ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ο κάτοικος της χώρας γνωρίζει, δυστυχώς ελάχιστα για την φυσιογνωμία της Τουρκίας, ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρώην ηγετικό στέλεχος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που δημοσίως ομολόγησε πως έκανε βασανισμούς και δεν το μετανιώνει, κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα δίνει και συνεντεύξεις στα κανάλια της Τουρκίας. Αν ο κάτοικος της χώρας  γνώριζε τι ακριβώς είναι το τουρκικό κράτος, ποια η πολιτική κουλτούρα μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της Τουρκίας, πόσο αποδεκτή είναι η βία, πως σκέφτονται για τους γείτονες τους κλπ, θα είχε φρίξει! 

Ο κάτοικος της χώρας γνωρίζει, δυστυχώς ελάχιστα για την φυσιογνωμία της Τουρκίας, ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

Η ελληνική "δημοσιογραφία" και ανάλυση δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά στην ανάδειξη αυτών των ζητημάτων. Τα λαδωμένα παπαγαλάκια το μόνο που αναφέρουν είναι πως θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι το εμβόλιο.! Πρέπει να αποκαλυφθεί εντελώς ο χαρακτήρας του τουρκικού κράτους, είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους τους λαούς της περιοχής, δεν πάει άλλο! 

Ένας τούρκος βασανιστής βγαίνει στα κανάλια και δίνει συνεντεύξεις δηλώνοντας μάλιστα πως δεν έχει μετανοιώσει..απίστευτες καταστάσεις. Αυτό το κράτος πρέπει να αποδομηθεί από την διεθνή κοινότητα, είναι απειλή κατά της ανθρωπότητας! Δυστυχώς είναι δίπλα μας!

Με ευρωπαϊκές και δημοκρατικές παπαριές και διπλωματία σαλονιού δεν αλλάζει η Τουρκία. Με σκληρή πραγματικότητα και με χωρίς έλεος τιμωρίες θα έχουμε αποτέλεσμα. Μόνο με την ΔΙΑΛΥΣΗ της οι γύρω χώρες από αυτήν θα δούμε θεού πρόσωπο. Δεν είναι δύσκολο, σχεδιασμό χρειάζεται.

Υ.Γ Η σημερινή ανάρτηση είναι για τα αποβλακωμένα δίποδα που χθές άκουγα να λένε.."δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον τούρκικο λαό".....έχουμε και παραέχουμε να χωρίσουμε... και είναι ώρα βα πάρουμε πίσω ότι μας έχουν ΑΡΠΑΞΕΙ.

8 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σαν τις κοτες στο κοτετσι ετοιμες για σφαξιμο ,πολυ σημαντικη παραμετρος η γνωση του αντιπαλου,αλλα εμεις εδω πρεπει να κανουμε νανι.
Ετοιμαζετε κολαση ερημην μας και εμεις περιμενουμε την αναπτυξη του κουλη,να μαλωνουν οι Ελληνες μεταξυ τους να μην πεθανουν απο μια γριπη.
Υ.Γ.Την κυριακη παω ΛΕΦΕΔ πρωτη φορα ουτε φορμα εχω ολα βιαστικα τα κανω,τουλαχιστον θα μαι ξυπνια κοτα οταν ερθει η αλεπου.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Και ενα δευτερο σχολιο φρεσκο αν θελετε να κλεισει το φως πειτε μητσοτακης αν θελετε να μαραθει η πουτσα του γειτονα το ιδιο αν τελος παντων θελετε να παγωσει κατι τω αυτω!
Π.χ Ακαρ-μητσοτακης εκλεισα τα ματια τι εγινε τους επεσε η πουτσα η ακομα πρεπει να παω ΛΕΦΕΔ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ προς επίρρωση αυτών που λές εδώ το βίντεο. Μόλις ακούγεται η λέξη Μητσοτ..... σβήνουν τα φώτα στον Σκάι....χα χα χα χα δεν υπάρχει λέμε αυτό που ζούμε.

https://tinyurl.com/4rzt9e4x

Tέτοια γκαντεμόσαυρα δεν έχει ξανά υπάρξει στον πλανήτη επάνω. Κινητή βιβλική καταστροφή ο τύπος, και μόνο που λέει το όνομα του κανείς γίνεται καταστροφή.!!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γι αυτο το εγραψα για κανε και μια αλλη δοκιμη να δουμε δουλευει?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κάθε μέρα δεν λέω και αναρτώ ότι μου έρθει στο μυαλό και του τα σούρνω;;; Εδώ σε εμάς ΔΕΝ πιάνει...χα χα χα ο γράφων είναι πολύ μεγαλύτερο κακό από αυτόν τον γυμνοσάλιαγκα. χα χα χα χα

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΛΟΞΑ ΗΘΗ, ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Με τί παιδεία και πολιτεία (των πολιτών κοινωνική συμπεριφορά) όμως όλα αυτά;
Έθνος ανεμόμυλος, λαός υπό δισχιλιετή πνευματικήν περιτομήν-κατοχήν,
κράτος με την χειροτέραν (αρνησιπάτριδα) εκδοχήν του διεθνιστικού και εθνομάχου κομμουνισμού όπως και του μοιρολατρικώς εσωστρεφούς, του εθνοφοβικού έως και επίσης εθνομάχου, χριστιανισμού; Δεν καταλήγεις πουθενά τοιουτοτρόπως.
Το μέγα αρχέγονον κακό ξέρει που εστιάζει την πολεμικήν του. Ο πανάρχαιος Έλλην άνθρωπος γαρ, αυτός και μόνο, και ως ανθρώπινη παρουσία και γλώσσα μόνο σκανδαλίζει, ενοχλεί και φοβίζει αφάνταστα τους σατανικούς πλανητικούς επικυριάρχους. Επιζητούν και εύχονται λοιπόν την εξαφάνισιν τόσον του ιδίου όσον και την διαγραφήν και δαιμονοποίησιν της όποιας παραδόσεως και μνήμης του. Το επεχείρησαν άλλωστε και εις το παρελθόν εργαλειοποιώντας μεσαιωνικώς τον χριστιανισμόν, ότε το ¨΄Έλλην¨ απέβη δι'αυτοκρατορικών διαταγμάτων όνομα απηγορευμένον και συνώνυμον του διαβολικού. Και γιατί, παρακαλώ, αυτό το παρανοϊκόν μίσος και γενοκτονικόν μένος προς τον μεγαλύτερον ευεργέτην του ανθρωπίνου γένους;
Διότι ο Έλλην, βιολογικός, πνευματικός και πολιτισμικός αιμοδότης ών της ανθρωπότητος συμβολίζει πράγματα πολύ ευγενέστερα και ανώτερα που τρελαίνουν και ενοχοποιούν τους κακόβουλους εχθρούς του ανθρώπου. Συμβολίζει τον καθαρό ανθρώπινο και θείον πολιτισμό του χρυσού γένους, της αδόλου και ανδιοτελούς επιστημονικής, φιλοσοφικής και θρησκευτικής αλήθειας και αρετής. Ούτως ώστε όλοι αυτοί που επενδύουν δι' εαυτούς πλούτη, εξουσίες και αξιώματα στο ψέμα, την σκλαβιά και το έγκλημα γίνονται αυτόματα οι φυσικοί εχθροί και διώκται των Ελλήνων και του θεού των Ελλήνων. Και δεν είναι οι λίγοι αυτοί. Είναι σήμερα δυστυχώς οι περισσότεροι και ισχυρότεροι. Το ελληνικόν πνεύμα όμως είναι η τροφή των λεόντων, το υπερήφανον και ηρωικόν φρόνημα της αριστείας και της τιμής. Ενώ αυτοί θέλουν τους ανθρώπους υποζύγια, σφάγια χοίρους και πρόβατα, προς ζωώδη εκμετάλλευσιν, ταϊσμένους και τρομοκρατικώς εμβολιασμένους με το φθηνό και θολό αντιπνεύμα, τον πτωχόλαγνο και αγαπουλίστικο χριστιανοκομμουνιστικό μικροσυναισθηματισμό.
Έτσι εφθάσαμε να ζώμεν σήμερον την μεγαλυτέραν έντασιν και επέλασιν του ωργανωμένου μεγάλου κακού εξ όσων εγνώρισε ποτέ ιστορικώς η ανθρωπότης.
Η δε σύγχρονος, η αποικιοκρατικώς καταληστευομένη χώρα Ελλάς, ¨ο νους και
η καρδία της ανθρωπότητος¨ κατά τον Γερμανόν σοφόν, η κιβωτός του φωτός,
ο Απολλώνιος, ανθρωπόθεος ομφάλιος λώρος του ουρανού με την γη, έχει σήμερα, εκδικητικώς δηλονότι, εκπέσει, καταστή και μεταβληθή στο μεγαλύτερο πολιτικόν και πνευματικόν νεκροταφείον της ανθρωπότητος.

Πλην όμως, δεινόν προς ελληνικά κέντρα λακτίζειν. Όπου γαρ το βαθύτατον σκότος εκεί και η εγγυτάτη Ηώς.
Ευέλπιδες εστέ. Έσσεται και πάλιν νικηφόρον ελληνικόν ήμαρ.




ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ναι ερχεται ,δυο λεξεις κραταω ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ η μνημη δεν απαλειφεται και αν δεν την κατανοουμε την νιωθουμε θα σκαψουμε βαθια αλλα και γυρω κατω απο τα χαλασματα εκει ειναι μας περιμενει να την καθαρισουμε απο τις λασπες της ληθης.
Ζουμε πολυ καιρο εδω για να παρατησουμε αυτον τον τοπο στον αρχαιο εχθρο, ηρθαν και παλιοτερα πολλες φορες ,μα ακομη δεν καταλαβαν οτι αυτο γουσταρουμε και εμεις να τους γαμαμμε οποτε ερχονται.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο φονιάς -έλεγε η γιαγιά μου- έχει μία αμαρτία, το θύμα έχει εκατό. Τα κάνουνε οι Τούρκοι εκεί που του παίρνει. Αν μερικοί πιλότοι τους είχαν κάνει μπουρμπουλήθρες στο Αιγαίο, θα ήτανε Παναγίες.
Από την άλλη, τα κάνουνε και εκεί που πρέπει. Την γριά ολλανδέζα και συναφούς ΜΚΟτζήδες που μας αποκαλούν φασίστες -θυμίζω και εκείνον τον Γερμανό στην Ερμού- θα τους έκαναν κεμπάπ ψιλοκομμένο με τον μπαλτά, χειροποίητο. Θυμίζω ότι οι ΜΚΟτζήδες την Τουρκία την λατρεύουν και το ρήμα "λατρεύουν" δεν υπερβάλλει...