ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες, οι άνδρες του ναυτικού της Νέας Ζηλανδίας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τον "γυαλίζουν" τον Ηarpoon.!! Νομίζω με αυτή την ανάρτηση ταιριάζει αυτό ΕΔΩ....αφιερωμένο αποκλειστικά στο ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας. Αυτά βλέπουν οι Σίνες και γελάνε.  Αφού το είπε και ο Αρχηγός του Ναυτικού  David Proctor (Πρώκτορ) εε  τότε έχει μεγάλη σημασία το θέμα.!!

Από το Νοέμβριο, το προσωπικό θα μπορεί να φορέσει μακιγιάζ , βερνίκι νυχιών, αρώματα, δαχτυλίδια και βαφές μαλλιών. Οι αλλαγές έρχονται καθώς το Βασιλικό Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας γίνεται πιο ανεκτικό στις νέες τάσεις. Οι νέες αλλαγές θα προκύψουν όταν το Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας – (RNZN) θα ενημερώσει τις οδηγίες περιποίησης και εμφάνισης για να καταστήσει τον κλάδο πιο ανεκτικό στις νέες τάσεις.
«Αυτές οι τροποποιήσεις πρέπει να αντικατοπτρίζουν ότι το RNZN δεν κάνει διάκριση μεταξύ των ανδρών και των γυναικών στελεχών όσον αφορά την προσωπική τους περιποίηση και εμφάνιση», επιβεβαίωσε στο Newshub ο αρχηγός του Ναυτικού Ντέιβιντ Πρόκτορ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. «Οι αλλαγές αυτές αντικατοπτρίζουν ότι η ποικιλομορφία και η ένταξη είναι κρίσιμες για την επιτυχία μας ως οργανισμό, όπως και οι μοναδικές παραδόσεις και τα χαρακτηριστικά του RNZN».

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου, δίνοντας σε όλο το προσωπικό του Ναυτικού το δικαίωμα να φορούν μακιγιάζ, απαλό βερνίκι νυχιών, ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια φυσικού χρώματος. Θα τους επιτραπεί επίσης να φορούν αρώματα ή κολόνιες, δακτυλίδια και να χρησιμοποιούν φυσικές βαφές μαλλιών.
Ωστόσο, piercing, τα «υπερβολικά χτενίσματα» όπως οι μοϊκάνες και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εξακολουθούν να απαγορεύονται. Ο Πρόκτορ δήλωσε ότι το Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας επικεντρώνεται στην καθαριότητα και την στρατιωτική εικόνα του προσωπικού, καθώς όπως σημείωσε, τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για να αποδείξουν μια ανεκτική αλλά και να διατηρήσουν μία επαγγελματική στρατιωτική εικόνα.
«Το RNZN είναι μια σύγχρονη και επαγγελματική οργάνωση που αγκαλιάζει την ατομικότητα και την προσωπικότητα. Ωστόσο, είμαστε στρατιωτική οργάνωση και με αυτό έρχονται ορισμένες προσδοκίες για το προσωπικό μας όσον αφορά την ενδυμασία και την εμφάνιση», δήλωσε ο Πρόκτορ.

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εμεις εδω ειμαστε τιγκα στους Πρωκτορες!!!!!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Οκτωβρίου 2019 - 9:04 μ.μ.

" και εμεις εδω ειμαστε τιγκα στους Πρωκτορες!!!!!!!!! "

Σε καμιά Ολλανδία το κόβω να μένεις.!!! χαχαχαχαχα
Αν όχι εκεί τότε στην Αυτοκρατορία της Ροδέλας.

Ανώνυμος είπε...

οχι εδω μενω στην Νεοελλαδα, εσυ δεν βλεπεις πουθενα πρωκτορες γεματη ειναι η χωρα και οι αοπλες δυναμεις της απο πρωκτορες και λουλουδες,τα σωματα ανασφαλειας και προστασιας του ισλαμοαφγανοπακιστανοσομαλου πολιτη και αυτα γεματα πρωκτορες ειναι,αμα κανεις και μια βολτα στους δρομους θα δεις και αλλα ειδη καραφλα γεματα τατουαζ και μουσια σαν τραγοποδαροι,και κατι θυλικα επισης γεματα τατουαζ και ψυχοπαθεια.