ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ο Xi βλέποντας αυτήν την φώτο σίγουρα θα έσκασε στα γέλια.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Xi βλέποντας αυτήν την φώτο σίγουρα θα έσκασε στα γέλια.

Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να ξεφύγει από το δρόμο που της έχουν χαράξει άλλοι δεν θα κερδίσει κανένα πόλεμο. Πόσο ωραίο θα ήταν αν άτομα σαν την Καμάλα τα έστελναν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.! Βλέποντας την φώτο είπα πάλι καλά που μέσα σε αυτήν υπήρχαν και λευκά άτομα.

Οι Αμερικάνοι δεν πρέπει να κάνουν ποτέ το λάθος να υποτιμήσουν την Κίνα. Προς το παρόν οι κινέζοι , δεν έχουν κανένα λόγο να εισβάλουν στις ΗΠΑ. Και γιατί να το κάνουν;; Αυτοί (το ΚΚΚ) βασικά ελέγχουν τα πάντα στις ΗΠΑ μέσω της επιρροής ή της ιδιοκτησίας τους. Ελέγχουν ή κατέχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους, όλων των μεγάλων τεχνολογικών, μεγάλων εταιρειών, τοπικών και πολιτειακών κυβερνήσεων, για να μην αναφέρουμε την επιρροή και τον έλεγχο αυτών σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Ο στρατός του Xi πιθανότατα λαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι χρηματοδότησης από Κινέζους κατασκευαστές που εξάγουν σημαίες ουράνιου τόξου στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο.Τώρα, μόνο από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού, τα τεράστια αριθμητικά τους στοιχεία μπορούν να αντισταθμίσουν την τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ (ένα κενό που συρρικνώνεται κάθε μήνα). Προσοχή στον Δράκο λοιπόν!

Εάν ο αμερικανικός στρατός πρέπει να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, οι «στρατιώτες» των ΗΠΑ θα ματώσουν. Από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν πολεμήσει μόνο κατώτερα έθνη. Πάντα είχανε τον έλεγχο του αέρα. Αυτό τώρα θα αλλάξει, και πρόκειται να δοκιμαστούν σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: