ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ο πλήρης εξευτελισμός της χειρότερης κυβέρνησης από καταβολής Ελληνισμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έρχονται εκλογές.....θα τα πούμε Άδωνι, δεν ξεχνώ.!!

Με σχετική ΚΥΑ που θα εκδοθεί επίσημα θα τελειώσει η πανδημία. Όσοι εμβολιαστήκατε, εμβολιαστήκατε. Φυσικά καλό θα είναι να τελειώσετε το πρόγραμμα του εμβολιασμού σας και για τις 8 δόσεις για λόγους ηθικής τάξης καθώς κάθε ρύθμιση θα πρέπει να εξυπηρετηθεί έως το τέλος. Η συνέπεια πάνω απ' όλα και pacta sunt servanda.
 
Οι υπόλοιποι χωρίς πανδημία δεν υπάρχει επείγων πλέον λόγος να εμβολιαστείτε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.Ο πλήρης εξευτελισμός της χειρότερης κυβέρνησης από καταβολής Ελληνισμού....και του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας.

3 σχόλια:

ΔΙΟ είπε...

Όχι απλά θα τελειώσει η τρομερή παντημία, αλλά οι εμβολιασμένοι θα βαυκαλίζονται για το πόσο σπουδαίοι είναι. Σαν νέος Τριαντάφυλλος θα χτυπάν το μπράτσο τους και θα λένε "Μαυτό το μπράτσο σας έσωσα όλους". Η κυβέρνηση θα τους δώσει συγχαρητήρια και θα τους επαίνους για την "θυσία" τους που ήταν ο κύριος λόγος να βγούμε από την παντημία.

Μπράβο λοιπόν τρομεροί νεο-ελλέηνες τους κάνατε πάλι την μούρη κρέας!!!

Περασμένα ξεχασμένα. Αφού τελειώσαμε. Δεν έχει άλλες κρίσεις, παντημίες, κλιματικές καταστροφές, εξωγηίνους και ότι άλλο σκεφτούν οι ψυχάκηδες.
Τι όχι;

Ανώνυμος είπε...

Σ' ένα μήνα, Αδωνάϊ, θα έχει τελειώσει η πανδημία, αλλά θ' αρχίσουν τα κλύσματα. Ετοιμάσου!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Η πανδημια θα τελειωσει αλλα τα σκατα των εμβολιων θα μεινουν,και τοτε ολα τα παληκαρια θα θυμηθουν αυτους που τους τρυπησαν τον κωλο.
Τοτε θα αρχισει το παρτυ μαζι με φτωχια και ολα τα δεινα.
Μεγαλο πραγμα η αυτοκριτικη και η αυτογνωσια,μακαρι να υπηρχε σε εμβολιο θα εκανα και εγω ενα.