ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (και κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (και κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες).

Μετά που αγόρασε ο γείτονας κάτι S400, περίσσευαν του θείου Σαμ κάπου 100 κομμάτια F35, 100 εκ έκαστον, που δεν ήθελε να του τα δώσει. Και ήθελαν να πλασάρουν 35 κομμάτια από αυτά στον Καμμένο τον επιρρεπή στην στρατοκαυλίαση. Όπερ 3,5δισ ντιλάκι έπαιζε αλλά του είπαν οι άλλοι "που πας καμμένε Καραμητρο", άχρηστα είναι τα αντιρανταρ του συστήματα (stealth στην μιλιταριστι) με δύο συστοιχίες παθητικων ραντάρ των 3εκ είναι το ίδιο ορατά όπως και οι πάπιες. Θες toys? Κάνε αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Στρατού και από τα νοίκια ψώνιζε ότι σου ζητούν οι στραταίοι".
 
Έτσι καταρρίπτεται κατ αρχάς ο μύθος ότι η δεξιά γνωρίζει από τεχνολογίες πολεμικές και τι παίζει με τα άρματα. Την τύφλα τους ξέρουν και επ αυτού!
 
Πάρε τώρα να δεις τι κάνουν κάτι παθητικά ραντάρ που βλέπουν τα στελθ μαζί και με τι τόνους έβαλε ο πιλότος τους στο mission sheet. Ρωσική λέει πατέντα τώρα, χωρίς να λένε ότι είναι παλιά και Τσεχική και ότι με αυτήν είδαν και έριξαν ένα F111 oι Σέρβοι όταν τους μπομπάρδιζαν.
Και άγνωστο ακόμα στα επιτελεία ότι έχουμε ήδη τέτοιο μπιχλιμπίδι σε ελληνικό αεροδρόμιο και κάθεται, από τις προμήθειες της Ολυμπιάδας του 2004, τότε που ψωνίζαμε ότι υπήρχε στα στρατιωτικά supermarket για να βγει η μίζα η επιούσιος.
 
Άχρηστοι, ήξεραν πιο πολλά κάτι τύποι του Τμήματος Βιομηχανίας που το σφύριξαν στον ΣΥΡΙΖΑ και μαζεύτηκε τότε ο Καμμένος. Άγιο είχαμε τότε. ΟΚ είπε ο Πάνος, ακολούθησε την κομματική κοπτατσια από την Κουμουνδουρου. Δεν έκανε τρέλες και αφέθηκε να βγάζει το φίδι από την τρύπα κάποιος άλλος. Κιχ δεν έκαναν οι απέναντι, σούζα ήταν 4,5 χρόνια, την βγάλαμε φτηνά. Και βγήκαμε έτσι και από τα μνημόνια. 
 
Άλλαξε όμως το γκουβέρνο. Χωρίς ενεργητική στρατηγική πολυδιάστατη, αναθάρρησαν οι απέναντι και, λόγω και του φόρτου εργασίας του θείου Σαμ με κάτι μπλεξίματα δικά του, άρχισαν οι τσαμπουκάδες και το "μιλάμε για όλα ή σας δίνουμε στεγνά στον Τούρκο" της φραου Μερκελ,. Ξέρετε, αυτή που νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση του Μετερνιχ έχοντας βάλει στο μάτι κάτι αέρια εδώ πιο κάτω που της λείπουν. Αδύνατον να την λαδώσεις αυτήν, πουλάει στην Τουρκία.
 
Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία λοιπόν εδώ πάλι, μπας και ισορροπήσει το πράμα.
7δισ τα 18 κομμάτια τα Raffalle, τα περίπου αντίστοιχα των F35, μαζί και 2-3 φρεγάτες. Και αν θέλετε είπε ο Μακρόν, τόσο θα κοστίσει, είπε στον Κούλη αυτή η συμμαχία στο χθεσινό δείπνο του στα ένδοξα Παρίσια, παρουσία του Ιντιάνα Τζοουνς.. Και επειδή πάντα Μακρόν προ βραχέως περισπάται, πάρε τώρα ότι σου δίνουν και μη μιλάς πολύ κύριε συνταξιούχε που θα τα πληρώσεις εσύ τα πανωπροίκια με τίποτα 30% μείωση στις συντάξεις. Για εθνικούς λόγους λέει. Τώρα αν θα μας αφήσουν να τα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα αεροπλάνα εναντίων μιας "συμμάχου" χώρας στο ΝΑΤΟ της Τουρκίας μην το περιμένετε.
 
Η αξιοποίηση (και όχι υποχρεωτικά το πούλημα) ακίνητης στρατιωτικής περιουσίας που αργεί για να πληρωθούν τα χρειαζούμενα, είναι του διαόλου πράματα, κομμουνιστικά. Αυτά τα φιλέτα θα τα δώσουμε τζάμπα σε κάποιον δικώνε μας, λέει, να τα κάνει ανάπτυξη. Λεφτά υπάρχουν να του δώσουμε να την κάνει στις Τράπεζες. Τόσα πήραν για μικρομεσαίους με αρνητικά επιτόκια από την ΕκΤ. Χώρια τώρα πόσα θα τζογαρουν σε τέτοιους ημέτερους και τέτοια ανάπτυξη και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στην ανάγκη θα κάνουμε και ένα δανειάκι για να αγοραστούν και 35 F35 αόρατα. Σιγά μην μάθουν ποτέ ότι τελικά είναι και αυτά ορατά όπως κάτι πάπιες.
 
(κάνε μόνος σου την αριθμητική πόσο πιο ακριβά μας στοιχίζουν τώρα τα 18 κομμάτια, ορατά και αυτά όσο και τα άλλα. Η διαφορά είναι το τίμημα της ψήφου σου, αυτής που δεν ήξερε ούτε ιστορία, ούτε αριθμητική ούτε γεωγραφία αλλά μόνο θρησκευτικά).
 
Διέρρευσε το μυστικό από άλλα παπαγαλάκια τώρα. Τρέχα γύρευε για ποιόν...Τα νέα ραντάρ Container μπορούν να παρακολουθούν τα F-35 πέρα του ορίζοντα.

1 σχόλιο:

silver είπε...

Λυκάστρε καλησπέρα Εδώ τους πήγανε 3 καθηγητάδες από το Αριστοτέλειο τα καλύτερα παθητικά ραντάρ που βλέπανε μέχρι και ποιο τουρκικό σηκώνεται από το βάθος της ανατολίας και αυτοί τους κοίταζαν στα δόντια Τα ραντάρ βλέπανε οποιοδήποτε στέλθ ήθελες είτε ρωσικό είτε αμερικανικό
Έχεις ακούσει τίποτα για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου για "σεισμό" μεγάλο ????