ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2022 και ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ...Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΎ.. Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΣΜΑ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2022 και  ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ...Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΎ.. Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΣΜΑ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.

Μέσα από την σκοτεινιά και την παγωνιά ψάχνουμε για περισσότερο φώς. Οδεύοντας εδώ στην μικρότερη ημέρα του χρόνου με το χειμερινό ηλιοστάσιο, φέτος σας στέλνω, τις ευχές μου για καλά  Ηλιούγεννα/Χριστούγεννα, όπως τα αντιλαμβάνομαι.

Έχουμε και λέμε...21 Δεκεμβρίου και ο Δίας οριστικά στον Κριό αφού δοκιμαστικά είχε εισέλθει 10 Μαίου 2022 Τώρα έτοιμος για επανεκκινήσεις και ρίσκα. Η φιλοσοφία του Κρίου ...ας πάμε παραπέρα μέχρι να βαρεθούμε..Προσοχή σε κάθε είδους διόγκωση και υπερβολές..
 
Ήταν στην ίδια θέση Ιούνιο έως Σεπτέμβριο του 2010 και Ιανουάριο έως Ιούνιο του 2011.Ανακαλέστε στη μνήμη σας...που δώσατε μάχες τότε..Πού είσασταν πιο τολμηροί..διεκδικητικοί..και πιο αποφασιστικοί.
 
Πολεμικές δράσεις κυρίως..και ο πόλεμος δεν σταματά..ίσα ίσα ξεφυτρώνουν εστίες πολέμου για διάφορους λόγους... Τους λόγους θα τους καταλάβουμε όταν ο Δίας μετακινηθεί στη συνέχεια στον Ταύρο όπου και τα σύνορα.. Η ΓΗ το χρήμα. 
 
Κριοί Ζυγοί Τοξότες Λέοντες Υδροχόοι και Δίδυμοι..όσοι έχετε επιστροφή Δία..οι πιο ευνοημένοι.Ένας νέος κύκλος για τους υπόλοιπους στον οίκο που έχουν Κριό και πλανήτες εκεί ανάλογα τον τομέα.Προσοχή και στα κιλά..για όσους έχουν ωροσκόπο ή Μεσουράνημα ή 6ο οίκο Κριό. Υλική επίσης ευημερία..καλοπέραση χαμόγελα...αλλά και κάποιες σκιές καλά κρυμμένες.. 
 
10/5 έως 28/7 φτάνει στην 8°και γίνεται ανάδρομος..
29/10/2022 επιστρέφει στον Ιχθύ..
20/12 /2022 και πάλι στον Κριό..
 
Έως 20/2/2023 επηρεάζει τα Α Δεκαήμερα..
 
20/2/2023 έως 4/4/2023.. Τα Β Δεκαήμερα..
 
4/4/2023 έως 16/5/2023 ..Τα Γ Δεκαήμερα..και
16/5/2023 εισέρχεται στον Ταύρο.
 
Πιο τυχερά τα Α δεκαήμερα ήδη πέρασε μια φορά το 2022 και τώρα ξανά. 
 
Όψεις 2023..
Ξεκινά με υπερβολές σε τετράγωνο με τον Ήλιο μόλις εισέρχεται στον Αιγόκερω Και με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αυτές τις ημέρες μέσα από υπερβολές σπατάλες πραγματικά Αι Βασίλης για κάποιους..
7/2 ημιεξάγωνο με Βόρειο Δεσμό.. 7°Κριου Ταύρου..
19/3 ημιεξάγωνο με Ουρανό.. 16°Κριου Ταύρου
2/5 ημιεξάγωνο με Ποσειδώνα 26°Κριού Ταύρου
Με εσωτερικούς πλανητες..
2/3 σύνοδο με Αφροδίτη στις 12°Κριου
28/3 σύνοδος με Ερμή 18°Κριου
11/4 σύνοδος με Ήλιο 21°Κριου..
 
Τις ευκαιρίες λοιπόν και τα δώρα του αφυπνιστείτε να τα αρπάξτε.. μόνοι σας.. 
 
♈Κριοί..
Με το Δία στο ζώδιό σας μετά τον Ιχθυ σας απεγκλωβίσει από ανασφάλειες πιο ριψοκίνδυνοι θα πάρετε πρωτοβουλίες από εδώ και στο εξής... μπόνους πολλά.. ίσως αυξήσεις αλλά και δώστε σημασία στην σωματική διάπλαση σας ειδικά οι ωροσκόποι ...μυς..κιλά Ίσως αύξηση μελών οικογένειας πάντως θα σας κάνει και πιο εαυτούληδες...καλοπερασάκηδες... Πιθανόν και γάμο σχέσεις..
♉Ταύροι..
Για αρκετό διάστημα φύλακας-άγγελος ...θα σας προσέχει...Μέσα σας φιλόσοφοι γίνεται και προετοιμαστείτε για όταν έρθει στο δικό σας ζώδιο 17 Μάη ακριβώς. Προπαρασκευαστικές ενέργειες ότι παρέμεινε καιρό κλεισμένο μέσα σας τώρα θα το δείτε με άλλο μάτι ..ακόμα και την υγειά σας .Βελτιώστε τις συνθήκες της ζωής σας .
♊Δίδυμοι..
Ίσως επιστρέψετε σε χόμπι παλιά ..κάποιες ενασχολήσεις με φίλους.. αλλάξτε στόχους νέες γνωριμίες ..νέες φιλίες αρκετές διαδικτυακές.ή μη .Διερεύνηση του κοινωνικού κύκλου σας ίσως επικυρώσετε τη θέση σας σε κάποια ομάδα ..επίτιμος πρόεδρος κάτι ανάλογο.. ή leader..
♋Kαρκίνοι ..
Aπλόχερα θα δώσει ο Δίας παρά τις πιέσεις τετραγώνου που θα έχετε.. θα πρέπει να δουλέψετε τα δώρα του που απευθύνονται στην καριέρα σας ..στα επαγγελματικά σας ..την εικόνα σας προς τα έξω .Ίσως ένας γάμος .. Προσοχή όμως και στη σωματική επέκταση κιλάκια φέρνει!!!Έτσι κυνηγήστε τα της σταδιοδρομίας σας και την υγιεινή διατροφή .
♌Λέοντες..
Ηθικές αξίες.. ότι έχει σχέση με το νόμο.. σχέσεις με το εξωτερικό.. νομικές υποθέσεις ..σπουδές και κυρίως ταξίδια θα είναι στο φόρτε τους .Κάποιοι ίσως αλλάξετε χώρα.Σεβαστείτε τους ηθικούς κανόνες τους νόμους και τα θέλω των άλλων.. φωτιά με φωτιά ένα όμορφο τρίγωνο μαζί του θα σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους.
♍Παρθένοι..
Στο προσκήνιο οικονομική εξασφάλιση με τρίτους.. κληρονομιές.. δάνεια από τράπεζες.. χρήματα συντρόφου αλλά και σεξουαλική ευχαρίστηση. Καταρρίπτει φραγμούς ο Δίας.. μόνο μη πάρετε φορά και βρεθείτε αλλού για αλλού ..Προσοχή μη φορτωθείτε χρέη και πάρτε δάνειο που δεν μπορείτε να αποπληρώσετε .
♎Ζυγοί ..
Καταστάσεις που σχετίζονται με συμβόλαια συνεργάτες αλλά και σχέσεις ..ίσως και γάμο σε εκκλησία σε ακρογιαλιά σε δημαρχείο διαλέξτε που θα γίνει η τελετή.. ο Δίας επισημοποιεί σχέσεις .Στον Κριό ηταν μαζί στην αρχή του καλοκαιριού του 2022 Δίας Αφροδίτη και Άρης Το γοργόν και χάριν έχει για πρώτα δεκαήμερα ... Τώρα επιβεβαιώστε όσοι το αναβαλατε..Προσοχή στις Υπερβολές όμως και την πολλή άνεση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις .Μη μπείτε στον κόπο να συγκρίνετε το νέο με το παλιό θα έχετε θέμα στις αποφάσεις .
♏Σκορπιοί ..
Τα ζητήματα της καθημερινότητας σε τάξη .Η Καθημερινή επιβίωση πέρα από τις εκλείψεις που σας απασχολούν φυσικά περισσότερο.. προσοχή με τον Δία στο χώρο εργασίας με συναδέλφους..Να είστε νομότυποι μην εκτίθεστε.. ειδικά εάν είστε δημόσιοι υπάλληλοι ή στα σώματα ασφαλείας.θέματα υγείας και υγιεινής θα τονιστούν..Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε κακές συνήθειες διατροφής.. δείτε για γυμναστήριο ..γιατί στον έκτο για σας κιλά αναμένεται να φέρει.
♐Τοξότες..
Δεν θα μείνετε ασυγκίνητοι ως προς τον έρωτα ..Η ερωτική ζωή θα περάσει ημέρες δόξας γεμάτες φλερτ και νέες προτάσεις. Όρεξη για διασκέδαση χόμπι πέρσι όλο το καλοκαιράκι για αρχή το πρώτο δεκαήμερο τα πήρατε τα δώρα .. ήταν και η Αφροδίτη και ο Άρης. Τώρα εάν σας φόρτωσε εκεί με αισιόδοξες προσδοκίες ίσως και σχέση με αλλόθρησκους ή αλλοδαπά άτομα άλλης κουλτούρας... Βλέπετε το τίμημα. Ο Δίας στον Κριό ευνοεί ακόμη και για τεκνοποίηση εάν ενδιαφέρεστε ..Βάλτε μπρος για τον απόγονο σας .
♑Αιγόκεροι ..
Θέματα σπιτιού οικίας..λόγω τετραγώνου θα σας ταλαντεύσει στο οικείο περιβάλλον ή το υπερφίαλο εγώ κόντρα στο εμείς μέσα στο σπίτι. Ισορροπιστές εσείς μέσα από το μέτρο και τη σύνεση που σας εκφράζει θα τα βρείτε λίγο μπαστούνια που λένε .Βέβαια υλικά αγαθά στο σπίτι τα δωράκια του ή θα αγοράσετε σπίτι ή θα ανανεώσετε το χώρο σας. Ίσως έχετε και καινούργιο συγκάτοικο ..Όλα παίζουν για τους Αιγόκερους ίσως και γάμο λόγω εγκυμοσύνης.
♒Υδροχόοι..
Πολλά μηνύματα πολλά τηλεφωνήματα πολύ Διαδίκτυο και εάν ψάχνετε για δουλειά ή εάν δουλεύετε στα social media ..στα μέσα μαζικής μεταφοράς μοιράστε διαφημιστικά φυλλάδια ..εξοπλιστείτε με υπολογιστές και τα συναφή δικτυωθείτε και ταξιδέψτε. Πολλές μικρές αποδράσεις πολλές μετακινήσεις.. γενικά διευκολύνσεις να πετύχετε στόχους να βελτιώσει την καθημερινότητά σας και να πάρετε μικρά διπλώματα βοηθητικά για τη δουλειά σας ..ακολουθήστε σεμινάρια και δεν θα βγείτε χαμένοι. Αμάξι θέλετε;; Τώρα ευκαιρία..
♓ Ιχθείς ..
Αναζητώντας τις χαμένες ευκαιρίες μία και θα φύγει από το ζώδιό σας.. ψάξτε το ταξίδι για την Ιθάκη.. ψάξτε πώς θα κυνηγήσετε την επιτυχία και τα όνειρά σας.Ο Δίας στο δεύτερο σας οίκο υπόσχεται χρήματα.. καλύτερη αμοιβή από την εργασία σας ..αδράξτε ευκαιρίες . Κλείστε τρύπες σε οικονομικές διαρροές και καλύψτε τις εσωτερικές ανάγκες . Μην μεγεθύνετε όμως τις ανασφάλειες σας και ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=nk4t4ZuD0dw

Απλός ανώνυμος σχολιαστής