ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

The reaction between Mercury and Aluminum

The reaction between Mercury and Aluminum pic.twitter.com/ZY9qxVsr8K

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βλέπουμε την αντίδραση μεταξύ υδραργύρου και αλουμινίου.!!!  Ωχ θεούλη μου φαντάσου να σπάσουνε θερμόμετρα επάνω σε φριντομ κλασεν. Θα μας πάρουν στο κυνήγι με θερμόμετρα τα μογγόλια. Άραγε με την κατάλληλη αναλογία δημιουργεί και tomahawk;;; χα χα χα χα 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Ερντογαν μαθαίνοντας για τις ΜΜSC του Η.Ν. έχει δώσει παραγγελία στην Γερμανία για εκατομμύρια θερμόμετρα υδραργύρου τα οποία θα τα πετάνε σε σμήνη για να τρυπάνε τα σκαριά. Τι κάνουμε;; Δεν έχουμε αντίδοτο. Εκτός κι αν τα σκεπάζουμε με καραβόπανα.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα , δεν υπάρχει αυτό , θα την βυθίζουν με τα νεροπίστολα.........πλάκα πλάκα οβίδες με υδράργυρο και τέλος . Άμα βγάλει και τα καναντέρ με δεξαμενές με υδραργύρο ο Ακάρ την κάτσαμε άμα μας τα φορτώσουν .

Άσχετο αλλά https://uap-media.com.au/wp-content/uploads/2021/09/daen-report-20210821-vaccine-full-report-adverse-events-and-deaths.pdf

Εδώ οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις στην Αυστραλία παρενεργειών , οι ανεπίσημες και οι ασυσχέτιστοι θάνατοι?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα και σε σένα φίλε Νικόλα. Το μεγάλο θανατικό ακόμα δεν ήρθε...περίμενε να δεις τον Χειμώνα τι θα γίνει.