ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η Ιδανική Πολιτεία βρίσκεται μέσα σας. Μην επιτρέψετε ποτέ να υποδουλώσουν το πνεύμα σας αγράμματοι μισάνθρωποι.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει ο πλανήτης με κάθε είδους ΤΑΓΜΑΤΑ , ΣΤΟΕΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και άλλα παρόμοια ευτράπελα, δηλαδή αργόσχολους κυρίως κηφήνες που τρώνε τα χρήματα των εργαζόμενων ανθρώπων και φοράνε χαϊμαλιά και πετραχήλια και σταυρούς και άλλα σύμβολα κάθε είδους και βραβεύουν ο ένας τον άλλο με τιμές και δόξες φούσκες και κάνουν τελετές και ψέλνουν και λένε βλακείες νομίζοντας πως έτσι γίνονται ισχυροί και σοφοί και έχουν το πάνω χέρι την πραγματική φυσική δύναμη και τις γνώσεις. 

Αλλά ας υπενθυμίσουμε πως οι γνώσεις και η φιλοσοφία ποτέ δεν πλησίασαν γελοίους φαντασμένους και κανένα παράσημο σύμβολο τάγμα χαϊμαλί σταυρός ή πετραχήλι δεν επιβεβαιώνει κάτι. Κάθε πολιτικός και κάθε παπαδαριό και πολλοί συνεργοί τους έχουν στα βιογραφικά τους τέτοιες γελοίες τιμές (κάτι που γίνεται να το δείτε και μόνοι σας αν κοιτάξετε προσεκτικά τα βιογραφικά τους). 

Όλα αυτά τα κάνουν για να κοκορεύονται μεταξύ τους ποιος έχει την ανώτερη ή την καλύτερη θέση στην γελοία κοινωνία που δημιουργούν και τον παντελώς απολίτιστο "πολιτισμό" τους. Ο πολιτισμός δεν είναι σύμβολα και χαϊμαλιά και βραβεία. Το ζήτημα αυτό είναι πραγματικά γελοίο και όσα έχω διαβάσει ως σήμερα για δαύτους είναι όλα άτοπα και πραγματικά δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη γνώσεων και φιλοσοφίας. 

Έχουν μόνο δύναμη να βασανίζουν ανθρώπους και να ελέγχουν πολλά επειδή σε πολλές περιπτώσεις έχουν θέσεις σημαντικές αλλά και χρήματα. Η φυσική πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και πολύ μακριά από αυτές τις γελοιότητες. Να είστε σίγουροι πως οι πραγματικοί φυσικοί φιλόσοφοι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ με πραγματικές γνώσεις δεν πλησιάζουν τέτοιους και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τέτοια τάγματα και άλλες παρόμοιες βλακείες. Σε καμία περίπτωση δεν ανακατεύονται με όλα αυτά τα πίτουρα του γελοίου πολιτισμού που στήνουν εδώ και πολλά χρόνια. 

Το δε γελοίο της υπόθεσης αυτής είναι πως ονομάζονται και ΙΠΠΟΤΕΣ και δεν έχουν καβαλήσει ποτέ στην ζωή τους ούτε γέρο κουτσό γάιδαρο!

7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλησπερα
Οι γεροι κουτσοι γαιδαροι ειναι δυσκολα ζωα ετσι και τα παρουν κλωτσανε χωρις προειδοποιηση αμα λαχει δαγκωνουν κιολας.
Αυτους που περιγραφεις πηδιουνται και μεταξυ τους σε τιποτις οργια του κωλου?
Ε ρε κοντοξυλο που θενε οι πουστηδοι....

Μμ2 είπε...


Το δε γελοίο της υπόθεσης αυτής είναι πως ονομάζονται και ΙΠΠΟΤΕΣ και δεν έχουν κ α β α λ ή σ ει ποτέ στην ζωή τους ούτε γέρο κουτσό γάιδαρο!
...............................

Πώς δεν καβαλάνε, καβαλάνε Λυκ. και λείχουσι τελετουργικώς εν τω άμα.



ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ

ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ

ΧΕΣΤΡΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....δεν πρόλαβα ούτε στο πρωινό σου σχόλιο να σου απαντήσω. Σόρρυ ρε μαν αλλά τρέχω όλη μέρα, και έχω τόσα να κάνω που δεν μου φτάνουν όλες οι ώρες τις μέρας.

Ακριβώς όπως τα λες θέλουν ένα βρωμόξυλο και καθημερινά. Δέκα να βαράς και μια να μετράς.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Να σαι καλα ρε φιλε με μας θα ασχολεισαι?
Και μενα πλακωσε δουλεια οπως παντα αλλα την Κυριακη μπορει να κανω μια τσαρκα στο Παγγαιο.
Παρεπιπτοντως διαβασα την εκληση για ειρηνη του Χενρι τι μπαρπουτσαλα ειναι αυτα που περιγραφει η τουλαχιτον ετσι φαινονται σε μενα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες...
Η ανάγκη των πολλών να "ανήκουν"κάπου....
Η αγγελέα συμπεριφορά.....
Η προσδοκία των υλικών μελλοντικών απολαβών με την ένταξη σε μια φαινομενικά ισχυρή ομάδα......
Η απόκρυφη γνώση που σου πουλούν...με τι ανταλλάγματα όμως;;;..........

https://www.youtube.com/watch?v=WyF8RHM1OCg

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρες φίλε απλέ ανώνυμε σχολιαστή...εξαιρετικό το τραγούδι που έστειλες. Από τα κλασσικά και αξεπέραστα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αν δεν ασχοληθώ και με εσάς, με ποιόν άλλον θα ασχοληθώ;; Εδώ μέσα είμαστε σχεδόν μια οικογένεια μετά από τόσο καιρό που μιλάει και γράφει ο ένας στον άλλο.

Σε καλημερίζω και σου εύχομαι να περάσεις όμορφα και απολαυστικά επάνω στο Παγγαίο. Είναι μαγευτικά τέτοια εποχή. Όποιος δεν έχει πάει χάνει.