ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Μην ξανατολμήσουν Σουηδοί και Φινλανδοί να μας κουνήσουν το δάχτυλο για δήθεν ανθρωπισμούς σχετικά με τους λαθροεισβολείς διότι θα τους το χώσουμε στον κώλο.!

 Sweden extradited a Kurdish man wanted by Turkey. Mahmut Tat was sentenced more than 6 years in prison.

Turkey says he's a terrorist, but Tat's actual "crime" was protesting the Erdogan regime.

Absolutely repugnant. Shame on Sweden.https://t.co/NabJpKe0Tw

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άρχισαν οι παραδόσεις. Και πόσες ακόμα θα γίνουν χωρίς να ανακοινωθούν.!

Μάλιστα ήταν αναμενόμενο από εμάς.  Η Σουηδία εξέδωσε έναν Κούρδο που καταζητείται από την Τουρκία. Ο Μαχμούτ Τατ καταδικάστηκε σε περισσότερα από 6 χρόνια φυλάκιση.Η Τουρκία λέει ότι είναι τρομοκράτης, αλλά το πραγματικό «έγκλημα» του Τατ ήταν η διαμαρτυρία του ενάντια στο καθεστώτος Ερντογάν.

Όταν Σουηδία και Φινλανδία υπέγραψαν εκείνη την συμφωνία για να μπουν στο ΝΆΤΟ, που ήταν τύπου απολογητικού υπομνήματος προηγμένων κρατών προς απολυταρχικό καθεστώς, ξέραμε  ότι θα τους δίνουν και κεφτεδάκια από το ΙΚΕΑ για το μακρύ ταξίδι .Όταν η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει βάλει την υπογραφή της σε memorandum που μιλάει περί εκδόσεων είναι ισχυρό επιχείρημα να μην ληφθούν θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπόψιν στο δικαστήριο ...αυτό για όποιον μιλήσει περί ασύλου.

Πάντως οι Σκανδιναβοί και ουχί Βίκιγκς* παίζει να είναι πολύ μαλακές. Εάν θέλει το ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί αυτές τις δύο χώρες θα το κάνει, με ή χωρίς την Τουρκία. Μην ξανατολμήσουν Σουηδοί και Φινλανδοί να μας κουνήσουν το δάχτυλο για δήθεν ανθρωπισμούς σχετικά με τους λαθροεισβολείς διότι θα τους το χώσουμε στον κώλο.!

* Αυτοί κάποτεεεε  ήταν Βίκιγνκς τώρα είναι απλά  Σκανδιναβοί. Δηλαδή ξεδοντιασμένες αδελφούλες. Είναι τεράστια η διαφορά στην έννοια ανάμεσα στις δύο λέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: