ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Kαι πάλι για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά από τα γεγονότα.

Lmao
Ukraine requested 60,000 liters of blood from NATO for the Armed Forces of Ukraine. The Alliance responded and delivered blood, BUT! the blood turned out to be infected with HIV, as well as hepatitis B and C. pic.twitter.com/LOLrgiM0Oi

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η είδηση παραπάνω μας λέει ότι η  Ουκρανία ζήτησε 60.000 λίτρα αίματος από το ΝΑΤΟ για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Η Συμμαχία απάντησε και παρέδωσε αίμα, ΑΛΛΑ! αποδείχθηκε ότι το αίμα ήταν μολυσμένο με HIV, καθώς και με ηπατίτιδα Β και C.

Θυμάστε τι σας λέγαμε εμείς ΕΔΩ , στις  4 Νοεμβρίου;; ΈΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ από κάθε άλλο;;

" Τα αποθέματα αίματος του στρατού του ΝΑΤΟ έχει διαπιστωθεί ότι είναι μολυσμένα με τον ιό (HIV) - τον ιό που προκαλεί AIDS - καθώς και μολυσμένα από ηπατίτιδα "Β" και "C". Η ανακάλυψη έγινε όταν η Ουκρανία ζήτησε από το ΝΑΤΟ 62.000 λίτρα έκτακτης παροχής αίματος. Το ΝΑΤΟ παρείχε το μολυσμένο αίμα!"

Για άλλη μια φορά όχι μόνο βγαίνουμε αληθινοί σε ότι λέμε...αλλά το λέμε και ΠΡΙΝ οι άλλοι το βγάλουν σαν είδηση. Προειδοποιούσαμε τότε :

"Όσοι υπηρετείτε στο στρατό ή όσοι έχετε μέλη της οικογένειας ή φίλους στο στρατό, μπορεί να θέλετε να τους ειδοποιήσετε . Δεδομένου ότι τα αποθέματα αίματος για το στρατό είναι πλέον γνωστό ότι είναι μολυσμένα με τον ιό που προκαλεί AIDS και άλλους ιούς που προκαλούν ηπατίτιδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: