ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων και τεθωρακισμένων στην Λευκορωσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από χθές τα στρατεύματα στη Λευκορωσία κινούνται τώρα προς την Ουκρανία και τα άρματα μάχης και άλλα οχήματά τους φέρουν μια νέα ονομασία ομάδας μάχης: "K" .Οι πληροφορίες που έρχονται από την περιοχή υποδηλώνουν (αλλά δεν επιβεβαιώνουν) ότι μια νέα εισβολή στην Ουκρανία θα ξεκινήσει την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 έως 26 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί , σε αυτό το μέρος του κόσμου, οι άνθρωποι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου, γιορτάζουν τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα στις αρχές Ιανουαρίου.   Έτσι, αυτό που είναι μια επίσημη και ιερή ημέρα για εμάς στη δύση, δεν είναι ακόμη η ίδια ιερή ημέρα για αυτούς.


Είτε θα γίνει μια δευτερεύουσα εισβολή είτε όχι, φαίνεται ξεκάθαρο από εικόνες και πληροφορίες που βγαίνουν από τη Λευκορωσία, ότι τουλάχιστον κάτι μεγάλο φαίνεται να συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Συνοδεία στρατιωτικών στρατευμάτων και τεθωρακισμένων βρίσκονται σε κίνηση. Ότι κι αν είναι αυτό, θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό στη συνεχιζόμενη Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση Ρωσίας-Ουκρανίας.

Εικάζεται εδώ και εβδομάδες ότι η Ρωσία συγκέντρωνε στρατεύματα στη Λευκορωσία για να εξαπολύσει μια δεύτερη επίθεση στην Ουκρανία, στις περιοχές κοντά στα σύνορα της Πολωνίας, ώστε να διακόψει τις προμήθειες του ΝΑΤΟ που έρχονται στην Ουκρανία.

Εάν αυτά τα στρατεύματα κινηθούν νότια από τη Λευκορωσία, θα εισέρχονταν στη βορειοδυτική Ουκρανία σε ιδανική θέση για να σταματήσουν τις αποστολές όπλων από την Πολωνία.

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη δήλωση, ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ είπε νωρίς το πρωί της Παρασκευής «Ο κίνδυνος σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ είναι πλέον υψηλός». Η Ρωσία έχει αναπτύξει αντιαεροπορικά συστήματα γύρω από την πρωτεύουσα της χώρας, τη Μόσχα. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύγκρουση με το ΝΑΤΟ είναι θέμα εβδομάδων. «Οι χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα εισέλθουν στην Ουκρανία» αναφέρουν οι Ρώσοι. 

Σύμφωνα με τους Ρώσους, οι χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να εισέλθουν στη Δυτική Ουκρανία για να σώσουν τον Ουκρανικό Στρατό από την ολοκληρωτική καταστροφή. Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με τη Μόσχα, δεν θα εμποδίσει την είσοδο του ρωσικού στρατού στη Δυτική Ουκρανία. Όταν συμβεί αυτό, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιβάτες ενός προαστιακού τρένου που κατευθυνόταν προς τη Μόσχα έμειναν άφωνοι όταν αντιλήφθηκαν την ξαφνική ανάπτυξη αντιαεροπορικών συστημάτων κοντά στη Μόσχα. ΕΔΩ.

Η άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ είναι θέμα εβδομάδων. Το ΝΑΤΟ φοβάται ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει μια «γενική επίθεση» που θα καταστρέψει τον ουκρανικό στρατό όχι μόνο στο Ντονμπάς, αλλά και στα εδάφη που παραμένουν υπό τον έλεγχο του Κιέβου. Η ηγεσία του ΝΑΤΟ δεν αμφιβάλλει καν ότι οι ρωσικές μονάδες που βρίσκονται κοντά στα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας θα χτυπήσουν αυτά τα εδάφη αρχικά. Το ΝΑΤΟ ήταν πάντα πολύ σαφές: Η Ουκρανία ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ. Έτσι, η μόνη λύση για την Ουάσιγκτον είναι να αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία με την ελπίδα ότι αυτό θα σταματήσει τη ρωσική επίθεση.

Ελπίζουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα θελήσει να αντιμετωπίσει άμεσα το ΝΑΤΟ λόγω των πιθανών (πυρηνικών) συνεπειών, και ως εκ τούτου θα κάνει πίσω. Οι πρόσφατες ομολογίες της Άνγκελα Μέρκελ έχουν ήδη καταστήσει σαφές σε όλους ότι το ΝΑΤΟ δεν ενδιαφέρεται για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Ο Πούτιν δεν πρόκειται να ξαναδεχτεί το ίδιο δόλωμα.

Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θέλουν να εμπλακούν στον πόλεμο καθώς η οικονομική κρίση στις δυτικές χώρες έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική. Μια κατάσταση πολέμου θα οδηγούσε σε στρατιωτικό νόμο και πλήρη έλεγχο του πληθυσμού. Αυτό είναι ένα πολύ θανατηφόρο σενάριο και η διοίκηση του ΝΑΤΟ το γνωρίζει.

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλα Χριστουγεννα ευχομαι η Ηλιουγεννα που λεει ο φιλος Λυκαστρος.
Λιγο ειρωνικο διαβαζοντας αυτες τις ειδησεις,αλλα ετσι ηταν παντα.
Μεσα απο αυτα τα σκοτη αχνοφεγγει το φως και μεις οι φυλακες του εις τους αιωνες των αιωνων,αδικα δεν μας λενε Γραικους.
Υ.Γ.Αυτες οι πουστρες εδω καταλαβαν τι ερχεται?
Γιατι δεν ετοιμαζουν το Λαο?
Η μηπως οντως τον ετοιμαζουν αλλα για θυμα και βρωση προς τα φιλαρακια του?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλά Χριστούγεννα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΚ σε σένα και σε όλη σου την οικογένεια. Σου εύχομαι να έχετε υγεία, χαρά και αγάπη. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν φίλε μου.

Θρέφει μεγαλώνει και αναπτύσσει ουράνια σώματα (πλανήτες-γαλαξίες-αστέρια) αλλά και τον άνθρωπο. Αυτή η αγάπη μπορεί και καταστρέφει όμως για να μπορέσει να γεννηθεί το καινούργιο. Καμία σχέση με τον χριστιανικό όρο της λέξεως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υ.Γ.Αυτες οι πουστρες εδω καταλαβαν τι ερχεται?
Γιατι δεν ετοιμαζουν το Λαο?
Η μηπως οντως τον ετοιμαζουν αλλα για θυμα και βρωση προς τα φιλαρακια του? "

Αγαπητέ ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να κάνουν τους φόβους τους πραγματικότητα… αυτό που φοβούνται έχει γίνει ήδη.