ελλάδα, το 480 π.Χ., ο στρατός του αντιμετώπισε συχνά νυχτερινές επιθέσεις λιονταριών, καθώς διέσχιζε τη Μακεδονία...ο Έλληνας ιστορικός προσδιορίζει ως βιότοπο των λιονταριών μια μεγάλη περιοχή ανάμεσα στους ποταμούς Νέστο και Αχελώο. Επίσης ο Αριστοτέλης αναφέρει κι αυτός την ίδια περιοχή ως φυσικό χώρο διαβίωσης των λιονταριών.

Συμπέρασμα το κλίμα επάνω στον πλανήτη έχει αλλάξει πολλές φορές, και θα αλλάξει άλλες τόσες....όμως όπως ακριβώς σήμερα έχουμε το HAARP που επηρεάζει τον καιρό...έτσι και παλαιότερα οι Τελχίνες και οι επιστήμονες του Άτλαντα έκαναν ακριβώς το ίδιο.!!

" λέγονται δ' οὗτοι καὶ γόητες γεγονέναι καὶ παράγειν ὅτε βούλοιντο νέφη τε καὶ ὄμβρους καὶ χαλάζας, ὁμοίως δὲ καὶ χιόνα ἐφέλκεσθαι" (Διόδωρος)