ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Σημασία δεν έχει για την Ελλάδα ποιος θα είναι Πρόεδρος η Αντιπολίτευση, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Eλαυνιώτες και Ελαυνιώτισες....το παρών ιστολόγιο έχει την τιμή να είναι το μοναδικό που πρόβλεψε την κίνηση του Τράμπ για αντιπολίτευση. Με αυτό που είπε.... «Και σε όλους τους υπέροχους υποστηρικτές μου θέλω να πω, ότι ξέρω ότι απογοητευτήκατε, αλλά ξέρω επίσης να ξέρετε ότι εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ», επιβεβαίωσε αυτά που σας είχαμε πει από τις 23 Ιουλίου" η Αμερική πηγαίνει για εμφύλιο πόλεμο μετά το Νοέμβριο, καθώς ο Τραμπ θα χάσει στις εκλογές, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία". αλλά και τον Νοέμβριο ΕΔΩ, όταν λέγαμε :

Πολύς θόρυβος, πολύ κιτρίνισμα, πολύ αμφιβολία πολύ δυσφήμιση προς τους δημοκρατικούς και τώρα ξεκινά η αντιπολίτευση. Σε καμία περίπτωση ο Τραμπ ούτε φάνηκε ότι επιθυμούσε να επανεκλεγεί σε αυτή την συγκυρία ούτε δεν θα παρέδιδε μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στον παππού . Όλα ένα show είναι που απλά καταδεικνύει τι θα επακολουθήσει. Με 70 εκ οπαδούς με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του λόγω πρόσβασης σε αυτά ως πρόεδρος με τα ποσοστά που έχει στην Γερουσία θα τους αλλάξει τα φώτα εσωτερικά. Εξωτερικά την δουλειά θα την κάνει ο Πούτιν, η Κίνα, το Ιράν και το γιουσουφάκι όλων αυτών ο Ερντογάν. Αυτά που του έκαναν όσο ήταν πρόεδρος και άλλα τόσα θα τους κάνει.

Για εμάς όμως σαν χώρα δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος στις ΗΠΑ, η ποιος θα είναι στην αντιπολίτευση. Όποιος και να είναι η Ελλάδα , πρέπει να ετοιμάζεται για πόλεμο.!! Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για αντίσταση και για μια εθνοκεντρική πολιτική που θα περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο πολέμου...κατά 80%.

Υ.Γ Και μην πιστεύετε  το πλήρως ελεγχόμενο από το διεθνιστικό, πολυεθνικό κατεστημένο, καρτέλ των εξαγορασμένων αμερικανικών και διεθνών ΜΜΕ...πολλές φορές η αλήθεια δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν.

7 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...




Ξένη δημοσίευσις


Η μεγάλη επιτυχία του προέδρου στον οικονομικό τομέα, καθώς ανέκοψε τον κατήφορο της αμερικανικής οικονομίας και η πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων των κατώτερων αμερικανικών μαζών εναντία στα σχέδια πολτοποίησης τους με την εισαγωγή ξένων στοιχείων, κάτι ανάλογο που συμβαίνει ανεμπόδιστα και στην χώρα μας, αύξαναν την δημοτικότητα του ενώ παράλληλα , εξόργιζε ακόμα περισσότερο το Βαθύ Κράτος..
Και πλησιάζοντας στις εκλογές του 2020, ο Τραμπ φαίνονταν φαβορί για την επανεκλογή του.
Από την άλλη, οι ¨Δημοκρατικοί¨ (νεοταξίτες) αντίπαλοι του εξέλεξαν για αντίπαλο του, τον 78 χρονών, Τζον Μπάϊντεν, που δεν είναι ικανός να κυβερνήσει ούτε τα χέρια του. αλλά είχαν από πίσω το μεγάλο τους πολιτικό όργανο, την προσκείμενη στον Τζωρτζ Σόρος, Καμάλα Χάρις.
Έπρεπε όμως να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να ανατραπεί η αναμενόμενη θριαμβευτική πορεία του Τραμπ προς την επανεκλογή του στη προεδρία, που θα σήμανε μια μεγάλη κατάρρευση του Βαθέος Κράτους με όλες τις παγκόσμιες συνέπειες για αυτή την εξέλιξη.
Και τότε ήρθε η κατασκευασμένη εδώ και χρόνια επιδημία του κορωνοϊού, (κινεζική ;;;), στην προσπάθεια να ανατραπούν όλα τα γνωστά δεδομένα. Παράλληλα και πιο πριν διαφορές προβοκάτσιες, όπως οι εν ψυχρώ δολοφονίες εγχρώμων από αδίστακτους αστυνομικούς, προσπαθούσαν να στερέψουν τον κόσμο εναντίον του.
Παρ’ όλο τον λυσσώδη ΜΜΕπόλεμο όμως αυτά ο πρόεδρος άντεχε.
Το ότι έγινε νοθεία στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές υπάρχουν πολλές αποδείξεις που όμως το δικαστικό κατεστημένο τις αγνόησε επιδεικτικά.
Έτσι αυτό το κατεστημένο, πολιτικό, μιντιακό, δικαστικό και οικονομικό, ανήγγειλε βαρύγδουπα την μεγάλη του νίκη κατά του προέδρου.
Η τελευταία πράξη του δράματος ήταν η προβοκατόρικη εισβολή δήθεν των οπαδών του στο Καπιτώλιο, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις και η φρουρά έκαναν επίτηδες τα στραβά μάτια γιατί ήξεραν ότι ήταν προσχεδιασμένη και έτσι θα ξεσήκωναν την παγκόσμια κοινή γνώμη κατά του δήθεν ακροδεξιού φασίστα (ευκαιρία να δυσφημισθή ο εθνοπατριωτισμός ως κόσμος και ιδέα) Τραμπ.

