ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Από άρθρο του μέλλοντος στις 17.11.2033

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχετε σκεφτεί τι θα γράφουν στο μέλλον σε διάφορα άρθρα;; Η μόνο εγώ κάνω αυτούς τους περίεργους συνειρμούς;; Τι θα μπορούσε να γράφει ένα άρθρο στις 17.11.2033 ;; Ας δούμε παρακάτω ένα δείγμα.

Ναι αλλά η ΝΔ έκανε δρόμους και έργα! Με τον Κούλη κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές, δεν είχαμε σπίτια, γι αυτό. Ασε που δεν υπήρχε εγκληματικότητα, η ίδια η κυβέρνηση ήταν αρχιμαφιόζοι και τους παρακολουθούσε όλους και έκλεβε τους κλέφτες αφού κλέψουν άλλους κλέφτες. 
 
Ναι αλλά επί χούντας δεν άνοιξε μύτη, τα ΜΑΤ πλακώναν κάτι αναρχοάπλυτους που έσπαγαν την περιουσία των νοικοκυραίων κι έκαιγαν την Αθήνα. Κι ο Ινδαρές έφαγε ξύλο μέσα στο σπίτι του από ολόκληρη διμοιρία δίνοντας το καλό παράδειγμα. Ο Πλεύρης με την ιστορική πρωινή καταδρομή του στην πλατεία τελείωσε τα Εξάρχεια, πριν τον αποκληρώσει ο πατέρας του γιατί έγινε κομμουνιστής. 
 
Με τη ΝΔ η χώρα γνώρισε πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης, πολλοί επενδυτές μαζεύτηκαν κι αγόρασαν τις επιχειρήσεις μας και οι τράπεζες πήραν τα σπίτια μας κι εμείς μείναμε στο δρόμο. Ναι αλλά για την Μαρφίν δεν λέτε τίποτα, ούτε για την Νοβάρτις λέτε. Άλλωστε στην Ελλάδα υπάρχουν τόσα σκάνδαλα να ασχοληθείς, λιγάκι απ'την ρουτίνα να ξεχαστείς, αυτό που προέχει είναι η εξυγίανση της πολιτικής ζωής του τόπου και η καταπολέμηση της διαφθοράς στη χώρα. 
 
"Εδώ ΕΠΑΛ, εδώ ΕΠΑΛ, σας ομιλεί η ελεύθερη ιντερνετική φωνή των Αθηνών, ο Μένιος ο Σουγιάς, ο Βαγγέλας ο Μπετατζής, η Σούζι που τα τσούζει και ο Αλέξης που είναι σέξης. Φωνή θεού, οργή λαού ή κάπως έτσι τέλος πάντωνε. Κι ας κλείσουμε με ένα επετειακό τραγούδι για την περίσταση, εμπρός λαέ αντίσταση και πάλι και ρίξ τους όπου τους βρεις μια πέτρα στο κεφάλι!"
 
Χτυπάν το βράδυ στη ταράτσα τον Ινδαρέ
Και εκείνος τους φωνάζει όξω ρεεεε!
Πίσω από τους τοίχους τον κάνουν σένιο
Μαζί με τον Ηλία, τον Λάκη και το Μένιο.
 
(Από άρθρο του μέλλοντος στις 17.11.2033)

Δεν υπάρχουν σχόλια: