ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Προφανώς, βλέπουμε αυτό που πρόκειται να κάνει η Ρωσία τώρα: φορτία τρένων ρωσικών υπερηχητικών πυραύλων Iskander-M εισέρχονται τώρα στην περιοχή Kherson.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην ομιλία του ορόσημο στη χθεσινή τελετή αποδοχής των τεσσάρων πρώην ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στην Ουκρανία να σταματήσει το πυρ και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επεσήμανε ότι οι τέσσερις αυτές περιοχές και οι κάτοικοι τους  είναι «τώρα Ρώσοι πολίτες, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ». Και αντί να σταματήσει τις επιθέσεις της, η Ουκρανία επιτέθηκε χειρότερα.

Η Ρωσία είπε στην Ουκρανία να μην επιτεθεί στις περιοχές που έγιναν τα δημοψηφίσματα, μετά την ολοκλήρωση των δημοψηφισμάτων, διαφορετικά ο πέλεκυς θα έπεφτε βαρύς . Άνθρωποι σκοτώνονται τώρα στις περιοχές του δημοψηφίσματος από τους βομβαρδισμούς της Ουκρανίας. Στο Ντόνετσκ σήμερα όλη την πόλη χτυπιέται. Τι περιμένουν κάποιοι ότι θα κάνει τώρα η Ρωσία;;

Προφανώς, βλέπουμε αυτό που πρόκειται να κάνει η Ρωσία τώρα: φορτία τρένων ρωσικών υπερηχητικών πυραύλων Iskander-M εισέρχονται τώρα στην περιοχή Kherson. Το παραπάνω βίντεο δείχνει ένα τέτοιο φορτίο τρένου με Iskander-M.

Αυτή είναι μια παραλλαγή για τους πυραύλους  Iskander των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, βαλλιστικούς πυραύλους 9M723 με δημοσιευμένο βεληνεκές 415 km, που φημολογείται ότι είναι 500 km. Ταχύτητα 6–7 Mach, ύψος πτήσης έως 6–50 km, ένας πυρηνικός πύραυλος stealth , ελεγχόμενος σε όλα τα στάδια, όχι βαλλιστική διαδρομή πτήσης.

Αμέσως μετά την εκτόξευση και κατά την προσέγγιση του στόχου, ο πύραυλος εκτελεί εντατικούς ελιγμούς για να αποφύγει τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους. Ο πύραυλος κάνει συνεχώς ελιγμούς και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αυτοί οι πύραυλοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δύναμη. Αυτό είναι πολύ βαρύ στρατιωτικό όπλο. Και όχι κάποιο ριψοκίνδυνο δείγμα δύναμης. Η Ουκρανία θα φέρει την ευθύνη πάνω της για ότι γίνει απο εδώ και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: