ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΪΛΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΪΛH

Τι σχέση μπορεί να έχει η διεθνούς φήμης σταρ μας Εύα Καϊλή με έναν εγχώριο αρχι-εισαγγελέα;;
Γράφε:
 
🔹Η Καϊλή είναι μέλος της επιτροπής PEGA του ΕΚ που διερευνά κυρίως το σκάνδαλο παρακολουθήσεων δια του pegasus αλλά και μέσω του predator.
 
Αυτό το pegasus είναι αδελφάκι με το ισραηλινής προέλευσης spyware predator κάνοντας, πάνω κάτω, τα ίδια. Όμως αυτό φαίνεται ( Pegasus, Qatar και άλλα πετεινά του δάσους ΕΔΩ ) ότι αναπτύχθηκε από την εταιρία ΝSO με χρηματοδότηση από το Κατάρ και με την εμπλοκή τουλάχιστον μίας ΜΚΟ με σκοτεινές διασυνδέσεις τόσο με ακραίες αντισημιτικές οργανώσεις στην Ευρώπη όσο και με ακροδεξιά κόμματα, (μέσα και ένα Ισραηλινό με εμπορικές σχέσεις με την οικογένειά του Ερντογάν και το βαθύ τουρκικό κράτος).
 
H Καϊλή προσπάθησε με νύχια και με δόντια στην PEGA να κρατήσει στο απυρόβλητο το Κατάρ γι αυτή του την σχέση, που απ ότι φαίνεται, ήταν με το δικό της "αζημίωτο"
.
🔹Ο εισαγγελέας Ντογιακος, από την άλλη, εμπλέκεται ομοίως στην προσπάθεια συγκάλυψης της δράσης της ΕΥΠ και των ξένων πρακτόρων που λειτουργούσαν το predator για λογαριασμό της. Ανάμεσα στα ονόματα-στοχους των παρακολουθήσεων, εκτός της ηγεσίας των Ενόπλων δυνάμεων, σημερινά δημοσιεύματα από την Εσπερία επιβεβαιώνουν την παρακολούθηση του ευρωβουλευτή Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τέλλογλου με επισύνδεση μέσω του Otenet, oπως το ανακάλυψε η ΑΔΑΕ, ενώ φαίνονται και ως στόχοι του predator.
 
Ο "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" "διώκτης της ανομίας" της Ελληνικής δικαιοσύνης, φαίνεται ότι προσπάθησε να αποτρέψει την σχετική έρευνα της ΑΔΑΕ για τις περιπτώσεις Κύρτσου-Τελλογλου, της Ανεξάρτητης δηλαδή Αρχής που έχει οριστεί για την τήρηση των κανόνων προστασίας των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου των παρακολουθήσεων.
 
🔹Όπως είναι ήδη γνωστό, και ο Ντογιακος είναι θύμα παρακολουθήσεων από το predator, μάλλον για να τσεκάρει το Μαξίμου ότι εκτελεί σωστά τις εντολές του.
 
🔹 Ομοίως στην λίστα παρακολουθήσεων δια του predator φιγουράρει και η Εύα Καϊλή. Για τσεκάρισμα της τήρησης ποιών εντολών;;
 
Τρέχα γύρευε!
Κοινώς μύλος! Των ξωτικών...
 
Eίχε προηγηθεί υπόθεση δικτύου κατασκοπείας μέσω ισραηλινού λογισμικού του Κατάρ από τα ΗΑΕ το 18 ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: