ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΗΠΑ: “Ένας τόνος τούβλα στο κεφάλι του Ερντογάν οι κυρώσεις που έρχονται… και το αξίζει αυτό”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γράφει στο άρθρο..." Ο Γκράχαμ δήλωσε ότι οι Ρεπουμπλικανοί, οι Δημοκρατικοί και η κυβέρνηση του κ. Τραμπ θα χτυπήσουν τον Ερντογάν “σαν έναν τόνο με τούβλα." ....Ο Τράμπας δεν θέλει, άλλωστε μαζί με τον Πούτιν και τον Ερντογάν βρίσκονται μαζί στην ίδια πλευρά του λόφου....μαζί χέρι χέρι θα βαδίσουν τον δρόμο για την νίκη η τον όλεθρο. Αλλά τον Τράμπα του την έχουν στημένη...και τον περιμένουν στη γωνία, οι πρώην συνοδοιπόροί του. Δηλαδή οι Lankford Nine...ο γερουσιαστής Lankford και η παρέα του.!! Οπότε ο Τράμπας θέλει δεν θέλει κάποια στιγμή....αν θέλει να ξαναβγεί πρόεδρος των Η.Π.Α  θα κάνει αυτό που του λένε. Μπορεί κάποιοι "αναλυτές" εντομολόγοι να ονειρεύονται τουρκελάδες, αλλά στο τέλος θα γίνει αυτό που σας λέμε  ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ.
Τι λέγαμε για την οικονομία της Τουρκίας ΕΔΩ ...." Εκτός αυτού όλη αυτή η εκστρατεία, και η εισβολή χρειάζεται πόρους, χρήματα...πόροι που η Άγκυρα δεν θα έχει ακόμα για πολύ. "       Έλλειψη μαρουλιού (νο Ρούβλι νο Ντούβλη).

Ο Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε στο κανάλι Fox News ότι «θα υπάρξουν ισχυρότατες κυρώσεις από το Κογκρέσο που θα «σπάσουν» την οικονομία της Τουρκίας και «θα συντρίψουν τον Ερντογάν μέχρι να σταματήσει η αιματοχυσία», όπως μεταδίδει το έγκυρο ρεπορτάζ του Hellas Journal από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Γκράχαμ δήλωσε ότι οι Ρεπουμπλικανοί, οι Δημοκρατικοί και η κυβέρνηση του κ. Τραμπ θα χτυπήσουν τον Ερντογάν “σαν έναν τόνο με τούβλα.” (“Republicans and Democrats working with the administration are going to come down on him like a ton of bricks — Iranian-type sanctions — and he deserves it,” Graham told Fox News, saying he would meet with Trump Monday afternoon to address the situation.)
Ο Αμερικανός γερουσιαστής θα συναντηθεί εκτάκτως με τον πρόεδρο Τραμπ σήμερα Δευτέρα για να συζητήσουν το εύρος των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας. Ο κ. Γκράχαμ κατηγόρησε την Τουρκία ότι προκάλεσε την αιματοχυσία στη Συρία και τόνισε ότι ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν «έκανε το μεγαλύτερο λάθος της πολιτικής ζωής του» και αυτός «το προκάλεσε στον εαυτό του».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ DP: Ο Αμερικανός Γερουσιαστής κατηγορεί επίσης τον Ερντογάν ότι ο Ερντογάν παρεξήγηση (misjudged) τόσο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όσο και τον ίδιο, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την αγορά των S-400 από τη Ρωσία θέτοντας την Ατλαντική Συμμαχία σε κίνδυνο. Σε αυτή την κατάσταση, ο Ερντογάν θα δει ένα αρραγές μέτωπο από την πλευρά των ΗΠΑ που έχει καιρό να εμφανιστεί. Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τον Λευκό Οίκο…

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα δουμε τις λαμογιες θα παιχτουν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 15 Οκτωβρίου 2019 - 8:58 μ.μ.

Ότι θα δούμε, θα δούμε...το μόνο σίγουρο. Ήδη μαγειρεύονται οι λαμογιές...άλλος έχει βάλει το "τσουκάλι"...άλλος έχει βάλει την "κουτάλα" και άλλος..."ανακατώνει" για να δέσει το μείγμα.!! χαχαχαχα