ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Χρειαζόμαστε πλοία με κοινά ηλεκτρονικά, ανταλλακτικά, λογισμικά, ώστε η συντήρηση να είναι οικονομική και η εκπαίδευση του προσωπικού γρήγορη και φθηνή

 [#WhyGowind] ⚓ Gowind is fitted with the same integrated platform management system as the one onboard FDI. The user-friendly man machine interfaces will offer the operators, not only an easy training, but also the flexibility to shift easily from Gowind to FDI and vice versa. pic.twitter.com/5vkEWByzOJ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας εξορθολογισμός στα κόστη του ΠΝ είναι απαραίτητος. Χρειαζόμαστε πλοία με κοινά ηλεκτρονικά, ανταλλακτικά, λογισμικά, ώστε η συντήρηση να είναι οικονομική και η εκπαίδευση του προσωπικού γρήγορη και φθηνή. Οι gowind δένουν απόλυτα με τις FDI και θα είναι το νέο οικονομικό στη χρήση work horse του στόλου που θα βγάζει τις αγγαρείες, έως ότου απαιτηθεί να κάνουν την εμφάνιση τους οι FDI. 

Γίνεται κατανοητό πως ο εναγκαλισμός μας με τις ευρωπαϊκές αμυντικές βιομηχανίες δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Η Intracom θα πρέπει να αγοραστεί απ' το κονσόρτσιουμ των MBDA και Thales, ώστε να αποσπάσουμε κατασκευαστικό και ποσοστά παραγωγής σε ραντάρ και πυραύλους Aster 30, Mica NG. 

Έτσι θα μπορέσουμε με μεγαλύτερη ευκολία να αντικαταστήσουμε τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας με ευρωπαϊκά, όπως το SAMP-T, οι Iris-T και οι Mica NG VL, συστήματα που θα χρησιμοποιούνται διακλαδικά, επιτυγχάνοντας οικονομία κλίμακας και εγχώρια συντήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: