ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ de facto ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ.!

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβασα σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο ότι η Τουρκία έβγαλε προκλητική ΝΟΤΑΜ, με την οποία "διορθώνει" αυτή της Ελλάδος και διαμαρτύρεται πως η Ελλάδα παραβιάζει την Συνθήκη της Λωζάνης.!!! Ρε άι στο διάολο παλιόσκυλα που έχετε το θράσος να κατηγορείτε κάποιον για αυτό που έχετε διαπράξει εσείς.!! Αν κάποιος θα ρωτούσε πότε η Τουρκία κατάργησε την Συνθήκη της Λωζάνης θα του απαντούσαμε , ότι αυτό έγινε από τον Ερντογάν τον Νοέμβριο 2016, όταν δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων στο πλαίσιο ομιλίας του, κατά την Διάσκεψη για «Το Πνεύμα της Νέας Ασφάλειας της Τουρκίας» της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι: «Και βέβαια χαιρετίζουμε με εκτίμηση όλες τις επιτυχίες της Λωζάνης, αλλά η Λωζάνη δεν είναι ένα αδιαμφισβήτητο, ιερό κείμενο. Και βέβαια θα το συζητήσουμε. Βαδίζοντας προς το 2023, έχουμε επίγνωση ότι θα θίξουμε τα συμφέροντα αρκετών. Αλλά και πάλι θα το πράξουμε».!!

«Λίγο πριν την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας κατείχαμε εδάφη 3 εκατ.χιλιομέτρων. Μειώθηκαν, μειώθηκαν, μειώθηκαν και έφτασαν στα 780.000 χιλιόμετρα. Ορισμένοι ενοχλούνται όταν αναφέρομαι στη Συνθήκη της Λωζάνης. Γιατί ενοχλείστε; Δυστυχώς, στη Λωζάνη από αυτά τα 3 εκατ. χιλιόμετρα, κάποια μέρη «φαγώθηκαν» και έμειναν 780.000 χιλιόμετρα».


Και το έκανε έργο και πράξη την κατάργηση δηλαδή της Συνθήκης της Λωζάνης ,με την στρατιωτική προέλαση στην Συρία!!!! ΄Όμως η αμφισβήτηση ως προς την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει από το 1996 με την υπόθεση των Ιμίων και τις διεκδικήσεις που είχε εγείρει η Κυβέρνηση της Τανσού Τσιλέρ για Νησιά και Βράχους που είχαν δημοσιοποιήσει αργότερα και την σχετική μελέτη των Ακαδημιών Πολέμου υπό την αιγίδα του ακαδημαϊκου Αλι Καραμουχμούντ. Οι επιχειρήσεις των Τουρκικών ΕΔ στη Συρία, ακύρωσαν de facto τη συνθήκη της Λωζάνης, αφού σε αυτήν περιλαμβάνονται και τα σύνορα της Τουρκίας με Συρία-Ιράκ. Απλώς το προδοτικό και ανθελληνικό κατεστημένο που κυβερνάει την πατρίδα μας δεν το αναφέρει γιατί τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε.!!

Υ.Γ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ FORA Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: