ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.



Γράφει ο Λύκαστρος :

H σημερινή μας ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε έναν καραμαλάκα που συνεχίζει να πιστεύει ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν μπορεί να καταργηθεί. Όπως έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ , η Τουρκία κατήργησε την Συνθήκη απο τον Νοέμβριο του 2016 όταν δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων στο πλαίσιο ομιλίας του, κατά την Διάσκεψη για «Το Πνεύμα της Νέας Ασφάλειας της Τουρκίας» της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι: «Και βέβαια χαιρετίζουμε με εκτίμηση όλες τις επιτυχίες της Λωζάνης, αλλά η Λωζάνη δεν είναι ένα αδιαμφισβήτητο, ιερό κείμενο. Και βέβαια θα το συζητήσουμε. Βαδίζοντας προς το 2023, έχουμε επίγνωση ότι θα θίξουμε τα συμφέροντα αρκετών. Αλλά και πάλι θα το πράξουμε».!!

Όμως δεν αναρωτήθηκε κανένας γιατί ο υπερφίαλος και καραγκιόζης Ερντογάν (το πιόνι του Μογγολο-Σιωνισμού) επέλεξε την συγκεκριμένη ημερομηνία 24/7/2020 για να ξανακάνει την Αγ. Σοφιά τζαμί;;; Δεν επέλεξε τυχαία αυτήν την ημερομηνία...διότι σαν υπάκουο πιόνι των απογόνων του Τζένκις Χάν , επέλεξε αυτήν την ημερομηνία για να πει σε όλον τον κόσμο ότι για αυτόν πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Στις 24 Ιουλίου, έτος 1923 Υπογράφτηκε η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Κάτι που ενώ οι απλοί πολίτες το έχουνε καταλάβει το πρακτορικό πωλητικό κατακτημένο, το εγκατεστημένο και στημμένο εντός της ελληνικής βουλής , κάνει πως δεν το έχει καταλάβει . Έλληνες όσο αφήνουμε αυτά τα προδοτικά σκύβαλα , τους ύπουλους υπαλλήλους ξένων και τουρκικών συμφερόντων , να προσποιούνται ότι μας κυβερνούν η χώρα θα τελεί ΥΠΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και εμείς οι Έλληνες ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ως γένος ανθρώπων.

Ας το αντιληφθούμε πριν να είναι αργά. Ας μην αφήσουμε εμάς και τις επόμενες γενεές να αισθανθούν ξανά το σπαθί των μογγόλων. Ας κρατήσουμε την Ελλάδα μας γερή. Και για αυτό ίσως θα πρέπει να επιτεθούμε πρώτοι , (γνωρίζω ότι κανένας πολιτικός από οποιοδήποτε κόμμα δεν θα δώσει εντολή να βυθιστεί τούρκικό καράβι, ακόμα και αν κάνουν απόβαση στην Αθήνα) αλλιώς αυτοί θα μας διαμελίσουν ξανά  μέσω της κρυφής διπλωματίας , που προωθούν ερήμην μας. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ο λαός μας θα επανακτήσει την κυριαρχία επί του εδάφους, του υπεδάφους , και της θαλάσσης μας , αλλά και θα απαλλαγούμε απο τα κίβδηλα δίποδα που προσποιούνται ότι μας κυβερνούν.!!! Ο καιρός που η Τουρκία θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί με διπλωματικό τρόπο...έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια..και καλό θα ήταν ο λαός να ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ.!!

Για  αυτό και σας λέγαμε ότι η Τουρκία ΔΕΝ θα κάνει απολύτως τίποτε μέχρι το 2020-2021. Και αυτό διότι το 2022 λήγει η Συνθήκης της Λωζάνης.!! Ας δώσουμε ένα παράδειγμα..Το 2017 έληγε η Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για την στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία. Το 2008 ο τότε και νυν υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρώφ, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία θα φύγει από την Σεβαστούπολη εάν η Ουκρανία δεν ανανεώσει την σύμβαση, και ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο λιμένα! Βεβαίως γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, το 2014 (6 χρόνια μετά το 2008 και 3 χρόνια πριν την λήξη της σύμβασης του 2017) η Ρωσία έκανε ένωση με την Κριμαία, όπου ενσωματώθηκε στην Ρωσική δημοκρατία! ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ή ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΕΤΑ.!!

Υ.Γ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ FORA Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗΣ εγω θα παρω την αδελφομαμα μου και την Μαρεβα και θα φυγουμε αμα παρετε τα οπλα...πριτς!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σοβαρα;;; Λες να μας κανεις τετοιο μεγάλο "κακο" ;;;Και τι θα κάνουμε μετά Εμείς χωρίς εσένα!!!!

ΑΡΡ. είπε...



Πάσχων εξ εγγενούς και ανιάτου ψυχοπαθολογικού συνδρόμου,
αυτού του μονίμου πανικού, της διαταραχής και υποταγής...

Αμ! Άν έκαναν αυταί αι βρεφικαί περιτομαί-ευνουχισμοί καλό,
(ατλάντια γενετικά ανθρωποδιαστροφικά πειράματα)
δεν θα μετήρχοντο αυτά οι Κρόνιοι βάρβαροι και δούλοι μόνο
αλλά και οι Δίοι Έλληνες...)

Αυτά τα ατλαντοκρόνια τοξικά ¨γενιτσαρικά εμφυτεύματα¨ ταλαιπωρούν τα ελληνικά φύλα χιλιάδες χρόνια τώρα.
Ελληνόφωνοι μεν και ελληνόφωνοι, Έλληνες δε καθαροί την ψυχήν ού.
Και δια τούτο εσπείροντες εκ των έσω σύγχυσιν, διχόνοιαν, αποθάρρυνσιν και ηττοπάθειαν.

Αποκοπήτωσαν ούν τάχιστα,
ερρέτωσαν και εκβληθήτωσαν
ως εθνικά καρκινώματα
εις τον διαολοΚαιάδα του Κάιν
εξ ού και εξεπήδησαν!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



(Στιχομυθία Αχιλλέως και Έκτορος, προ της τελικής των, και θανασίμου δια τον δεύτερον, μονομαχίας.)

Τούτον υποβλέπων προσωμίλησε ο ταχύς τους πόδας Αχιλλεύς:
Έκτορ, μη μου, μισητότατε, συνδιαλλαγάς διατυμπανίζεις
αφού δεν υφίστανται μεταξύ ανδρών και λεόντων όρκοι πιστευτοί,
ούτε λύκοι και άρνες έχουν ποτέ ομοφροσύνην
αλλά κακά σκέπτονται ολότελα μεταξύ των.
===============================================
Τον δ’ άρ’ υπόδρα ιδών προσέφη πόδας ωκύς Αχιλλεύς
Έκτορ, μή μοι, άλαστε, συνημοσύνας αγόρευε
ως ούκ έστι λέουσι και ανδράσι όρκια πιστά
ουδέ λύκοι τε και άρνες ομόφρονα θυμόν έχουσι
αλλά κακά φρονέουσι διαμπερές αλλήλοισιν.¨
Όμηρος (Χ 260-64)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

AΡΡΙΩΝ : αφού δεν υφίστανται μεταξύ ανδρών και λεόντων όρκοι πιστευτοί,

Αγαπητέ φίλε να είσαι πάντα καλά...ακριβώς αυτή την απάντηση του Αχιλλέα προς τον Έκτωρα λίγο πριν τον σκοτώσει...την σκεπτόμουνα εδώ και μέρες. Και την σκεπτόμουνα διότι δείχνει την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στους σ΄δύο αντιπάλους. Ο Έκτωρας είναι ένας απλός άνθρωπος, και ο Αχιλλέας Λέων. Δηλαδή με λίγα λόγια ο Αχιλλέας λέει στον Έκτωρα..." Σιγά μην ασχοληθώ να κάνω μαζί σου συμφωνία....εμείς οι δύο δεν είμαστε το ίδιο...συμφωνίες γίνονται μόνο μεταξύ ομοίων.".

Μας δίνει μέσα σε λίγες λέξεις...την μεγάλη και τρομερή διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Δεν ανήκει καν στην ανθρώπινη φυλή που ανήκει ο Έκτωρας...διαχωρίζει την καταγωγή του με απόλυτη ακρίβεια.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Φίλτατε και ευγενές Λ.

Και όχι μόνο. Δεν είναι πόλεμοι θρησκευτικοί,
κατά βάθος είναι αέναοι πόλεμοι φυλών
(γόνων ανωτέρων θεών και κατωτέρων αντιθεών,
ανθρωπομορφικώς όπως και πολιτισμικώς ανιχνευόμενοι...)

Καθόλου δε τυχαίον το ότι επί των ημερών μας
εισέβαλον, εθναλωτικώς, λαθραίως και επιλεκτικώς,
εις την χώραν ημών όλα τα λαθρολύματα-κατακάθια της Αφρασίας!