ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

ΠΕΡΙ ΔΗΛΟΥ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΕΡΙ ΔΗΛΟΥ 

Ας πούμε κάποια πραγματάκια για την Δήλο και για την "συναυλία" «Alpha Mission – Δelos & Οι [αβέβαιες] τέσσερις εποχές» που μεταδόθηκε ζωντανά. μέχρι εκεί που πρέπει.

Δεν είναι τυχαίο το όνομα που έδωσαν ΑΛΦΑ, και το μόνο σίγουρο ότι είναι αβέβαιες οι τέσσερις εποχές τους. Και θα συνεχίσουν να είναι. Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά. Θα πρέπει πρώτα να δούμε γιατί έδωσαν το όνομα ΑΛΦΑ και ποιοι ήταν οι Ναοί του Άλφα. Ηλιακοί Ναοί που εκεί μέσα μάθαιναν τα μυστήρια της Ζωής και του σύμπαντος  που μεταφέρθηκαν εδώ από τους πανάρχαιους Έλληνες. Η ΑΛΦΑ-βητα των Ελλήνων.

«...και δια του Άλφα και Ωμέγα ονομάζεσθαι αυτόν την εκ πάντων γέννεσιν σημαίνοντα»

Κάποτε στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Ωγυγίας ή Ωρυγίας , υπήρχαν διάσπαρτοι οι Ηλιακοί Ναοί του Άλφα (Ήλιου) .Τότε που μιλήσουν την μια και μοναδική γλώσσα των Παλαιών Ελλήνων, πριν την πτώση της Βαβέλ. Πάντα πριν τον Κατακλυσμό και την καταστροφή του Κόσμου προηγείται πάντα μια αντίστροφη κίνηση του Σύμπαντος και ΤΡΟΠΗ του Ήλιου και τον άλλων άστρων που είναι αποτέλεσμα της δράσης της Στυγός.!!

Θα έχουμε δηλαδή μια μετάλλαξη ΟΛΟΥ του γεωφυσικού, γεωλογικού, γεωδαιτικού, και γεωθερμικού συστήματος του πλανήτη μας. Για αυτήν την μετάλλαξη μας έχει μιλήσει και ο Πλάτωνας. Το ότι η "συναυλία" έγινε στην Δήλο μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου. Ολόκληρος ο γεωφυσικός χώρος της Ελλάδας είναι ένα πεδίο ηλεκτρομαγνητικών και ηχοφασματικών πόλων και διαύλων. Έχουμε μια αέναη ΡΟΗ μιας ΔΥΝΑΜΗΣ που καθιστά τον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο του Αιγαίου και της Ελλάδας ΜΗΤΡΑ γέννησης ΖΩΗΣ του πλανήτη.

Στο Αιγαίο υπάρχουν και επικρατούν αστροφυσικές και γεωφυσικές συνθήκες και προυποθέσεις που θα επιτρέψουν την διατήρηση της ζωής ακόμα και μετά την αντιστροφή των Πόλων της Γης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάποτε η Αιγηίδα ήταν το επίκεντρο της μοναδικής εύκρατης περιοχής σε όλο το βόρειο ημισφαίριο, όταν τα πάντα ήταν παγωμένα πάνω στον πλανήτη. Και  η Αιγηίδα ήταν και είναι η μήτρα η Δελφύς όλης της ΛΕΥΚΗΣ και Αιγηίδας φυλής.

Οι επικυρίαρχοι γνωρίζουν ότι στο άμεσο μέλλον θα συμβεί μια κατακλυσμιαία πολική μετατόπιση των γεωγραφικών πόλων της Γης. Αυτή μπορεί να συμβεί όταν ο φλοιός της Γης γλιστρήσει γύρω από τον πυρήνα του, αλλάζωντας έτσι της θέσεις των μαζών ξηράς σε σχέση με τον άξονα της.(βλέπε Πλάτωνα Τιμαίο  "παράλλαξις των κατ' ουρανω ιόντων").

Ο Καλλίμαχος στον στίχο 34 στον " Ύμνο στην Δήλο" μας λέει :

" σὲ δ᾽ οὐκ ἔθλιψεν ἀνάγκη,
ἀλλ᾽ ἄφετος πελάγεσσιν ἐπέπλεες, οὔνομα δ᾽ ἦν σοι
Ἀστερίη τὸ παλαιόν, ἐπεὶ βαθὺν ἥλαο τάφρον,
οὐρανόθεν φεύγουσα Διὸς γάμον, ἀστέρι ἴση."

