ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ = ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κλιμακτηριακή του αλλαγή... φταίει για τις καρδιοαγγειακές παθήσεις λέει ο πασίγνωστος επιστήμουνας Μπάρακ Αλαχμάτ! Όταν βρέχει παθαίνουμε μαμουνίαση και όταν χιονίζει παθαίνουμε ίωση ζου ζου πατ! Την χειρότερη πάθηση κακούνα μπουμπαρούκα την παθαίνουμε όταν κάνει ζέστη. 

Εσείς δεν εμπιστεύεστε τον παγκοσμίου φήμης επιστήμουνα Μπάρακ Αλαχματ;; Μα που ζείτε!

-Κάποια ψυχολογική οικογενειακή κληρονομική ασθένεια;
-Ναι, ο ξάδελφος μου νομίζει πως άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά από την κλιματική αλλαγή.
 
Εδώ άντε να τούς εξηγήσεις πως ναι μεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν, αλλά οι λέξεις τους αυτές είναι βόρβορος άπατος. Κάποιος πρέπει να τούς πει τι σημαίνει η λέξη ΚΛΙΜΑ στην ελληνική γλώσσα = ΚΛΙΜΑΚΑ / ΚΛΙΜΑΞ / ΚΛΙΜΑ / ΚΛΙΝΩ
 
Εκτός αν εννοούν ότι σπάνε τα νεύρα μας και θα έπρεπε να το γράφουν έτσι ΚΛΗΜΑ < αρχαία ελληνική κλῆμα < κλάω / κλῶ - χτυπώ, σπάζω = ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 
Η ΦΥΣΗ / Η ΓΗ / ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ

Θα σας πω κάτι που είπε ο Μάρκος Αυρήλιος αλλά και άλλοι φιλόσοφοι με άλλους τρόπους, για τα φυσικά φαινόμενα (με δικό μου τρόπο): Είναι παντελώς αφιλοσόφητο το να πει κάποιος "Γιατί βρέχει τώρα; ή Γιατί έτυχε σε εμένα αυτό;".Διότι ο ουρανός δεν νοιάζεται για το πότε εσύ θέλεις να βρέξει. 
 
Έτσι οι ανεγκέφαλοι επιστήμονες και μερικοί συνεργοί και χρηματοδότες αυτών, έφτιαξαν χημικά και ίδρυσαν εταιρίες με την ονομασία "Καιρός κατά παραγγελία / Weather On Demand" και όπως σχεδόν με κάθε εφευρεσούλα τους τα τελευταία χρόνια απαυτώνουν ασυστόλως τον πλανήτη και μετά λένε πως φταίει καιρός.
 
Προσφάτως προσπάθησα να δω τα παλαιά αρχεία της ΕΜΥ, αλλά δεν τα δείχνουν δημοσίως παρά το γεγονός ότι εμείς τούς πληρώνουμε για να λειτουργούν αλλά και για να σπουδάσουν. Το κρατικό σύστημα δεν έχει πουθενά διαφάνεια αλλά είναι ένας πακτωλός ψεμάτων, κοροϊδιών, καταχραστών και όλες οι υπηρεσίες μας εξαπατούν με το χαρτί τού νόμου (παράνομων νόμων) και κρατούν κρυφά τα πάντα, πιθανότατα για να έχουν δυνατότητα να τα κάνουν ότι θέλουν όταν θέλουν και να ενισχύσουν κάθε ψέμα τους. 
 
Τελικά βρήκα αρχεία από το 1900 από άλλες πηγές και είδα πως τα καιρικά φαινόμενα είναι παντελώς άστατα και άρρυθμα και πραγματικά είναι αδύνατον να προβλέψει όντως κάποιος τι θα γίνει. Φανταστείτε πως από το 1900 ως σήμερα είχαμε περίπου 10+ δυνατές χιονοπτώσεις στην Αθήνα και αυτές ανά άτακτα χρονικά διαστήματα. Το δε γελοίο είναι πως τελευταία τα ρίχνουν όλα στην "κλιματική αλλαγή", αλλά αυτό είναι εμφανές αν δει κάποιος τα αρχεία πως τα καιρικά φαινόμενα δεν κάνουν κάτι άλλο από το να είναι άστατα και να αλλάζουν.
 
Δηλαδή πότε είχαμε ήλιο ή βροχή όταν θέλαμε να έχουμε ήλιο και βροχή; Σήμερα ξανά βλέπουμε αυτόν τον άστατο ρυθμό που έχουν τα καιρικά φαινόμενα με υψηλές θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο των ετών 1963, 1996, 2010 και 2022. Τελικά δεν φταίνε οι κλανιές των αγελάδων, το άζωτο, το διοξείδιο του άνθρακα. Σίγουρο είναι πως για κάποιες αλλαγές φταίνε οι μεγάλες βιομηχανίες και τα ψεκάσματα weather on demand / καιρός κατά παραγγελία, τα πυρηνικά ατυχήματα και δοκιμές και άλλες ατασθαλίες μερικών επιστημόνων πολιτικών πολυεθνικών και άλλων.
 
Βαριές χιονοπτώσεις είχαμε 9 Φεβρουαρίου 1911, 7 Ιανουαρίου 1929, 15 Φεβρουαρίου 1934, Ιανουάριος 1942, Ιανουάριος 1963, 17 Ιανουαρίου 1964, Μάρτιος 1987 4 του μήνα άρχισε μια πρωτοφανής σε διάρκεια χιονόπτωση, που επαναλήφθηκε στις 5, 6, 8, 9, 11, 12 και 13 Μαρτίου, Ιανουάριος 2002, 12 Φεβρουαρίου 2004, 16 Φεβρουαρίου 2008, 15-16 Φεβρουαρίου 2021.
Χιονισμένα Χριστούγεννα στην Αθήνα: 1949, 1962, 1968, 1991, 1992.
Οι χιονισμένες Πρωτοχρονιές: 1983, 1992.
 
Εσείς βλέπετε κάτι σταθερό σε όλα αυτά ή έναν άρρυθμο καιρό που κάνει ότι θέλει όταν θέλει και εμείς τρέχουμε να προλάβουμε ή αράζουμε και απολαμβάνουμε τα φαινόμενα αν δεν κινδυνεύουμε. 

Τα έχουνε ρημάξει όλα.! Με τις καλημέρες μου μόνο στους φυσιολογικούς ανθρώπους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: