ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Μπαλάσκας – «Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού αστυνομικών – Τελεία και παύλα»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα ύστερα του κόσμου. Ο Μπαλάσκας να είναι ο μόνος που σήκωσε κεφάλι κατά την υποχρεωτικότητας. Να μην σηκώνουν επιστημονικοί σύλλογοι και να σηκώνει ο Μπαλάσκας.! Να βλέπουν ιατροί και νοσηλευτές,  συνάδελφοι τους να τίθενται σε αναστολή και να το κάνουν γαργάρα. Να  σηκώνει ο Μπαλάσκας ανάστημα και να τους έχει όλους απέναντι....Τελεία και παύλα ... και ο Αυτιάς να συμπληρώνει "Είναι δικαίωμα τους" και κόκκαλο το πάνελ....Να μου το λεγε κανείς ότι θα συμφωνούσα με έναν συνδικαλιστή της αστυνομίας...Ποτέ μην λες ποτέ ... και έχει κάνει και το εμβόλιο.!

Την ώρα που γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στη χώρα μας, σε μια περίοδο που το 4ο κύμα του κοροναϊού επελαύνει, την ώρα που πολλοί εργαζόμενοι έχουν «υποχρεωθεί» να εμβολιαστούν και μάλιστα όσοι δεν το έκαναν βγήκαν σε αναστολή, ο Σταύρος Μπαλάσκας δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο πως η Ελληνική Αστυνομία είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε με στόμφο: «Στην Αστυνομία είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» και συνέχισε: «Διότι αυτό έχει να κάνει με τη δημοκρατικότητα και με άλλα πράγματα. Δεν το θέλουμε, να το ακούνε όλοι οι αποδέκτες, δεν θέλουμε στην αστυνομία υποχρεωτικό εμβολιασμό».

«Ας το πάρουν σα μήνυμα όλοι οι αποδέκτες και είναι και επίσημη θέση του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας… Ας αντιδράσουν όποιοι θέλουν και όσο θέλουν» εξήγησε ο ίδιος.

Μόλις… ολοκλήρωσε το σόου του, ο Γιώργος Αυτιάς του απάντησε «δικαίωμά τους».

ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και τα ύστερα του κόσμου! Χωρίς μπάτσους πως θα εφαρμοστούν τα μέτρα; Τους έχουν ανάγκη. Τα μηνύματα από τη γυφτομάχη στο Πέραμα δεν τα πήρες; Θα τα καίγανε ζωντανά τα μπατσόνια αν δεν ήταν ο κορωνιός. Στη μέση του Ζεφυριού. Ενώ τώρα... ντα-ντα το παιζί...

ΑΡΡ. είπε...



ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΣΠΟΥΔΗ;

Την ώρα που γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού...

.........................................................

Γιατί αυτή η πρεμούρα-σπουδή για ολοκληρωτική αντισυνταγματική επιβολή του εμβολιασμού; Μήπως διανύοντες ήδη το τρίτο έτος της ψευδοπανδημίας και εάν οι ¨ανεμβολισθέντες¨ αποδειχθώσι πιο ανθεκτικοί και υγιείς έναντι των ¨εμβολισθέντων¨, καταρρέει αυτομάτως το σατανικό παγκοσμιοποιημένο νεοταξικό αφήγημα και άρα κινδυνεύουσι οι σχεδιασταί του όχι μόνο ναχάσουν την καρέκλα αλλά και το κεφάλι των, όχι μόνο φυλάκισι δηλαδή αλλά Νυρεμβέργειο καταδίκη και εκτέλεσι;
Όσο δε για ελλειπείς ΜΕθ και ¨ράτζα¨ όπως διατυμπανίζουν τα ρυπαρά και αργυρώνητα δημοσιομέσα, αυτά προϋπήρχαν ανέκαθεν στο Ρωμαίικο, περιστατικά δε άδειων (για καλοπληρωτάς μόνο) ΜΕΘ και στοιβαζομένων διαδρομιστών ασθενών δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στο υπολειτουργικό μας εθνικό σύστημα Υγείας, πόσο μάλλον τώρα που ισχύει το ιατρικό ακαταδίωκτο και απαγορεύεται η ενδονοσοκομειακή πρόσβασις και παρακολούθησις οικείων εις τους νοσούντας προσώπων, άσε και τον αβάστακτο προπαγανδιστικό θανατοβομβαρδισμό, τα εμπλεκόμενα εδώ κολοσσιαία κερδοσκοπικά συμφέροντα και τα ευλόγως ανακριβή (¨είναι πολλά τα λεφτά Άρη¨) ανακοινωνούμενα ιατρικά στοιχεία. Προς τούτοις τα συνήθη εποχικά κρούσματα γρίπης Α,Β αποσιωπώνται από τα κορωνόπληκτα και Πετσοδίαιτα Μ.Μ.Ε. αφού αυτά προσμετρώνται όπως και τα πολλά θανατηφόρα περιστατικά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεωνς των καταμεμολυσμένων από μολυσματικούς λαθρογύφτους υγειονομικών χώρων μας στα ψευδοπανδημικά κρούσματα του κοροϊδοιού και όχι στα επιδημικά μιας μεταδοτικής σοβαράς γριπομηνιγγίτιδος. Όσο δε για την εγκληματική γονιδιακή παράμετρο και τις σοβαρές παρενέργειες, άμεσες και εν καιρώ, των εμβολίων, το σχεδιαζόμενο συναφές παγκόσμιον οικονομικόν ρεστάρτ, περιττόν ειπείν εις ερμητικά κλειστά ώτα μη ακουόντων. ¨Βούς επικρέμαται τοις ωτίοις¨ αυτών όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι.