ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Οδεύουμε συνεχώς προς τον τελευταίο σχεδιαζόμενο μεγάλο πόλεμο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οδεύουμε συνεχώς προς τον τελευταίο σχεδιαζόμενο μεγάλο πόλεμο

Η ομοσπονδιακή υπουργός Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ (SPD) ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα υποστηρίζει «συνεχώς» την Ουκρανία στον αγώνα κατά της ρωσικής επιθετικότητας. Περαιτέρω παραδόσεις όπλων προγραμματίζονται επίσης για το νέο έτος:

 "Το κάναμε πολύ πρόσφατα με το Iris-T, ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά απίστευτα καλά για την προστασία του πληθυσμού και θα συνεχίσουμε το επόμενο έτος με άλλα τέτοια συστήματα", δήλωσε η Lambrecht  στο RTL. Η πολιτικός του SPD πρόσθεσε: «Τα Geparden θα παραδοθούν στις αρχές του επόμενου έτους και θα υπάρξουν συνεχείς υπηρεσίες υποστήριξης με πυρομαχικά».

Για να το πούμε στην γλώσσα της Kριστίν :Natuerlich ist das alles Theater. Φυσικά και όλα είναι θέατρο.Τα ναζιστικά τάγματα Azov ιδρύθηκαν από έναν ραβίνο. Ο Ζελένσκι έχει προωθηθεί για αυτή τη δουλειά από το 2010 από τον Ουκρανό αρχιραβίνο Λούμπαβιτς. Ο κολλητός του Πούτιν Μπερέλ Λαζάρ είναι ο Ρώσος αρχιραβίνος Λούμπαβιτς. Υπάρχει μια κεντρική παγκόσμια σφιχτή ηγεσία κάτω από συγκεκριμένη θρησκευτική αίρεση. Επομένως, δεν υπάρχει μόνο η επικάλυψη του WEF στη δομή ηγεσίας.

Βοηθάνε ο ένας τον άλλον με λόγους και αιτίες  πολέμου για να μπορέσουν να απαντήσουν για αυτόν τον πόλεμο μπροστά στους αντίστοιχους λαούς τους . Χωρίς τους Ναζί των ταγμάτων Lubavicher Azov, οι Ρώσοι δεν θα είχαν ακολουθήσει ποτέ τον Πούτιν στον πόλεμο. Και συνεχίζεται συνεχώς η βοήθεια , από την ηγεσία της Ουκρανίας ή του ΝΑΤΟ που βοηθούν συνεχώς τον παλιό τους φίλο Πούτιν με λόγους/αιτίες πολέμου, προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει την αφήγηση του ο Πούτιν* για «αναζωπύρωση του μεγάλου πατρικού πολέμου εναντίον των Γερμανών Ναζί». 

Οι άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλον, όπως εξήγησε η Μέρκελ στην συνέντευξη της στο Zeit ότι οι συνθήκες του Μινσκ, τις οποίες η ίδια υπέγραψε ως εγγυήτρια δύναμη και οι οποίες έγιναν νόμος του ΟΗΕ,  χρησιμοποιήθηκαν από την αρχή για να προετοιμαστούν για πόλεμο κατά της Ρωσίας. Με αυτόν τον τρόπο, η Μέρκελ βοήθησε την προπαγάνδα του Πούτιν απέναντι στους Ρώσους. Είναι πλέον σαφές σε κάθε Ρώσο ότι ο πόλεμος κατά των Γερμανών Ναζί είχε ένα διάλειμμα μόνο για 45 χρόνια και τώρα πρέπει να ξαναρχίσει - οι δηλώσεις της Μέρκελ παρέχουν τη βάση για αυτό. Τη σύνδεση Γερμανία - Ουκροναζί - που σχεδίασε τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, η Μέρκελ την παρέδωσε απρόσκοπτα. Η συμμορία συνεργάζεται εντελώς κάτω από τα ξένα ελεγχόμενα Crown Heights σε έναν πυρηνικό πόλεμο... 

*Αυτός που βλέπουμε στα ΜΜΕ και στις ειδήσεις ΔΕΝ είναι ο πραγματικός Πούτιν. Υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 σωσίες του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: