ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΦΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΕΞΑΣ POKER
Η μετατροπή μιας δεύτερης χώρας, μετά την Παλαιστίνη, σε χώρο εφαρμογής business plans κάποιας Blackrock, φαίνεται ότι είναι πλέον γεγονός!
Το μόνο ενδιαφέρον που μένει να μάθουμε είναι το πόσο εμπλέκεται και το "δικό μας" ζαβό στα πάρε δώσε ενός πιονιού των δύο παικτών της παρτίδας, που έφτασαν να χρηματοδοτούν μέχρι και κάτι χρυσούς καμπινέδες του στο Κίεβο. Σε αυτή την παρτίδα, τα ευρώ σου έγιναν ήδη καπίκια πρέφας.
Σχετικό ΕΔΩ.
Το
παιχνίδι από την από εκεί πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζεται με κάποια
stablecoins στα οποία θα ξεφορτωθεί το αμερικανικό δημόσιο χρέος, πριν
"καούν". Για να πάρει μετά την θέση τους ένα D-dollar, υπό την Blackrock, που θα αντικρίζεται με όσα βάζουν τώρα χέρι και στην Ουκρανία! Το λες και επίθεση με Σικελίας άμυνα κάποιας μαφίας.ΕΔΩ.
Το πώς μπορεί να ανατραπεί κάθε τέτοιο αντίστοιχο παίγνιο,ΕΔΩ.

2 σχόλια:
Καλημέρα από Χόστ
Πέρα από το ότι όπου έχουν χώσει τη μύτη τους οι κλανοκαποτάδες τα πράγματα γίνονται χειρότερα, κοιτάξτε τη φωτογραφία και θα δείτε γιατί βγήκε το ρητό "κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα"
https://echedoros.blog/?p=67324
Καλημέρα Χόστ. Για τα Δυτικά Βαλκανια είχαμε προειδοποιήσει εδώ :
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/05/blog-post_44.html
Όσο το Κόσοβο σας έχω γράψει πολλές φορές ότι ... με το Κόσοβο θα εισέλθουμε στα 200μ (ετοιμαστείτε για τον Γ' Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα)... και σε περίπτωση Ταϊβάν μεριά, μπαίνουμε στον τελικό τον 100μ.
Όπου χώνουν την μύτη της η Αυτοκρατορία της Ροδέλας πάντα υπάρχει ανάφλεξη , εμφύλιος στην περιοχή και πόλεμος. Ανάφλεξη δίχως Άγγλους δεν γίνεται είναι σαν να λέμε φασολάδα δίχως φασόλια.
Δημοσίευση σχολίου