ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Οι κλόουν της πρεσβείας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λένε για κριτική αυτοί που έλεγαν ανεπάγγελτους ινφλουένσερς όσους τους κριτίκαραν, ότι η ηγεσία του ΠΝ ήθελε LCS - προσοχή, ως HF2 τις πλάσαραν οι ψεύτες - αλλά επέλεξε Μπελαρά ή μήπως όχι; Υπόνοιες. Θέλουν αεροπλανοφόρο (οι κλόουν) η Κρήτη δεν υπάρχει, ίσως να την δίνουν στην Τουρκία.

Φτηνά Τίκο που το USNAVY τα αποσύρει λόγω κόστους ενώ ο Άδωνις έχει πει ότι τα πλοία που θέλουμε δεν τα δίνουν, ότι καταλαβαίνει κανείς από απλά ελληνικά, όπως και ο Συρίγος για τα όπλα που δεν δίνουν. Λένε για επικίνδυνους εθνικά που δεν μιλάνε ελληνικά αυτοί.

Τώρα λένε θέλουν πλοία σοβαρά για τη Μεσόγειο και ισχυρό ΠΝ, πριν λίγο ήθελαν LCS και λένε τους επικριτές τους επικίνδυνους. Που έχουν ταΐσει σανό παρέα με τουρκοpsyop και λοιπούς αυτόκλητους αναλυτές και εκδικητές. Είναι ανεπαρκείς οι Μπελαρά του ΠΝ αλλά οχι τα Τίκο με ESSM. 

Έ, ρε γιαούρτωμα που θέλουν όλοι οι τουρκόπληκτοι μιναρολάτρες. 

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Χαχα , καλησπέρα , αυτοί ξεφτιλίζονται μόνοι τους , δεν θέλουν βοήθεια . Αεροπλανοφόρο τρομάρα τους , με τα νησιά άοπλα που με drone και πυραύλους δεν θα περνούσε κουνούπι , οι ίδιοι που αποσύρουν το πυροβολικό αντί να πάμε σε prism πάμε σε άοπλο πριτς ...........
Τα λόγια περισσεύουν . Μπορούν να παραγγείλουν κανένα διαστημόπλοιο για την ώρα .....................................

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα. Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν;; Μάλλον σνιφάρουν βενζινόκολα τα πουλάκια μας.Αποδεικνύεται ότι όσα χρόνια δεν μας έδιναν τα όπλα οι Τζώνηδες(άσετα που αυτοί μας έλεγαν ναι) που ΤΩΡΑ περιμένουμε ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ.

Επιπλέω επιπλέω
Η κεφαλή μου μισή μακριά η MMSC,
Παραπλέω, παραπλέω
Στην πρεσβεία εσύ η LCS μου μισή
Επιπλέω
Έμαθα μια ζωή να σε νοιάζομαι, παραμυθιάζομαι
Στο γρανάζι σου αυτό να σκοτώνομαι, έτσι να σώνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Eιναι απλο να αντιληφθει καποιος οτι δεν υπαρχει κεντρικος σχεδιασμος σε βαση ολακληρωμενου δικτυου αμυνας και επιθεσης υψηλου επιπεδου.Οταν πολλαπλες βασικες υποδομες αεροδρομιων εκχωρηθηκαν σε ιδιωτες απαξιωνοντας τον διπλο αμυντικο ρολο τους αυτο και μονο λεει πολλά.Κανενα μεσο πια δεν λειτουργει χωρις να υπαρχει κεντρικο δικτυο με συνδυασμο ακριβους πληροφοριας.Τα καλυτερα αεροπλανα τα καλυτερα πλοια οι καλυτεροι στρατηγοι και στρατιωτες μεμονωμενα θα αναλωθουν ασκοπα. Οποιος εχει τα μεσα πληροφορησης, λογισμικου και συντονισμου κερδιζει πια τους πολεμους.Οταν ο αντιπαλος ξερει οτι ταχεις και εισαι αποφασιμενος να τα χρησιμοποιησεις καθεται στα αυγα του. Αυτα βεβαια για σοβαρα εθνη ξερουν και τι ψηφιζουν

kakos04 είπε...

Καλημέρα ανώνυμε , έχεις δίκιο για αεροδρόμια - λιμάνια - τραίνα κ μεγάλες οδούς αν παρακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σουηδίας με τις προσγειώσεις σε εθνικές οδούς σε ώρα ανάγκης (μην πούμε για ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΡΤ) . Πλέον με τα drone κάθε αεροδρόμιο - λιμάνι ή και βαγόνι τραίνου θα μπορούσε να είναι βάση παθητικής στάθμευσης και διασποράς δυνάμεων ή τοποθεσία πιθανής αντεπίθεσης μας . Όπως λέει και ο οικοδεσπότης το πρόβλημα είναι οι Τούρκοι εσωτερικού που μας ξεπουλούν καθημερινά και τα γιουσουφάκια τους που για ένα πήδημα με λεφτά τους υποστηρίζουν . Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι ξανακάνουν οι προδότες συνομιλίες πλήρη αφοπλισμού του Αιγαίου ( ο μερικώς έχει ήδη γίνει με την κάλυψη της Ουκρανίας )υπό την αιγίδα του Βερολίνου ? Ελάχιστοι , βάλε και αυτούς που συμπεριφέρονται σαν NPCs https://en.wikipedia.org/wiki/NPC_(meme) και σε πιάνει απελπισία με την ηλιθιότητα ....

Ανώνυμος είπε...

έχω ξαναπεί πως δεν σκαμπάζω πολλά περί οπλικών συστημάτων, ωστόσο φ35 και Μίμης έχουν πιό πολλά φέηλ βίντεο στο γιουτούμπ και από Ρώσσους οδηγούς.
Ωστόσο, ίσως θα 'πρεπε να στείλετε ένα σχόλιο και να ρωτάτε αν η τιτίκα μπορεί να ρυμουλκήσει τον Μίμη, εμένα πάντως μου φαίνεται σκλί,.
Κόπλο γνωστό παλαιώθεν, όταν στα χρόνια της Σημιτικής Φούσκας εεεεεεε εκσυγχρονιζμού και γιγάντωσης της οικονομίας, στα 4χ4 κλάμπ, τα ΝΙΒΑ τράβαγαν τα ΡΟΒΕΡ όταν κόλλαγαν στη λάσπη.Αλλιώς να βρούμε κανά μ@υνί, η Τζούλια κάθεται και είναι και ζωντοχήρα, θα βρεί χρόνο.

Θα πω και 2 σοβαρά τώρα περί Σημίτη.
Μαζί με τον προδότη της Κύπρου, είναι -κατά τη γνώμη μου- οι 2 χειρότεροι που πέρασαν από την μεταπολίτευση, γιατί η βλάβη που προκάλεσαν ήταν ανίκεστος.Ακόμα και το χώσιμο του αξιαΓΑΠητου στο ΔΝΤ , εξαιρετικά δύσκολα μεν αλλά γίνεται ν'αναστραφεί(όχι έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα βέβαια,).Ως ξενοδόχος από το 81, παρατήρισαμια μικρή ανάκαμψη στο τέλος του SοmeAreAss, αν συνέχιζε π.χ. αυτό για 2-3 χρόνια, θα είχαν γλυτώσει πολλοί που καταστράφηκαν στα κάπιταλ κοντρόλ και τον Κοβίντ.
Στα χρόνια του Σημίτη- ενώ έβγαζα εύκολα λεφτά- είχα σιχαθεί τους συμπολίτες μου για τον νεοπλουτισμό, και την απρονοησία τους.
Η προσωπική τους άνεση ανταλλάχθηκε με τη διαφθορά,τα Ιμια και τον Οτσαλάν.Και τον ψήφισαν ξανά το 2000 (μαζί με 200.000 άτομα που ΔΕΝ ξαναψήφισαν πρίν ή μετά από αυτές τις εκλογές).Και το πληρώσαμε με την καταστροφική - για τη χώρα- είσοδο μας στο €υρώ με του "φίλους και συνέταιρους", του τύπου "σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ" τούρκοι.
Δεν μας έφταναν δηλαδή τα όσα τραβήξαμε ως αποικία τους, έπρεπε να κάνουμε και ρεφενέ το νόμισμα μας.Καλά που πρόλαβα και απόσβεσα την ανακαίνηση του 2002 πριν το 1ο μνημόνιο.
Η κενότητα και η ματαιοδοξία τους με έκαναν να χάσω πάσα ιδέα ή ελπίδα ότι κάπως θα γίνουμε σοβαροί πολίτες,και θα φτιάξουμε ένα υποτυπώδες κράτος.Πολιτικώς,επαγγελματικώς,ψυχολογικώς τους σιχάθηκα από τότε.
Εδώ -βέβαια- είναι κοινό βίωμα και σκέψεις-απόψεις πάνω - κάτω, γι'αυτό και βγαίνω στα σχόλια και λέω τον πόνο μου, νομίζω ότι όλοι τα ίδια νοιώθουμε.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ο Καλυτερος κυβερνητης της Ελλαδας ηταν ο σουλτανος