ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Κινητές μονάδες αεράμυνας αναπτύσσονται γύρω από την Μόσχα.!! Ότι κι αν συμβεί, φαίνεται ότι θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να δείτε  πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας/ΝΑΤΟ, ο ρωσικός στρατός άρχισε σήμερα να αναπτύσσει κινητά αεράμυνα γύρω από τη Μόσχα!  

Οι επιβάτες ενός προαστιακού τρένου που κατευθυνόταν προς τη Μόσχα μπόρεσαν να καταγράψουν βίντεο σε ένα κινητό τηλέφωνο που δείχνει το κινητό ραντάρ αεράμυνας να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, και στο βάθος, μια κοκκώδη εικόνα αυτού που φαίνεται να είναι εκτοξευτής πυραύλων, αν και είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς από την κάμερα του κινητού και την μεγάλη απόσταση.

Την Τετάρτη που μας πέρασε έγινε γνωστό ότι η Ρωσία στέλνει περισσότερα τρένα με κύρια άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα στη Λευκορωσία.Για να συνοψίσουμε , μέσα στις τελευταίες 48 ώρες, η Ρωσία έστειλε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 73 επιπλέον άρματα μάχης με τρένα στη Λευκορωσία, συν τουλάχιστον 20 οχήματα μάχης πεζικού που κινούνται νότια στη Λευκορωσία προς την Ουκρανία, και πρόσθεσε πυραύλους αεράμυνας S-400 και υπερηχητικούς πυραύλους Iskander στη Λευκορωσία κοντά στην Ουκρανία.

Επίσης χθές αργά έμαθα ότι η Λευκορωσία έχει πλέον ΚΛΕΙΣΕΙ την πρόσβαση σε ορισμένα περιοχές της χώρας τους!Η Λευκορωσία περιόρισε την πρόσβαση σε τρεις περιοχές (Loevsky, Brahin και Khoiniki) της περιοχής Gomel. Συνορεύουν με την Ουκρανία στις περιοχές του Κιέβου και του Τσερνιχίφ. Να σημειωθεί ότι η ρωσική επίθεση προς το Κίεβο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο από αυτές τις περιοχές.

Επίσης πολύ σημαντικό  να αναφέρουμε ότι η Πολωνία αποφάσισε να προσθέσει 300.000 περισσότερους άνδρες στον στρατό της.Το γεγονός ότι η Πολωνία το αποφάσισε να το κάνει αυτή τη στιγμή δεν προοιωνίζεται καλά για το μέλλον. Όλα αυτά τα γεγονότα μου λένε πως ότι θα έρθει ΔΕΝ θα είναι μικρό.!!

Θα ξεσπάσει σύγκρουση και το ΝΑΤΟ και θα εμπλακεί;; Ποιός ξέρει;;Η Πολωνία θα φύγει μόνη της και θα μπει μόνη της στην Ουκρανία;; Άγνωστο;; Ότι κι αν συμβεί, φαίνεται ότι θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: