ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

H ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

Διαβάζω:
 
🔸 Παρέμβαση του Μαξίμου στις Wind και Vodafone για να κουκουλώσουν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ στην έρευνα που διεξάγει η Ανεξάρτητη Αρχή για το απόρρητο.
 
🔸 Προσωπική (!) παρέμβαση του Μητσοτάκη να επισπευσθεί η δική των καταχραστών μετόχων της Folie Folie (θα αναβληθεί πάλι λόγω αποχής των δικηγόρων), για να της απελευθερωθούν τα πάγια και οι Τραπεζικοί λογαριασμοί ύψους 30εκ που πάγωσαν το 18, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο φοροδιαφυγής 1δισ ευρώ (μέσω Κίνας). Προφανώς ο πουθουΚούλης έχει ήδη βγάλει και την αθωωτική απόφαση...
 
Η πρώτη παρέμβαση λες και λογικό να το πράξουν, αφού έχουν την φωλιά τους χεσμένη. Για την υπόθεση Folie Folie όμως γιατί τόση πρεμούρα, και μάλιστα με προσωπική πρωθυπουργική παρέμβαση;;
 
Γράφε:
 
✔️Το 12 η Folie Folie σε συνεργασία με τον Τουρκικό Όμιλο Κοτς, στον οποίο ανήκει σήμερα και το 51% της Τουρκικής Εταιρίας Πετρελαίων, αγοράζουν από το ΤΑΙΠΕΔ την Μαρίνα Μυτιλήνης.
 
✔️Ακολουθεί μέχρι το 15 η εξαγορά και άλλων μαρίνων από αχυράνθρωπους του Κοτς, από την εταιρία Dogus (μαρινα Π. Φαλήρου, Κέρκυρας, Λευκάδας κλπ). Παντού εμφανίζονται συνεργασίες με την Folie Folie του Κουτσολιουτσου και με το ναυπηγείο συντήρησης ακριβών σκαφών στην Αίγινα, που του ανήκει.
 
✔️Στενές και παλιές φαίνονται και οι σχέσεις και της Μαρεβα με τους υιούς Κοτς με συχνές επαφές και στην Κωνσταντινούπολη.. Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρεβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer. 
 
✔️Το 18 ο Κοτς, παλιός φίλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, επισκέπτεται τον Κούλη στην Βουλή και μιλάνε "για δουλειές". Ακολουθεί και δεύτερη συνάντηση το 18 στο Τορίνο, στα πλαίσια της συνόδου της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ, όπου φαίνεται ότι έλαβε και τις ευλογίες του πολυχρονεμενου μας Πασά για να κάνει εδώ τον πουθου.
 
✔️Η οικογένεια των Folie Folieδων φυσικά και ήταν από τους τιμώμενους καλεσμένους στους γάμους της εγγονή Κοτς στην Βενετία. Συνέταιροι άνθρωποι. 
 
✔️Βασικός μέτοχος της Folie Folie, εκτός των τύπων υπό το εύηχο όνομα των Κουτσολιούτσων είναι και η κινεζική Fosun International (17%). 
 
Για να δούμε που εμπλέκεται αυτοί, εκτός από το μεγάλη απάτη φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης των Κουτσολιούτσων μέσω Κίνας. 
 
✔️Ήταν οι Κινέζοι που συμμετείχαν στο. project Ελληνικό με την Lamda Development, αυτοί που αποχώρησαν τον Αύγουστο του 19 αφήνοντας τον Αδωνη με την μπουλντόζα στο χέρι. Στο πόδι τους μπήκε ένα fund με το όνομα Zeis συμφερόντων των αδελφών Ζαβού, Σαμαρά, κλπ υπό την ξαδέλφη Λυμπεράκη, για να μην γκρινιάζει πολύ η Σαμαρικη πτερυξ.
 
✔️Συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς. 
 
✔️ Βασικός χρηματοδότης και μέτοχος η Fosun της Pfizer στην ανάπτυξη του εμβολίου της για τον Covid19. Άγνωστο σε εμένα ακόμα πως μπορεί να εμπλέκεται και με την προεδρέσσα μας, την Φον ντερ Λαϊνεν, και τον σύζυγό της που του δώκαμε 30εκ για συμβουλές. Το ψάχνουν τώρα οι Βέλγοι αυτό, και μέσω του Qatargate.
 
✔️Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε βάζοντας φέσι 1δισ στον ελληνικό τουρισμό το 19. Μετά την χρεοκοπία, η Fosun εξαγόρασε το brand name Thοmas Cook και συνεχίζει να πουλάει με αυτό πακέτα διακοπών, μόνο διαδικτυακά. Καμία συζήτηση για αποζημιώσεις, παρ ότι o ουσιαστικός successor.
 
✔️Συμμέτοχος, μέσω Κύπρου, του ελληνικού fund Zeus capital/Oirlina AEΠΕΕ (Ζαβος, Αλεβιζατος, Δοξιάδης, Σαμαράς (ο αδελφός) κλπ, με γενική διευθύντρια την Λυμπεράκη, την ξαδέλφη) σε επενδύσεις "real estate" στην Βαλκανική και σε servicers κόκκινων δανείων εδώ. Δεν ξεπλένεται εύκολα 1δισ, βλέπεις.
 
✔️Τα ίδια ονόματα εμπλέκονται και στο πλυντήριο που διενεργείται μέσω των NAMOS Ντουμπάι και Μυκόνου, που χρηματοδοτεί και το εκδοτικό come back του εθνικού μας ξεβλαχευτή Κωστοπουλου, που απ ότι φαίνεται, λειτουργεί πάλι ως βιτρίνα laundering (ΕΔΩ σχετικό "ρεπορτάζ"), με διασυνδέσεις και με μια υπόθεση ελληνοποίησης ενός Τούρκου εποίκου από τον Άδωνι που έχει γίνει τώρα Μυκονάρχης της εκεί νύχτας (Μύκονος by night ΕΔΩ)
 
✔️Τα εγχώρια παπαγαλάκια είχαν λάβει εντολή να εμφανίσουν τους Κολιοτσουτσους κάτι σαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πράγμα, όταν η υπόθεση τους έφτασε στα δικαστήρια μετά από καταγγελία αμερικανικού fund που είχε επενδύσει και αυτό στα φο μπιζου.
 
Ψάχνω να βρω και σε ποια ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ είναι γραμμένος ο "Κινέζος Μπαφετ" με το εύηχο όνομα Γκουο Γκουανγκτσάνγκ. της Fosun Bοηθατε αδέρφια...
 
Αυτά από απλά Google search. Δεν μου έδωσε πρόσβαση η Palantir ή κανένα predator στα data της για να βρω και άλλα. Πχ τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί με τον Κοτς και τον Κούλη να παίξει με το "συνεκμετάλλευση" και ποιοι Έλληνες εφοπλιστές, χορηγοί της ΝΔ, ετοιμάζονται για τις σχετικές συνεργασίες με τον Κοτς επί της Ελληνικής ΑΟΖ, πάλι υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βερολίνου.
 
Για 30 ψωρο-εκατομμύρια λες να μπήκε στον κόπο να ζητήσει δικαστικό ρουσφέτι ο πουθου;; Αυτά είναι ποσά για να κινούνται δευτεροκλασάτοι επιπέδου Καϊλή ή οι άλλοι της κατηγορίας c στις λίστες της ΕΥΠ, που υπάρχουν για να καταγράφουν όλο αυτό το απίθανο κύκλωμα διαπλοκής, μην κάνει και ξεφύγει από κανέναν τίποτα...
 
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Και όλα σχετίζονται και με το "όχι άλλο κάρβουνο από την Πτολεμαΐδα" που είπε εκείνος ο τερματοφύλακας, πριν γίνει και αυτός γαμπρός του Λάτση.

Τεκμηρίωσης συνέχεια ΕΔΩ...και ΕΔΩ...Ζαλιστήκατε;; Και που να έγραφα πώς εμπλέκεται σε όλο αυτό και ο Λιγναδης...Κόλαση

1 σχόλιο:

Νικανδρικ είπε...

Ε αφησες το καλυτερο?Για λεγε να κλαψωγελασουμε