Mετάφραση : Εσένα (Δήλο) δεν σε πίεσε η ανάγκη ( να μένεις αμετακίνητη) , αλλά έπλεες ελεύθερα επάνω στα πελάγη(;;) και το όνομα σου κατά την παλαιά εποχή ήταν Αστερία διότι επήδησες από τον ουρανό ένα βαθύ χαντάκι , για να αποφύγεις τον γάμο με τον Δία, και ήσουν όμοια με ΑΣΤΡΟ.  

Σε αυτόν τον στίχο ο μεγάλος Αστρονόμος και Επιστήμονας πρόγονος μας Καλλίμαχος μας αποκαλύπτει ότι η Δήλος ΕΙΝΑΙ το ο σύνδεσμος και ρυθμιστής της ενέργειας που δέχεται ο πλανήτης μας και ειδικά το Αιγαίο από το Σύμπαν. Διότι η Δήλος είναι το γεωσυμπαντικό ηλεκτρομαγνητικο και ηχοφασματικό πεδίο αυτής της ενέργειας. ΗΧΟΣ και ΦΩΣ οι δύο ιδιότητες του θεού Απόλλωνα. Που πάει να πει ότι η Δήλος εκτός από φορέας και δέκτης είναι ΚΑΙ πομπός αλλά και ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗΣ αυτής της συμπαντικής ενέργειας.

Και όταν ο τεράστιος Αστρονόμος Καλλίμαχος μας λέει ότι ήταν όμοια με άστρο , εννοεί ότι η Δήλος ήταν κάποτε ένας αυτοτελής μικρός αστέρας ή πλανήτης η δορυφόρος, δηλαδή ότι ήταν ένα μικρό αλλά φωτεινό συμπαντικό σώμα το οποίο από τον ουρανό/σύμπαν...έπεσε στον πλανήτη μας.!!! Για αυτό και στον πρώτο στίχο μας λέει "επήδησε από τον ουρανό". Το ίδιο μας γράφει και ο Πίνδαρος . Επίσης το όνομα Ορτυγία είναι σύνθετο και βγαίνει από το Ορ-τυγία. Η ρίζα του "ΟΡ" προέρχεται από το "ωρό" δηλαδή βλέπω, κοιτώ μακριά. Το "Τυγία" είναι η αντωνυμία του β' προσώπου Τυγία της Αιγαιοκρητικής Βοιωτικής , "Τυ" της δωρικής, και "Συ" της Ιωννικής και Αττικής διαλέκτου.

Όταν ο Καλλίμαχος μας λέει ότι η Δήλος "περιπλανάται εις τα πέλαγα" , το αρχαίο κείμενο είναι "πλαζομένη πελάγεσαι" δεν εννοεί στον χώρο του Αιγαίου, αλλά στα πελάγη του σύμπαντος, στα πελάγη του ουρανού. Γιατί τα "πόδια" της τα θεμέλια της δεν είναι σε ένα χώρο..."πόδες δε οι ουχ ενί χώρου". Τώρα ίσως κάποιος να αναρωτηθεί και να ρωτήσει "ρε μάστορα ποια είναι τα "πόδια" αυτά και σε ποιο χώρο βρίσκονται";;;

Θα μας επιτρέψει να μην απαντήσουμε απλά θα πούμε ότι εκτός από το εδώ Αιγαίο...υπάρχει και το ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ , που μέσα στα "κύματα" του κινούνται και περιστρέφονται ηλεκτρομαγνητικά και ηχοασματικά κύμματακαι κύμματα που ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ με το εδώ Αιγαίο. Κάτω από το άγρυπνο "μάτι" του Ήλιου. Για αυτό και στον δεύτερο στίχο γράφει.." κύμασιν Αιγαίοιο ποδών ενεθήκαο ρίζας". Δηλαδή έθεσες μέσα στα κύματα του Αιγαίου τις ρίζες των "ποδιών" σου.

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Λ.
Πάντα πριν τον Κατακλυσμό και την καταστροφή του Κόσμου προηγείται πάντα μια αντίστροφη κίνηση του Σύμπαντος και ΤΡΟΠΗ του Ήλιου και τον άλλων άστρων που είναι αποτέλεσμα της δράσης της Στυγός.!!

..............................................

