ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Spike δεν έφερες, lora βαλλιστικούς δεν έφερες, spice guided bombs και rampage δεν έφερες. Τελικά τι κάνεις;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

@ Κωνσταντίνος Φλώρος

Τα ακούς τα "νταούλια" ΕΔΩ Φλώρε;; Για σένα βαράνε : "Άποψη μας είναι πως η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ οφείλει να προσγειωθεί στη πραγματικότητα και στις πραγματικές εξοπλιστικές ανάγκες βάση ιεράρχησης αναγκών και προτεραιοτήτων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων."

Άκου τα τώρα και από εμάς.... σε ήχο πλάγιο δεύτερο. Ρε άνθρωπε του Θεού κοίτα να πάρουμε οπλισμένα blackhawk, spike nlos, ταχύπλοα με όλμους ρουκέτες κλπ και άσε τις αμφιβομαούνες που θα φάνε ένα αντιπλοικό ή μια τορπίλη και θα τρέχουμε για SAR. Όλο πας έρχεσαι Ισραήλ. Τι κάνεις εκεί κάτω;;

Spike δεν έφερες, lora βαλλιστικούς δεν έφερες, spice guided bombs και rampage δεν έφερες. Τελικά τι κάνεις; Να πάτε που να κάνετε απόβαση με τα aav7;; Ένα αντίγραφο του spike nlos θα ρίχνουν οι Μογγόλοι και θα πεθαίνει κόσμος. Πάρε ρε άνθρωπε blackhawk να μεταφέρονται ταχύτατα και όσο το δυνατόν "αόρατα" οι ενισχύσεις και να μπορούν να φέρουν και όπλα πάνω να έχουν κάλυψη για τον εαυτό τους και να συμπληρώσεις έτσι και τα apache.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Άσε. Ούτε ένα ντρόουν δεν μπορεί να κάψει και να ρωτήσει μετά αυτός. Πάντως τα άσφαιρα παράσημα τού πάνε πολύ. σε λίγο θα βάζει και στο βρακί.
Όταν αρχιστράτηγος του ελληνικού στρατού είναι πάντα ο εκάστοτε πρωθυπουργός, Κούλης τώρα, ώχ!, όπως παλαιότερα ο βασιλεύς τί περιμένεις; Οι στρατηγοί σκυλάκια και στα λοατκί μέτρα των πολιτικών. Αυτά βλέπει κι ο Τούρκος
και του πέφτουνε τα σάλια. Τέτοια αυτοκτονική εθνική απάθεια και ηττοπάθεια ούτε το ύστερο Βυζάντιο. όταν οι μισοί περίμεναν τους ευρωΦράγκους και οι άλλοι τον ορθόδοξο από μηχανής θεό να πολεμήσει για την ζαχαρένια τους. Κατάντια.