ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Η Αμερική μόλις πέρασε το κατώφλι μιας νέας σκοτεινής για αυτήν εποχής.

                                         ( Η σημαία όλα τα λεφτά)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μετά την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, την αναμενόμενη επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν αλλά και της δήλωσης Τραμπ ότι η μετάβαση της εξουσίας θα γίνει ομαλά, άρχισε ο νέος εμφυλιακός υβριδικός πόλεμος στις ΗΠΑ. Όπως ακριβώς τα είχα αναλύσει και προβλέψει από τον Νοέμβριο.  Όλο το μέχρι σήμερα θεατράκι περί νοθείας κλπ αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί. Ο Τραμπ σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επανεκλέγει για να μην χρεωθεί την διάλυση του ΝΑΤΟ, την αποχώρηση της Τουρκίας από αυτό και φυσικά την έκπτωση του δολαρίου από την παγκόσμια κυριαρχία του σαν ανταλλακτικό μέσο- νόμισμα και θα επανέλθει σαν σωτήρας πάλι το 2024. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τον καθημερινό πόλεμο των δημοκρατικών εναντίον του. 
 
Έτσι αποφάσισε να γυρίσει τους ρόλους Από 22/1/2021 θα είναι αυτός που θα τους πολεμά χωρίς να χρειάζεται να υπερασπίζεται την πολιτική του και να έχει την ηγεσία και διεύθυνση των κοινών. Ανέξοδα...Θα χρησιμοποιεί τους οπαδούς και θα παίζει με τους Ρώσους και Κινέζους κατά των Δημοκρατικών. Αν δώσει και χάρη στον Ασανζ φεύγοντας μην εκπλαγείτε, όλα τα κάνει στοχευμένα με δική του ατζέντα κατά της παγκοσμιοποίησης, αλλά επειδή δεν τον άφηναν να τα κάνει ως πρόεδρος θα τα κάνει ανέξοδα ως αντιπολίτευση. Πιθανόν μετά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο θα δημιουργήσει και ταρακούνημα στην Wall Street μέσω των μετοχών και της οικονομικής του δύναμης.
 
Ο Τραμπ στην ουσία ποτέ δεν ήθελε να επανεκλεγεί και αυτό φάνηκε στην προεκλογική του ανούσια εκστρατεία που έντεχνα κι ο ίδιος δυναμίτιζε με την Μελάνια π.χ να κάνει δηλώσεις ότι δεν της αρέσει ο Λ. Οίκος, με δηλώσεις που έδειχναν παράλογες και επικίνδυνες αλλά και με το στήσιμο του θεάτρου περί νοθείας που φυσικά και στοιχεία να έχει δεν θα τα εμφάνιζε αυτή την χρονική στιγμή αλλά αν έχει θα τα εμφανίσει στο μέλλον για αντιπολιτευτικούς λόγους παρότι θα συντηρεί συνεχώς την νοθεία αυτήν.
 
Θα χρησιμοποιεί τις μάζες των οπαδών του μέσω των σόσιαλ συντηρώντας το εμφυλιακό αυτό κλίμα φθείροντας συνεχώς την νέα Κυβέρνηση - που αναγκαστικά θα πάρει μέτρα λιτότητας αφού το δημοσιονομικό και οι δαπάνες ξέφυγαν εντελώς κατά την διαχείριση της κρίσης του ιού - και θα χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτόν με διάφορους τρόπους ό,τι στοιχεία έχει στην κατοχή του χάριν της Προεδρίας του. 
 
Η Αμερική μόλις πέρασε το κατώφλι μιας νέας σκοτεινής για αυτήν εποχής.
 
Βέβαιον είναι ότι θα εμπλακεί σε νέους πολέμους - αυτό δείχνει η ιστορία, η στατιστική και το προφίλ των σημερινών πολιτικών του Δημοκρατικού τόξου - μέχρι την τελική υποχώρηση της και συνθηκολόγηση της απέναντι στην παγκόσμια οικονομική υπεροχή των Κινέζων, με μια Βρετανία που ήδη μετά το brexit οχυρώνεται και θα κοιτάξει το δικό της συμφέρον, όπως ακριβώς θα κάνουν και οι παραδοσιακές χώρες της δύσης στην Ευρώπη και μακάρι να μην μας μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την Β. Κύπρο . Κάντε υπομονή...τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ...μόνο μην παραμυθιαστούμε με τίποτα φιλελληνικές ανοησίες από πλευράς Αμερικανών.
 
Υ.Γ  Ένα νέο Βιετνάμ άρχισε για τις ΗΠΑ που ότι δεν μπορούν να σώσουν θα το κάψουν και μετά θα υποχωρήσουν. Όλο το ζουμί εδώ ήταν...«Παρόλο που διαφωνώ απόλυτα με το αποτέλεσμα των εκλογών και τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν, ωστόσο θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στις 20 Ιανουαρίου». .....(... αλλά μετά την μετάβαση αρχίζει...") αυτό το σκέφτεται δεν το λέει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: