ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Έχουν γίνει οι σβέρκοι των εκάστοτε ηγεσιών του ΠΝ πιο κόκκινοι από Αλβανού καλουπατζή από την φάπα

 Εικόνα 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ΠΝ λοιπόν τελευταία φορά που είχε απαιτήσεις με έλεγχο αυτών προδιέγραφε την ανάγκη του για πλοία AAW. Περάσαν έτη αμέτρητα από τότε και οι τεχνολογικές εξελίξεις επιτρέπουν πλέον πλοία εκτοπίσματος ακόμα και 4,5k τόνων να καλύπτουν απόλυτα τις τότε απαιτήσεις του .
Και σε κόστος μικρότερο του τότε αναγόμενου σε σημερινές τιμές Περάσαν 15 χρόνια από τότε που μίλαγατε σε κινητό παντόφλα μισό κιλό, οι πάντες προόδευσαν και έρχεται κόσμος σήμερα να επιχειρηματολογήσει υπέρ ενός πισωγυρίσματος των επιχειρησιακών απαιτήσεων του ΠΝ .

 Των ανύπαρκτων. Που όλως τυχαίως ευνοούν το μοναδικό εκ των πλοίων που δεν μπορεί να διαμορφωθεί αντιστοίχως. Όλως τυχαίως το χειρότερο όλων και όλως τυχαίως το με πολιτικά κριτήρια προτιμώμενο. Έχεις πλοία δηλαδή όπως οι sigma, AH140 ενδεικτικά που μπορούν να διαμορφωθούν με 4πλα mk41, fixed aesa fcr και διακριτό vsr, και αυξημένου φόρτο δηλαδή και εμβέλεια . Αντί να συζητάμε για υποδομή διακλαδικου επιτελείου στα πλοία, για έλεγχο uavs από τα πλοία, για δυνατότητα κρούσης ακρίβειας εδάφους σε τακτικό επίπεδο, για χρήση loitering munitions από τα πλοία, για πράγματα που θα μας πάνε μπροστά δηλαδή από την αντίληψη του ΠΝ 15 χρόνια πριν να μιλάμε για το essm. Το 2.

Επειδή έχουν γίνει οι σβέρκοι των εκάστοτε ηγεσιών του ΠΝ πιο κόκκινοι από Αλβανού καλουπατζή από την φάπα . Ναι αλλά με φειδώ και με προσοχή η φάπα εε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: