ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΜΕΡΟΣ Γ

Καθ΄όλη την διάρκεια της δεκαετίας του 1980, αρκετοί συγγραφείς είχαν ασχοληθεί με την επικείμενη νεότερη μικρασιατική καταστροφή της μητροπολιτικής Ελλάδος, όπως οι Κ. Διακογιάννης. Ι. Πασσάς, Ν. Μάρτης. Όλοι τους χλευαζόντουσαν ως «κινδυνολόγοι, η συνωμοσιολόγοι», παρ΄όλα αυτά και επειδή τα γραπτά μένουν, βγήκαν αληθινοί στα γραφόμενα τους, έστω και αν πέρασαν 40 χρόνια. Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος Κ. Διακογιάννης στο έργο του «Ανθρώπινα Πιράνχας» εκδοθέν το 1981, και μόνο στον πρόλογο του έργου, παρουσιάζεται για πρώτη φορά όλη η οικτρή και συγκλονιστική πραγματικότητα της οποία πλέον ζούμε.

  Το αμέσως επόμενο έργο του Κ. Διακογιάννη, «Το πανέρι με τις οχιές» εκδοθέν το 1982, κάνει εκτενή λόγο για την παρασκηνιακή συνεργασία της Γιουγκοσλαβίας (του Τίτο) της Βουλγαρίας (του Ζίβκοβ) και της Τουρκίας (του Μεντερές) την δεκαετία του 1950 σε εκθέσεις πολιτισμού στον Καναδά η και αλλού, όπου από κοινού, σε κοινά τουριστικά περίπτερα, παραχάρασαν την ιστορία της Μακεδονίας! Το παράδοξο είναι το πώς ήταν δυνατόν 2 κράτη του άλλοτε υπαρκτού σοσιαλισμού, μαζί με ένα κράτος που άνηκε στην καπιταλιστική δύση από κοινού να συμμετέχουν σε προπαγάνδα σε πρωτεύουσες της δύσεως…. Εναντίων κράτους που άνηκε στο δυτικό μπλοκ; Το 1983 ο νομικός Νικόλαος Μάρτης (ήρωας του Β΄Π.Π.) έγραψε το βιβλίο «Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας», όπου παρουσιάζεται εκτενή συλλογή ιστορικών στοιχείων για την ανατροπή της δόλιας προπαγάνδας των γειτόνων, στην επερχόμενη πραγματικότητα που έρχονταν.


  Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μετά την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. διαλύεται με πόλεμο η άλλοτε Γιουγκοσλαβία, ο εφιάλτης του Γιόζεφ Μπροζ (Τίτο) βγαίνει αληθινός. Ταυτόχρονα ξεκινάει και ο Α΄ πόλεμος στο Ιράκ, η «Καταιγίδα της Ερήμου», αυτά δεν είναι τυχαία πράγματα. Το 1993 ο διδάκτωρ στις πολιτικές και οικονομικές επιστήμες - συγγραφέας (πρώην δόκιμος σύμβουλος στο Ν.Α.Τ.Ο.) Αθανάσιος Στριγάς εκδίδει το βιβλίο του «Παγκόσμιοι Εντολοδότες», όπου γίνεται αναφορά σε κάποια σχέδια επί χάρτου για τον επικείμενο διαμελισμό της Ελλάδας, μέσα στα πλαίσια του Ν.Α.Τ.Ο. Μέσα σε αυτά τα σχέδια επί χάρτου γίνεται αναφορά για «Μακεδονικό και Κουρδικό κράτος!». 

 Στις σελίδες του βιβλίου Παγκόσμιοι Εντολοδότες αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για όλα τα κράτη της Βαλκανικής και της Μέσης ανατολής, και την στάση που θα πρέπει να δείξουν στον επικείμενο Γ΄ Βαλκανικό και Παγκόσμιο πόλεμο… «Να θεωρείται η Ελλάδα επισφαλής Σύμμαχος, γιατί τόσο η διατήρηση του Μακεδονικού κράτους όσο και η ενίσχυση της Τουρκίας κατά των Κούρδων, δεν συμβαδίζει με τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα»… βλ. και Παγκόσμιοι Εντολοδότες σελ. 284. Δύο σχέδια υπάρχουν επί χάρτου, το γενικό σχέδιο για τις περιοχές Χερσόνησο του Αίμου και Μέση Ανατολή, που έχει τον τίτλο «Φαιδώρα», και αναφέρει ότι οι πορτοκαλείς (Ρώσοι) προσπαθούν να υπονομεύσουν (το στημένο από τους νατοϊκούς) «Μακεδονικό κράτος», ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν βοήθεια στους Κούρδους για να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος, στρατηγικές κινήσεις που κάνουν τους «γαλάζιους» νατοϊκούς να επέμβουν, και το δεύτερο επικεντρωμένο σχέδιο εκ μέρους των «συμμάχων» για την όποια αντίδραση της Ελλάδας έχει τον τίτλο «Overkill».

  Το 1996 ήρθε όλως τυχαίως η κρίση στα Ίμια που ήταν η συνέχεια των σχεδίων αλλαγής συνόρων στην Χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή… Οι Χάζαροι τραπεζίτες μέσω της Γερμανίας Α.Ε. είχαν πλησιάσει τον τότε πολιτικό κόσμο της Τουρκίας Σ. Ντεμιρέλ, Τ. Τσιλέρ, Μ. Γιλμάζ που πλέον δεν άκουγαν Ουάσιγκτον, αλλά Βερολίνο… η επέμβαση του μεγάλου φιλέλληνα και τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. Μ. Κλίντον ήταν αποφασιστική, σε τέτοιο βαθμό όπου το Αμερικάνικο κατεστημένο τον τιμώρησε, αποκαλύπτοντας αμέσως μετά τα Ίμια, το «σκάνδαλο Λεβίνσκι».

  Η κρίση στα Ίμια (Αιγαίο) τον Ιανουάριο του 1996 είχε παγκόσμιες γεωπολιτικές επιπτώσεις που υπόκεινται στην διαδικασία του ντόμινο, όπως α) Την παραπομπή του Προέδρου των Η.Π.Α. Μ. Κλίντον σε ειδικό δικαστήριο (σκάνδαλο Λεβίνσκι) με αποτέλεσμα τον παγκόσμιο διασυρμό του, β) την υπογραφή της Συνθήκης της Μαδρίτης το 1997, ως απόρροια της κρίσεις των Ιμίων, εκεί η Ελλάδα αναγνώρισε Ζωτικά Συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο… κάτι που θα πληρώσουμε επί των ημερών μας, γ)την απόφαση εκ μέρους των Η.Π.Α. για την έλευση στην Πρωθυπουργία της Τουρκίας, του εθνικιστή Ισλαμιστή Ταγίπ. Ρ. Ερντογάν, που θα αποτελούσε δικλείδα ασφαλείας για τα Αγγλοσαξονικά και μόνο συμφέροντα στην περιοχή, δ) την παραδειγματική εξαφάνιση από την πολιτική ζωή της Τουρκίας, των κοσμικών κεμαλικών Ντεμιρέλ, Τσιλέρ, και Γιλμάζ… ε) την παράδοση Α. Οτσαλάν, ζ) την αμέσως μετατόπιση της πολεμικής σύγκρουσης από το Αιγαίο στην Σερβία (3/ 1999), εξ΄ άλλου η Ελλάδα και η Σερβία ήταν τα μοναδικά Βαλκανικά κράτη που αντιστάθηκαν στην Γερμανική επίθεση (Επιχείρηση 25 και Επιχείρηση Μαρίτα κατά τον Β΄Π.Π.), η) την κατ΄ επείγων παραίτηση του τότε ελεγχόμενου Πρόεδρου της Ρωσίας Μ. Γέλτσιν (12/1999) και την έλευση του τωρινού πραγματικού ηγέτη της Ρωσίας Β. Πούτιν, θ) την απόφαση εκ μέρους των Χάζαρων τραπεζιτών (Goldman Sachs) σε συνεργασία με την Γερμανική ελίτ (Siemens), για την οικονομικά παράνομη είσοδο (με το ζόρι), της Ελλάδας στο € (2002), μέσω του γερμανόφιλου Πρωθυπουργού (1996 – 2004) της Ελλάδος Κ. Σημίτη, για τον πολιτικό, οικονομικό της έλεγχο και μέσω αυτών την πλήρη και αέναη κατοχή της.
https://www.youtube.com/watch?v=JTTC_fD598A

 Συνεχίζεται….

ΜΕΡΟΣ Β

ΜΕΡΟΣ Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια: