ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!

Αυτοκριτική επιτέλους! μιλά για Ισηγορία και Ισονομία!Ποιός ο Κούλης !! :

«Οι Αθηναίοι γρήγορα αναγνώρισαν και απέρριψαν εκείνους που έκλιναν προς την τυραννία ... ακριβώς επειδή ήταν καλά εκπαιδευμένοι ως πολίτες: επέλεγαν τους ηγέτες τους, τους κρατούσαν υπόλογους, δρώντας ως δικαστές.. Και έθεσαν τους δύο θεσμικούς πυλώνες κάθε λειτουργικής δημοκρατίας: την ισότητα έναντι του νόμου, την οποία ονομάζουμε ισονομία, και το δικαίωμα όλων στον δημόσιο λόγο, το οποίο ονομάζουμε ισηγορία· αντιστοιχούν σήμερα στο κράτος δικαίου και στην ελευθερία του λόγου».! Η είδηση ΕΔΩ.

Είπε  ο γκαντεμόσαυρος  στη Σύνοδο για τη Δημοκρατία που συγκάλεσε ο Μπάιντεν, στην οποία συμμετέχουν 111 ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο. H πρωτοβουλία λέει έχει στόχο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του αυταρχισμού και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως. Δεν συμμετέχουν χώρες που έχουν αυταρχικά καθεστώτα και δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα...

Ανέκδοτο.Μας κάνει πλάκα ο θεός...Φαντάσου να είσαι κουβανός ή βορειοκορέατης και να τον ακούς... δεν θα πεις τι τυχεροί οι Έλληνες!!! Κοροϊδεύει όλο το πλανήτη ο τύπος. Εν τω μεταξύ, η "Σύνοδος για τη Δημοκρατία" που συγκάλεσε ο Τζο, είναι ένα εξαιρετικό ανέκδοτο. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στην λίστα των προσκληθέντων Χωρών και θα γελάσει με την ψυχή του. Ένα παράδειγμα: αποκλείσθηκε η Σιγκαπούρη, αλλά προσεκλήθη το Πακιστάν.

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΑΙΩΝΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΝΗΤΟΝ ΔΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ.

Δεν είπε βέβαια το σπουδαιότερο: ότι τα πολιτικά (όπως και τα θεοκρατικά
βλ. Πυθαγόρειοι) κόμματα ήσαν απηγορευμένα στην αρχαία δημοκρατική Αθήνα ως ¨εταιρείαι¨ (δηλ. συσπειρώσεις ολιγαρχικού τύπου αποσκοπούσαι εις την κατάληψιν, τυραννικήν διαχείρησιν και ιδιοτελή νομήν της εξουσίας.)
Αυτή η ¨λεπτομέρεια¨ ευλόγως δεν διδάσκεται ούτε και στα καλύτερα ξένα πανεπιστήμια και Μ.Μ.Ε. Ούτε Μπερμπεντέρης και ο Εισαγγελάτος δεν τα ξέρει καν, από πού άρα να τα μάθει κι ο κάθε αδαής και ξενόδουλος Τσιπροτάκης. Ότι δηλαδή ¨εκκλησία¨ του δήμου και πολιτικά κόμματα είναι ασυμβίβαστα όπως και εκκλησία των πολιτών με εκκλησία των προσευχομένων. (βλ. χριστιανική θρησκεία) Διεμερίσαντο τα ιμάτιά σου, δημοκρατία, εαυτοίς, τί δεν καταλαβαίνεις; Γι αυτός και ο διαχρονικός, διηνεκής διωγμός, συκοφαντία και γενοκτονία των Ελλήνων. Πονάει η αλήθεια. Κι έπειτα ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος, πόσω μάλλον του πονηρού εκείνου κλέψαντος, παραποιήσαντος και διαστρέψαντος την ευεργεσίαν αυτήν!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Δεν είπε βέβαια το σπουδαιότερο: ότι τα πολιτικά (όπως και τα θεοκρατικά
βλ. Πυθαγόρειοι) κόμματα ήσαν απηγορευμένα στην αρχαία δημοκρατική Αθήνα ως ¨εταιρείαι¨

Καλησπέρα φίλε μου....και να το έλεγε μικρή η διαφορά....γνωρίζει πολύ καλά σε ποια κατηγορία ανθρώπων απευθύνεται.!!! Σε κομματόσκυλα και βοιδοκεφάλες.