ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Εδώ θα είμαστε να τους γλεντάμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Type 26 με ισχύ ΑΒ και κόστος μιας FDI HN. Όλα τα ναυτικά παγκοσμίως πηγαίνουν σε μεγαλύτερα πλοία εκτός του ΠΝ. Επαναχρησιμοποίηση όπλων, όχι το ΠΝ (για τις S πάει αυτό) Ιδιαίτερη σημασία στο θέμα του Ηλεκτρονικού Πολέμου όλα τα ναυτικά πλην του ΠΝ. Μας έλεγαν στην πτησάρα.Αυτά τα λίγα θυμάμαι γιατί έπεσε λογοκρισία και το αλλάξαν. Φαίνεται και από τον τίτλο που δεν άλλαξαν στο url: type-26-h-is-as-strong-as-a-arleigh-burke-and-costs-as-a-fdi-hn..🤣🤣🤣 

Γιατί αν δεν αναφερθείς στις FDI και το ΠΝ ενώ αρθρογραφείς για τις Type 26 τότε που;; Τα φιλιά μας.Επίσης περιγράφει ακριβώς την ίδια κατάσταση στο θέμα ECM απλά όταν το κάνει το ΠΝ μας είναι κατακριτέο. Όταν το κάνουν οι μπριτς είναι way to go.

Το θέμα είναι ότι άμα πήγαινες σε έτοιμο τότε θα λέγαν καινούργιο ραντάρ/ηλεκτρονικά/αισθητήρες γιατί γίνεται επιλογή παλαιότερου ECM και όχι κάποιου νέου. Γενικά δεν τους πιάνεις πουθενά. Εδώ σοβαρά λέγαν να πάρουν ESSM οι FDI και όχι ASTER. Τι συζήτηση να κάνεις μετά;;

Γελοίοι και γραφικοί χωρίς όρια...κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε αλλά απ΄την άλλη δεν θα  τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Όπως έχω πει και στο παρελθόν, αντί να κόψουν τις επιθέσεις στο ΠΝ μετά το πέρας της επιλογής φρεγάτας όπως ήλπιζα, αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι μαζί με την κλίκα τους στα σόσιαλ μέντια, καθυβρίζοντας συνεχώς και διχάζοντας τον κόσμο. Εδώ να είμαστε να τους γλεντάμε .🤣🤣🤣 

Βόθρος ως συνήθως το αγαπημένο μέσο. Εγκαλεί κόσμο για επιλεκτική στήριξη των ένστολων, ενώ το ίδιο υπήρξε πρωτεργάτης στις επιθέσεις κατά του ΠΝ και στην δυσφήμιση του. Αυτό να θυμίσουμε γινόταν σε εβδομαδιαία βάση, για τους νταίους που ξαφνικά κόπτονται για τον ΑΓΕΕΘΑ και  για τους αφελής που ακόμα διαβάζουν πτήση και τους θεωρούν αξιόπιστους. Δεν φτάσατε βέβαια στο σημείο να ονοματίσετε αξιωματικούς γιατί μετά ενδεχομένως να είχατε και κανένα νομικό ζήτημα. Δυστυχώς για εσάς ούτε εξαφανιστήκαμε και θέση πήραμε, οπότε το παραμυθάκι σας αλλού.

Η αμυντική ενημέρωση θα υπάρχει και χωρίς την πτήση, εξάλλου δεν προσφέρεται και τίποτα ουσιώδες, απλά γράφεται άρθρα-απόψεις πίσω από το όνομα πτήση (την έχετε βαριά την υπογραφή), στην ουσία ασυναρτησίες ή/και λιβελογραφήματα και άρθρα think out of the box τα οποία δεν είναι εφαρμόσιμα ούτε σε παράλληλη πραγματικότητα.Τέλος για ακόμα μια φορά γίνεται προσπάθεια πλυντηρίου με ταυτόχρονη αναφορά στον πόλεμο, στα Marder, τα Μ 1117, τα AAV-7, τα σαπιοτίκο, τα F35 και εμβόλια(;). Τρικυμία εν κρανίο. 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Χα χα καλημέρα , δεν παίζονται . Η γουΐκι γράφει ότι οι Type 26 είναι κυρίως για ανθυποβρυχιακό ρόλο και λίγο για τα υπόλοιπα . Καλύπτει ανάγκες σε βαθιές θάλασσες για εντοπισμό Ρώσικων υποβρυχίων ...
Τόσοι Τούρκοι εσωτερικού πια ? Δεν σε πίστευα στην αρχή στην ορολογία .
Δείτε και εδώ
https://www.candiadoc.gr/2022/11/23/chrimatodotisi-ton-ereyniti/
https://ricontrans-project.eu/
από εδώ το είδα https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/12/14.html?m=0

1,4 εκατομμύρια ευρώ, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας, πήρε ο Τάσος Κωστόπουλος , το κάντι ντοκ λέει από 20 χρονών ξεκίνησε κατά της Ελλάδας και τον πληρώνουμε για να μας επιτίθεται . Δεν πειράζει ξυδάκι , η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική και θα έρθει η ώρα του . Για τους βιασμούς κτλ που γράφει ας μας πει αυτός για τον βιασμό της ιστορίας και της λογικής (της ηθικής εννοείται) . Βδέλες που κατοικοεδρεύουν εδώ για την ώρα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τόσοι Τούρκοι εσωτερικού πια ? Δεν σε πίστευα στην αρχή στην ορολογία ."

Καλησπέρα φίλε Νικόλα. Συνήθως όταν λέω κάτι δεν γίνομαι πιστευτός. Πολλοί λένε ότι αυτά που γράφω δεν γίνονται. Έλα όμως που με το πέρασμα του χρόνου δικαιώνομαι.!! Έχουμε γεμίσει Φοινικοβαβυλώνιους και Τούρκους Εσωτρικού Νικόλα μου...δυστυχώς. Όταν θα τεθεί ζήτημα συνόρων μεταξύ Ευρασίας και Δύσης να θυμάσαι ποιος σου το είπε πρώτος.

Μπορεί τώρα οι Έλληνές να είμαστε λίγοι...αυτό όμως θα αλλάξει στο μέλλον.Όσοι ΕΙΝΑΙ Έλληνες (και όχι απλά Πελασγοί) δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, από όλα αυτά. Ο φόβος είναι για όσους απλά κατοικούν (ως άλλοι μονοκύτταροι οργανισμοί) στην χώρα των Ελλήνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" δεν παίζονται . Η γουΐκι γράφει ότι οι Type 26 είναι κυρίως για ανθυποβρυχιακό ρόλο και λίγο για τα υπόλοιπα . "

Αγαπητέ Νικόλα αυτό με τις type 26 ήταν αυτογελοιοποίηση. Μέχρι και παντενταρισμένοι νταίοι βλέπω τσίνισαν. Σου λέει "τι κάνουν αυτοί, θα μας πάρουν χαμπάρι". Αυτό συμβαίνει όταν δίνεις τα ηνία του μεγαλύτερου οργάνου προπαγάνδας σου σε ανίκανα τρολάκια του διαδικτύου αργά η γρήγορα θα εκτεθείς.