ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Ο κοινοβουλευτισμός καί τα πολιτειακά, θεσμικά όργανα των εξουσιών του,δηλαδή όλα τα κόμματα(απο την άκρα δεξιά ,έως την άκρα αριστερά) συνιστούν κοινωνικό καρκίνωμα,σε πλήρη ολική μετάσταση,καί θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με χειρουργική ψυχραιμία.Συγκροτούν την τρισάθλια πέμπτη φάλαγγα της  ντόπιας κάστας κοινών κακοποιών, απατεώνων καί των διεθνών τοκογλύφων σφαγέων..Επομένως..Ουδεμία συνεργασία καί εμπλοκή στις χυδαίες καί σκηνοθετημένες ..πολιτικές ,εκλογικές διαδικασίες τους.Τις οποίες ,άλλωστε λοιδωρεί καί 50 τοις εκατό τού ..εκλογικού  σώματος--πτώματος.

Αυτή η εβραιόδουλη ευρωπαική τραπεζική,υπερκρατική συμμορία ,σε πλήρη συνεννόηση με το πολιτικό κατεστημένο καί την πλουτοκρατική σπείρα των Αθηνών,απεφάσισε να εξοντώσει ή να εκδιώξει διά της εξαθλιώσεως τον ντόπιο πληθυσμιακό παραδοσιακό κορμό από την Ελλάδα.Να εξολοθρεύσει τον ,εν πολλοίς συνυπεύθυνο κάτοικο της χώρας,.Να περιορίσει καί να λεηλατήσει την υποθηκευμένη εδαφική επικράτεια,τον φυσικό,επίγειο καί υποθαλάσσιο πλούτο.Να αντικαταστήσει μαζικά τον ιθαγενή,γηρασμένο πληθυσμό,με νέα φτηνά κρέατα,που φέρνουν εδώ μαζικά απο Ασία και Αφρική.

Αυτό το πολιτικό και ανθελληνικό κράτος ήταν είναι και θα είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού.Και είτε τους αρέσει είτε όχι, δεν θα φύγουμε απο τον τόπο μας...εδώ είναι οι ρίζες μας, οι τάφοι των προγόνων μας, και εδώ θα συνεχίσει να είναι το ΛΙΚΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. Απο εδώ και μετά δεν θα πρέπει να τους υπακούμε δεν θα πρέπει να τους ψηφίζουμε....δεν θα πρέπει να φύγουμε απο την πατρίδα μας, εδώ πρέπει να μείνουμε και να αγωνιστούμε. Για άλλη μια φορά στο ιστορικό συνεχές θα χωρίσει η ήρα απο το σιτάρι. Και έτσι όσοι φύγουν, δηλαδή ξεκουμπιστούν τώρα που η πατρίδα του χρειάζεται, να πάνε στον αγύριστο....είναι ελλαδίτικα τομάρια, και θα μείνουν δίχως πατρίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: