ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 13 ΕΩΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ  13 ΕΩΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...
 
Ένα αντιφατικό 15ήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα..ξεκινά από αυτή την εβδομάδα..
Από τη μια αισιοδοξούμε για κάτι καλύτερο...λόγω Άρη στον Τοξότη...από την άλλη η λογική προσπερνά το συναίσθημα με Ερμή και Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους..μας κάνει μικρά παιδιά ψάχνοντας μικρές χαρές ενώ ο Δίας συμβάλει στο να προετοιμάσουμε τα δώρα μας..Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη..σηματοδοτώντας επιστροφές στα παλιά... δείτε για ότι σας χρωστούν.
 
Κριοί..
Θέματα καριέρας σας απασχολούν και ίσως τα συνδυάσετε με κάποιο ταξίδι..Οικονομική ανταμοιβή από κάποιο άτομο κύρους το οποίο όμως ζητά ανταλλάγματα.Ξαφνικά έξοδα ίσως για φίλους ή για δραστηριότητες μαζί τους.Η Αφροδίτη ανάδρομη δίπλα στον Πλούτωνα σας πάει και πάλι πίσω σε μια σχέση που δεν έκλεισε τον κύκλο της.Σαββατοκύριακο μικρές μετακινήσεις ..θέματα συγγενών ίσως σας απασχολήσουν.
Ταύροι..
Έξοδα προς τρίτους τράπεζες δημόσιο λογαριασμοί σας πιέζουν.Ένα ταξίδι ίσως που αφορά μια νομική υπόθεση..και με οικονομικά κέρδη.Ο Ουρανός συνεχίζει να σας σοκάρει κάποιους με θέματα καριέρας ..προσοχή στην εικόνα σας προς τα έξω..Αφροδίτη ανάδρομη..επαφές με άτομο από μακριά..Η Πανσέληνος αφορά έσοδα από την εργασία σας..κυρίως ή κάποια συναισθηματικά κενά που ψάχνετε πώς να καλύψετε.
Δίδυμοι..
Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν..παλιά και νέα..τα οποία θα πρέπει να τακτοποιήσετε πριν το τέλος της χρονιάς.Ρυθμίσεις ευνοϊκές θα σας βγάλουν κάποιους από την πίεση και τα άγχη σας.
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας πάει πίσω σε μία σχέση πάθους..Πανσέληνος στο ζώδιό σας..πιο το ζητούμενο στις σχέσεις στον γάμο...σε μια σημαντική συνεργασία!!!
Καρκίνοι..
Οι συζητήσεις της εβδομάδος θα είναι γύρω από τις σχέσεις..ίσως με το ταίρι σας..ποια τα θετικά ποια τα αρνητικά στοιχεία σσς...Μην είστε εμμονικοί..και κυρίως γκρινιάρηδες.Στην καθημερινότητα τρέξιμο ..κυρίως θέματα εργασιακά θα σας πιέσουν..προσέχετε την υπερκόπωση.Κάποιες οικονομικές διαφορές με φίλους..ίσως τραβηχτούν στα άκρα..Αφροδίτη ανάδρομη πίσω σε σχέση μήπως και τα βρείτε..Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο σας κάνει εσωστρεφείς..κλείνεστε στον εαυτό σας.
Λέοντες...
Πιεστική η καθημερινότητα όπως και η εργασία σας...πολλές ευθύνες σας φέρνουν στα άκρα...Ο Άρης βέβαια θα σας κάνει να ανεβάσετε ταχύτητες και στην τελική θα τα καταφέρετε..Ερωτικά ίσως έχετε επιστροφή κάποιου μέσα από τον χώρο εργασίας κάποιος συνάδελφος προφανώς.Θέματα παιδιών θα απασχολήσουν όσους είναι γονείς για αρκετό διάστημα. Ο Κρόνος θα φέρει δυσκολίες στα του γάμου σας ή σε μια σοβαρή σχέση..και ίσως οδηγηθείτε σε χωρισμό..Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο τονίζει θέματα φίλων..ή κάποιου συλλόγου στον οποίο συμμετέχετε.
Παρθένοι...
Το φλέρτ θα είναι αυτό.. στο οποίο θα επιδοθεί τε τώρα...και ίσως ιδιαίτερα εμμονικό ώς προς κάποιο πρόσωπο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας.Ακόμη και επιστροφές καταστροφές να περιμένετε εσείς..ή απλά επιζητάτε ένα είδος ικανοποίησης και μόνο αρκετά εγωιστικό.Εργασιακά θα περάσετε μπόρες...σκληρή η καθημερινότητα πολλές ευθύνες..κίνδυνος υγείας από υπερκόπωση.Σαββατοκύριακο θέματα καριέρας εγείρει η Πανσέληνος.
Ζυγοί...
Πολλές οικογενειακές συζητήσεις..θέματα που δεν έκλεισαν θα σας ταλαιπωρήσουν..και ίσως αφορούν και τα οικονομικά σας.Μια ερωτική σχέση θα περάσει μια κρίση..ίσως και χωρισμού..
Δώστε επίσης προσοχή σε θέματα παιδιών οι γονείς πριν βρεθείτε μπροστά σε απροσδόκητα γεγονότα.
Η Πανσέληνος σας οδηγεί σε κάποιο ταξίδι ή σε επαφές με το εξωτερικό σχετικά με κρυφούς σκοπούς.
Σκορπιοί..
Πολλές μετακινήσεις και πολλά τα έξοδα για εσάς..Ειδικά εάν ασχολείστε με τα media μέσα μεταφοράς ταξίδια ή εμπόριο..θα έχετε και κέρδη..Τα άσχημα αφορούν τις σχέσεις τις συνεργασίες..μια ξαφνική αποκοπή ίσως σας στοιχίσει ακριβά κυρίως ψυχολογικά.Σαββατοκύριακο θέματα οικονομικά με τράπεζες δημόσιο κληρονομιές εγείρει η Πανσέληνος στους Διδύμους..ενώ μια εμμονική σχέση καταρρέει..
Τοξότες..
Συζητήσεις για τα οικονομικά κυρίως από εδώ και πέρα..Ο Άρης στο ζώδιό σας ανεβάζει την αδρεναλίνη και δραστηριοποιείστε σε πολλά.Προσοχή σε ατυχήματα βιασύνης.Εάν περιμένετε χρωστούμενα με την Αφροδίτη ανάδρομη θα τα πάρετε..Στον χώρο εργασίας θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα..προσοχή σε θέματα υγείας..ίσως χρειαστεί να κόψετε κακές συνήθειες...Σαββατοκύριακο Πανσέληνος απέναντι σας θα σας απασχολεί το ταίρι σας ή κάποιος συνεργάτης..
Αιγόκεροι..
Πολλά θα συζητηθούν ξανά και ξανά θέματα με τον Ερμή στο ζώδιό σας τώρα...Η Αφροδίτη ανάδρομη σχέσεις επιστρέφουν για να δοκιμαστούν και πάλι..Βέβαια εσείς θα κινηθείτε κυρίως παρασκηνιακά και μυστικές οι δράσεις σε όλα τα επίπεδα.Κάποιο οικονομικό θέμα θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού..
Διαχειριστείτε σωστά ..ότι αφορά τα παιδιά σας οι γονείς..ξαφνικά ζητήματα..Μια σχέση ίσως φτάσει στα άκρα έως και χωρισμό.Σαββατοκύριακο θέματα εργασίας ή υγείας εγείρει η Πανσέληνος.
Υδροχόοι...
Κάτι σας απασχολεί μέσα σας..και θα προσπαθήσετε να το λύσετε μυστικά παρασκηνιακά.
Απωθημένος έρωτας..σας έχει εγκλωβίσει..και ίσως κάνετε ένα πισωγύρισμα..Χρήματα που σας οφείλουν..ίσως τα πάρετε και βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα.Ο Κρόνος συνεχίζει μαζί με Ουρανό να πιέζει..ξαφνικά γεγονότα θα σας πονέσουν.Πανσέληνος στους Διδύμους..αφορά τα παιδιά ή την κορύφωση του έρωτα..
Ιχθείς..
Με φίλους έχετε να κάνετε τώρα ή ομοϊδεάτες..συζητήσεις και θέματα οικονομικά μεταξύ σας θα σας προβληματίσουν.Ο Κρόνος σας βαραίνει ίσως έχει σχέση με την υγεία κάποιου δικού σας συγγενούς..ή θέματα προκύψουν ξαφνικά με αδέλφια και στενοχωρηθείτε. Η Πανσέληνος αφορά θέματα σπιτιού καθαρά οικογενειακά που θα πρέπει να δείτε ειδικότερα.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Δεν παλεύονται αι καταιγίδες στην Δυτ. Ελλάδα αυτό το διήμερο.
Από μέσα κορωνοϊοφοβία κι απέξω μητσοτακό(γαμό)καιρος!
Και το αθηναϊκόν κοινοβούλιον ένα ανθελληνικόν εκτροφείον ξενορρίζων
ξενοδούλων κοτζαμπάσηδων.