ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

 "Και θετων έχθραν εν τω μέσω αυτών και ημών" ..." Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aς δούμε τις “προβλέψεις” Μεντβέντεφ για το 2023 που δημοσιεύθηκαν χθες. Τι είπε ο Ρώσος πρώην πρωθυπουργός και δεξί χέρι του Πούτιν;; Η είδηση ΕΔΩ.

" Το σύστημα σταθερών ισοτιμιών του Bretton Woods* θα καταρρεύσει, οδηγώντας σε κραχ του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το ευρώ και το δολάριο θα σταματήσουν να κυκλοφορούν ως παγκόσμια αποθεματικά νομίσματα. Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιούνται ενεργά τα ψηφιακά παραστατικά νομίσματα.".

Για να μην νομίζετε ότι τα λέμε μόνο εμείς εδώ και μερικοί άλλοι εκεί έξω. Το χρονοδιάγραμμα για όλο αυτό είναι αν μιλάμε για τα "ψηφιακά ευρώ", σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ το αργότερο  μέχρι 1/1/2026. Αν μιλάμε για το νόμισμα των BRICS (προσωπική εκτίμηση) μέχρι τέλος του 2023.

Κάποιοι την περιμένατε την αποκαθήλωση των USD/EUR, αλλά όχι τόσο νωρίς! Θα είναι περίεργη χρονιά το 2023...Εντωμεταξύ αρκετοί βαφτίζουν «τρελό» τον Μεντβέντεφ ... από μικρό κι από τρελό λέει ο θυμόσοφος λαός μας μαθαίνεις την αλήθεια. Απλά είμαι σκεφτικός αν ο Έλον Μάσκ θα παίξει τον ρόλο του "Αντίχριστου" σε όλο αυτό. Στο οποίο μέρος είναι και ο Μεντβέντεφ.

Εκτιμώ ότι ο “ανεξήγητος mr. Musk”, θα είναι σύντομα ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Έχει πολιτική θέση και την εκφράζει, είναι εξωφρενικά πλούσιος, έχει την απόλυτη αποδοχή της Gen Z και των millennials (δηλαδή τις ηλικίες από 17 έως 45) και έχει αποδείξει ότι ξέρει τι λέει και κυρίως τι κάνει…Ο ίδιος ουδέποτε έχει αποκλείσει την πιθανότητα εμπλοκής του στην πολιτική.
 
Η συμπάθεια που τρέφει ο Τραμπ για τον Μασκ είναι ολοφάνερη.Επίσης δική μου εκτίμηση, ο Τραμπ είναι αρκετά έξυπνος ώστε να δώσει το “δαχτυλίδι” στον Μασκ αναγνωρίζοντας με διορατικότητα ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορεί να εμποδίσει μια σχεδόν βέβαια νίκη αν και εφόσον θελήσει ο Μασκ να διεκδικήσει την προεδρία.
 
Φυσικά σε αυτό το σενάριο, η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι αν θα είναι για ¨καλό” μια τέτοια εξέλιξη.Προσωπική και πάλι εκτίμηση...Αν δεν κάνουν αυτόν “Μεσσία”, δεν θα προλάβουν για κάποιον άλλο. Ο χρόνος τρέχει εξαιρετικά γρήγορα πλέον για αυτούς. 

Βέβαια τον Μασκ δεν θα τον βάλουνε ακριβώς. Θα τους "μπει"... Δεν παίζει με τους τραπεζίτες, γιατί θα γίνει ο ίδιος ¨τραπεζίτης". Στην web3.0 εποχή οι billionairs του web, θα είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που αποκαλείται (σωστά) banksters... 
 
Δεν περιμένω κάτι προβλέψιμο από τον Μασκ. 100% θα έχει crypto δραστηριότητα στο twitter, αλλά δεν ξέρω ποια μέθοδο θα ακολουθήσει. Πάντως ξέρει καλά ότι το μέλλον είναι στα αποκεντρωμένα social, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μοντέλο θα επιλέξει... (εγώ μόνο ξέρω 2-3, φαντάζομαι οι γύρω του πολλά παραπάνω)...

Ο Musk ταιριάζει γάντι με την τρέχουσα μετάβαση προς τον νεοφιλελευθερισμό ver2.0 της μετα-παγκοσμιοποίησης..Αγνοεί επιδεικτικά οτιδήποτε έχει σχέση με το διεθνές δίκαιο, με ψιλο-ριζοσπατικη ρητορική και πιστεύει στον έλεγχο των πάντων από ψηλά, όπως και οι Κινέζοι, αντί για εκείνο το ανύπαρκτο αόρατο χέρι που θα ρυθμίσει τις αγορές.Για μένα είναι οφθαλμοφανές ότι θα γίνει. Όντως ταιριάζει γάντι...my2cemts επί αυτού,και επί του "τι να κάνουμε", ΕΔΩ.
 
 "Και θετων έχθραν εν τω μέσω αυτών και ημών"..."Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη"
 
Και το βασικό: Δεν θα διαλύσει τo ΝΑΤΟ όπως διέλυσε ο Πουτιν το Σύμφωνο Βαρσοβίας; Η μήπως θα συνεχίσει την πολιτική των Βanksters σε χειρότερη μορφή , ως πιο ισχυρός;;

* Για το Bretton Woods τα λέγαμε ΠΡΙΝ απο τον Μεντβέντεφ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

3 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

O Ηλον Αντίχριστος;;

Μπα ;;;;

https://loudwire.com/elon-musk-wears-satanic-suit-armor/


Υγ- σαν κέλυφος καραβιδας το κουστουμάκι!!

Τρομπας ο Σωτήρ 1 κρατάτε! Τώρα έρχεται και ο 2 !

You want fries with that;;; 🍟 😋 😐

Χεχε !!

Χεχε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας. Μπα ο Τρόμπας είναι πολύ μεγάλος ηλικιακά για να παίξει τον ρόλο αυτό. Για τον ρόλο του Αντίχριστου όσο και τον ρόλο του "Μεσία" υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν και οι δύο. Το πρώτο είναι η γραμμή αίματος (να κατάγονται από συγκεκριμένη ομάδα καταγωγής) και το δεύτερον είναι η ηλικία.

Για τον ρόλο του Αντίχριστου δεν μπορεί να είναι κάποιος ηλικιωμένος ούτε κάποιος πολύ νέος. Ο Μάσκ τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να παίξει τον ρόλο.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ίσως να έχεις δίκιο σε ότι λες.

Σαρκαστικό ήταν το σχόλιο για τον Τρόμπα!!

Ούτως ή άλλως πάσες κάνουν.

Ηλον πιστεύω. Η φώτο για εμένα είναι δήλωση.

Τοχει και το όνομα, μην πάει χαμένο......