... στρεφθέντος γαρ αύ του κόσμου την επί την νυν γένεσιν οδόν, το της ηλικίας αύ πάλιν ίστατο και κκαινα ταναντία απεδίδου τοις τότε. τα μεν γαρ υπό σμικρότητος ολίγου δέοντα ηφανίσθαι των ζώων ηυξάνετο, τα δ' εκ της γης νεογενή σώματα πολιά φύντα πάλιν αποθνήσκοντα εις την γην κατήει.
(Πλάτωνος Πολιτικός ΙΙ, 273,Ε)

(ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ:)

Αφού εστράφη λοιπόν το σύμπαν εις την σημερινήν γενετικήν συμπεριφοράν (τα προ της ¨ συμπαντικής μεταστροφής¨ ζωικά πλάσματα ήσαν γηγενή, εφύοντο από την γη) η ηλικία των αντεστράφη και αυτή. και τα προ της αφανίσεώς των εις την γην γεγηρασμένα και συρρικνωθέντα ζώα άρχισαν να μεγαλώνουν, τα δε εκ της γης νεογενή σώματα γενόμενα γερασμένα και ασπρόμαλλα έπεφταν πάλι εις την γη!...)

(Έτσι, μάθε ολύμπια μπαλίτσα από Λύκαστρο, Ρωμηέ, αυτά είναι θαύματα, θαύματα αστρονομικά ελληνικά που δεν χωράει ο βάρβαρος, ο ασπούδαστος κολλημένος νους, αυτά κι όχι τα στημένα τα θρησκευτικά όπως οι αβρααμικές άγιες μαϊμουδιές των θρησκευτικών απατεώνων.)



Λ.
Οι επικυρίαρχοι γνωρίζουν ότι στο άμεσο μέλλον θα συμβεί μια κατακλυσμιαία πολική μετατόπιση των γεωγραφικών πόλων της Γης. Αυτή μπορεί να συμβεί όταν ο φλοιός της Γης γλιστρήσει γύρω από τον πυρήνα του, αλλάζωντας έτσι της θέσεις των μαζών ξηράς σε σχέση με τον άξονα της.(βλέπε Πλάτωνα Τιμαίο "παράλλαξις των κατ' ουρανω ιόντων").





Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε Φίλοι Λύκαστρε και ΑΡΡ.,
Εξαιρετικές οι τοποθετήσεις σας όπως πάντα,

"Όταν ο Καλλίμαχος μας λέει ότι η Δήλος "περιπλανάται εις τα πέλαγα" , το αρχαίο κείμενο είναι "πλαζομένη πελάγεσαι" δεν εννοεί στον χώρο του Αιγαίου, αλλά στα πελάγη του σύμπαντος, στα πελάγη του ουρανού....¨

Οτιδήποτε εκφαίνεται στο ορατό σύμπαν προϋπάρχει ενεργειακά στο μη ορατό δηλαδή στο ενεργειακό πεδίο και εκφαίνεται κατά το δοκούν, ετεροχρονισμένα για το δικό μας συνειδησιακό πεδίο και σύμφωνα με την συμπαντική νομοτέλεια.

Στόν ίδιο ύμνο του ο Καλλίμαχος , στίχος 16, " Αλλά δεν είναι κι άδικο ανάμεσα στα πρώτα ν᾽ αναφέρεται νησιά, αφού στον Ωκεανό και στην Τιτανίδα, πλησίον στην Τηθύ κι άλλα νησιά μαζεύονται, και πρώτη αυτή οδεύει¨"
Ωκεανός = Ωκύς Νούς, δηλαδή το ενεργειακό πεδίο που αγκαλιάζει τα πάντα ως ποταμός.
Οι Αρχαίοι Έλληνες πρώτοι μίλησαν για κβαντική φυσική και κοσμογονία στον βαθμό που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα από την σημερινή επιστήμη.

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε,
σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Σε διαβάζω ανελλιπώς κι ας μην σχολιάζω (κάνω ασκήσεις σιωπής! χεχε!) αλλά σε αυτό το διαμαντάκι σου δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ και να ρωτήσω μεταξύ σοβαρού κι αστείου: μετακομίζω στα πέριξ της Στυγός χωριά, εντός του θέρους!!!!! Λες να ...με πάρει και να με σηκώσει;;;;;!!!!!
Να 'σαι πάντα καλά και να μας συντονίζεις στις διανοητικές σου ιδιοσυχνότητες!
Ν.

Ανώνυμος είπε...

Αγενής παράλειψή μου, για την οποία ζητώ συγγνώμη: θερμούς χαιρετισμούς στους εκλεκτούς ΑΡΡ και Κίμωνα!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Ν...εσύ κάνεις ασκήσεις σιωπής, και εγώ προσπαθώ να κάνω ασκήσεις υπομονής.!!! Προσπαθώ είναι η αλήθεια αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. χα χα χα Που και που ρίχνω ιστορικά "καντήλια".

Να έχεις μια ήσυχη και σιωπηρή μέρα...