ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Η "ΜΑΝΑ"...ΗΞΕΡΕ.!!

Λύκαστρος :

Η μάνα ήξερε ….
Και η οικογένεια ήξερε …ήξερε ότι ο μικρός είχε πρόβλημα ..η δυσλεξία.. η αγοραφοβία.. οι κρίσεις κλειστοφοβίας και πανικού.. αλλά ο πατέρας επέμενε .. έπρεπε να υπάρχει συνέχεια στη πολιτική οικογένεια, έφερε γιατρούς από παντού.. έστειλε το μικρό στα πέρατα του κόσμου προκειμένου να κάνει πράξη το όραμα του .. και μέχρι ενός σημείου τα κατάφερε ..ο μικρός πάλεψε με θηρία και τέρατα .. όμως όλα του άφησαν κατάλοιπα .. κι όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διεκδικήσει την αρχηγία και την εξουσία το κόλπο έπρεπε να στηθεί σωστά … έφεραν επικοινωνιολόγους από το εξωτερικό .. εκπαίδευσαν όσο μπορούσαν καλύτερα και αρκετούς ντόπιους .. όμως και πάλι ο μικρός ήταν ευάλωτος…

Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα Avatar .. ένα ανδρείκελο που πήγαινε πάντα σε στημένες καταστάσεις .. που ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κανένα καθώς ήταν σίγουρο πως θα φαινόντουσαν οι αδυναμίες και θα έχανε κατακράτος .. σκόρπισαν πακτωλό χρημάτων στη πιο ανήθικη και πουλημένη κάστα .. τους δημοσιογράφους .. και παραμύθιασαν το κόσμο ότι αυτός ήταν που θα δικαίωνε το μέσο Έλληνα .. από τον απατεώνα ως το πιο παραβατικό .. έφτιαξαν ένα προφίλ να ταιριάζει στο μέσο πολίτη .. λίγο απατεώνας, λίγο σκοτεινό παρελθόν, λίγο χαμηλού IQ, λίγο να είναι κάτι που δε το αξίζει ….

Η μάνα όμως πάντα ήξερε ……

3 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

'Οχι η μάνα... η γιαγιά εννοείς!!! Το μπάσταρδο εβραιάκι με τα γουρλωτά μάτια, παρά το ότι ήταν ελαττωματικό και ανεπαρκές γιά το ο,τιδήποτε, η δρακο-οικογένεια δεν το άφησε να πάει χαμένο. Αξιοποίησε του αγέρωχο παρουσιαστικό του. Το πέρασε από ρετούς, ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση και έτσι κατάλληλα προετοιμασμένο και σενιαρισμένο, όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, το πέταξε μέσα στην αρένα γιά να αποτελειώσει τη δουλειά που ο Αρχι-Δράκουλας παππούς του είχε αφήσει στη μέση!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ιωάννη ...πολλές φορές η γιαγιά είναι καλύτερα και απο μάνα. Ειδικά αν σε μεγαλώσει σαν παιδί...και όχι σαν εγγόνι. Πως λέει η παροιμία.." του παιδιού μου το παιδί, είναι δύό φορές παιδί μου." .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ : Το μπάσταρδο εβραιάκι με τα γουρλωτά μάτια, παρά το ότι ήταν ελαττωματικό και ανεπαρκές γιά το ο,τιδήποτε, η δρακο-οικογένεια δεν το άφησε να πάει χαμένο.

Όλοι αυτοί (καθώς και ο τσίπρας και αυτός από την ίδια φυλή είναι) δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους...γιατί πολύ απλά είναι βιολογικά αποτυχημένα πειράματα άλλων.!! Γενετικά υβρίδια είναι...και ένα υβρίδιο δεν ποτέ έξυπνο.!!