Από εδώ και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα.
Ο αμερικανικός λαός (και όχι μόνο) που δεν ψήφισε σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ, είναι και πολωμένος και οργισμένος.
Γνώρισε από κοντά για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα τι σημαίνει Βαθύ Κράτος και ελεγχόμενα, λογοκρινόμενα και αφθόνως χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ και αυτό δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Αν νομίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ, μάλλον γελιούνται οικτρά.

Η μεγάλη «περιπέτεια» μόλις άρχισε.


Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως τα λέει ο ΑΡΡ. είναι !

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, συμφωνώ και πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζουν πολλοί. https://twitter.com/eksegerellin/status/1346863357580738561?s=20

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 8 Ιανουαρίου 2021 - 12:09 μ.μ.

O αγαπητός ΑΡΡ δεν έγραψε την γνώμη του...έφερε προς δημοσίευση ΞΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.!! Η οποία όμως ξένη ανάρτηση το τονίζω αυτό...ΣΚΟΠΙΜΑ κάνει ένα τεράστιο λάθος όταν γράφει :
" Έπρεπε όμως να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να ανατραπεί η αναμενόμενη θριαμβευτική πορεία του Τραμπ προς την επανεκλογή του στη προεδρία, που θα σήμανε μια μεγάλη κατάρρευση του Βαθέος Κράτους με όλες τις παγκόσμιες συνέπειες για αυτή την εξέλιξη."


To βαθύ κράτος δεν έχει καμία σχέση ούτε με τους Δημοκρατικούς ούτε φυσικά με τους Ρεπουμπλικάνους.!! Είναι το ίδιο (το βαθύ κράτος) που στις προηγούμενες εκλογές είχε δώσει την νίκη στον Τράμπ...και ΟΧΙ στους Δημοκρατικούς. Τώρα το ίδιο το βαθύ κράτος για τα δικά του συμφέροντα...που δεν έχουν σχέση ούτε με δημοκρατικούς ούτε με τους ρεπουμπλικάνους αποφάσισε να δώσει την νίκη στους δημοκρατικούς.

Είναι φανερό ότι αυτός που έγραψε το κείμενο είναι Τραμπικός...Αν και κάτι τέτοιες αναλύσεις είναι 10 στον παρά και το 99,99999........% πάει κουβά εντός μερικών ημερών. Αποφεύγουν όμως οι περισσότεροι να σχολιάσουν αυτήν εδώ την εικόνα...που δείχνει τον Τράμπ να τοποθετεί το χέρι του επάνω στην φωτεινή σφαίρα(Σελήνη)....που δηλώνει φανερά ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ είναι Σεληνολάτρης του κερατά.

https://prnt.sc/wj1ecp

ΑΡΡ. είπε...



Ξένο σχόλιο:


Στηριζουμε πατριωτες - χριστιανους, αντισιωνιστες, αντιγκλομπολιστες - ανα τη δυση οπως στηριζουμε Σαλβινι και αλλους, οποιον πολεμαει όσους στηριζει ο Σορος του Α΄και Β΄γονεα.
Ομως μονο αφελεις και αδαεις μπορουν να προπαγανδιζουν πως περιμενουμε σωτηρια απ' τους παραπανω αυτους (οπως και απο τους καθε μορφης διαδικτυακους γυρολογους προφητες), αν δεν ανοιξουμε εμεις πρωτα τα στραβα μας...
Όπως και μονον αδαεις και κομμουνοσανοφάγοι θα τολμουσαν ποτε να πουν τουρκοφιλο ένα Έλληνα που λέει "ας ειχαμε εναν Ερντογαν κι εμεις. "

................................................

Μήπως πρέπει να είμεθα με ότι εξυπηρετεί την ελληνική εθνική γραμμή και ιδέα. και με όποιον δεν προσκυνά ζωωδώς τον κάθε εθνομειοδότη γενίτσαρο
και λαθροεισβολέα άγιο των παγκοσμιοποιητών,
τον κάθε παρείσακτο, και επίδοξο γενοκτόνο, αντικαταστάτη μας λαθροπιθηκούμπο;



ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Καλό θα είναι να ενημερώνεις στο μέτρο του δυνατού ότι αφορά για το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Τουρκία, διότι βλέπω υπάρχουν ακόμα πολλά πρόβατα στη χώρα που δεν έχουν καταλάβει τίποτα, κυρίως όμως για μας που πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΟ 56....ότι ξέρω και ότι μπορώ σας το λέω. Κάποια πράγματα είναι για να λέγονται, αλλά κάποια άλλα όχι...μην ξεχνάς μας διαβάζει και ο εχθρός.