ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Η Κίνα πήρε δωράκι το αμερικανικό σύστημα PATRIOT από την Ρωσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία πήρε λάφυρο ένα ακόμη αμερικανικό πυραυλικό σύστημα PATRIOT  και μάλιστα άθικτο εντός της Ουκρανίας. Αλλά δεδομένου ότι η Ρωσία έχει πάρει αρκετά πολεμικά λάφυρα και πολλούς PATRIOT για να τα αναστρέψει και να πάρει όλα τα μυστικά τους, η Ρωσία αποφάσισε να το κάνει δωράκι στην Κίνα

Όπως βλέπετε και στην φώτο κάτωθεν μεταφέρεται από κινέζικο φορτηγό :


Εκεί στο σαταΝΑΤΟ όλα καλά;; Γελάνε και τα ντουβάρια με τα χάλια σας. Περαστικά σας, αλλά ένα γαμησάκι το θέλετε και εσείς. Και όπως έχω ξαναπεί οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ φαίνεται ότι έχουν δεσμεύσει τεράστιους πόρους στην Ουκρανία, αν κάνουν το ίδιο και στη Μ. Ανατολή εκτιμώ, ότι μετά δεν θα έχουν δυνατότητα μιας 3ης ταυτόχρονης εμπλοκής. Οπότε η Κίνα θα μπορεί να παίξει όπως θέλει.

Εννοείται ότι η Ρωσία μπορεί να νικήσει πολύ γρήγορα την Ουκρανία, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος της.Τώρα,πιστεύω, ότι η ενδεχόμενη νίκη της Ρωσίας θα σχετίζεται  και με εξελίξεις στη Μ.Ανατολή. Η Κίνα διεξάγει ήδη μορφή επιθετικού υβριδικού πολέμου.

Υ.Γ Η φώτο σε μεγέθυνση για να διαβάσετε καλύτερα τα κινέζικα γράμματα στο φοερτηγό και στην πινακίδα στον δρόμο!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελληνική σημαία δεν βλέπω πάνω στο Πάτριοτ, μάλλον φέηκ νιούζ η φωτό
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έγραψα πουθενά κ.Ξενοδόχε ότι είναι ελληνικοί;; Αυτοί οι Patriot που πήραν λάφυρο οι Ρώσοι και τους χάρισαν στην Κίνα δεν είναι ελληνικοί. Μια χαρά ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ είναι η φωτογραφία . Τώρα αν εσύ θέλεις να νομίζεις ότι είναι φεικ δικαίωμά σου. Αυτή όμως η ανάρτηση με αυτήν την φωτο ταρακούνησε τους Τζώνηδες. Χαμούλης έγινε από επισκέψεις στο μπλόγκ από αυτούς.

Κανείς τους όμως δεν έγραψε ότι η φώτο είναι φέικ. Ξέρουν αυτοί ότι είναι αλήθεια. Και σιγά το δύσκολο δηλαδή να έχουν φτάσει patriot στους Κινέζους, εδώ τους έχουν κατακλέψει άλλα και άλλα.

ΔΙΟ είπε...

Λύκαστρε πότε περίπου βλέπεις τη δυτική κομπανία να μην έχει αλλά να δώσει και πότε την Κίνα να αρχίζει τις ενέργειες;

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, ειρωνικά το είπα το "φέηκ νιούζ", και ανέφερα ότι δεν έχουν ελληνική σημαία, γιατί έχουν λυσσάξει αμερικάνοι/γερμανοί να στείλουμε τους Πάτριοτ στην Ουκρανία, και ξέρουμε την εξέλιξη όταν αυτοί μας ζητάνε κάτι.
Στην αρχή ήθελα να γράψω "ε όχι και άθικτοι οι Πάτριοτ, έχουν σκασμένα λάστιχα".
Γελάω με τα χάλια μας δηλαδή,μιας κι μεις είμαστε στο ΣαταΝΑΤΟ

Για να μην νομίζετε ότι αμφισβητώ τα άρθρα σας όταν ειρωνεύομαι την κατάντια της χώρας ή της ευρωπε'ι'κής €νεσης και της Δύσης γενικότερα-και όχι εσάς ή τα γραφόμενα σας- να ξέρετε πως σ'ότι αφορά τα οπλικά και στρατιωτικά πιστεύω ότι οι γνώσεις σας υπερτερούν παρασάγγας των δικών μου-άρα δεν τις αμφισβητώ, και αν κάποιες φορές γράψω -στα σοβαρά- κάποια αντίθετη άποψη, θα κοιτάξω να αναφέρω πηγή, να σας ενημερώσω για τον αντίλογο
Και μιας και μπαίνουν και Τζώννυδες να τους ρωτήσω και γω κάτι, θα πουν στον κινέζο να τους στείλει κι αυτούς στην Ουκρανία; Γι'αυτό στείλανε Γιέλεν/Μπλίνκεν;