ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ, ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΙΝΙΚΗ ΠAΒΛΟΒΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ, ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΙΝΙΚΗ ΠAΒΛΟΒΑ.

 

Αναρωτήθηκα τον Ιούλιο τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την "ελληνοποίηση" από τον Άδωνι του Τούρκου εποίκου από τα Κατεχόμενα στην Κύπρο Αγιαβέφε , και το έψαξα.
 
Έτσι, χωρίς πολλά πολλά και με Google search following the money, βγήκαν τα πιο κάτω:
 
Ο εν λόγω κυριούλης που απολαμβάνει πλέον και της προστασίας της Ελληνικής υπηκοότητας που του χορήγησε ο Άδωνις, είναι μία τυπική- καραμπινατη περίπτωση πλυντηριάκια-απατεώνα, όπως αποκάλυψε το βρετανικό Insider (ΕΔΩ).
 
Ξεκινώντας από την προσφορά υπηρεσιών on-line καζίνο, με έδρα τα Κατεχόμενα της Κύπρου, επεκτάθηκε γρήγορα προς δύο κατευθύνσεις:
 
🔸Στην προσφορά fintech υπηρεσιών τύπου mastercard χωρίς τράπεζες (αυτό που προσπαθεί τώρα να κάνει και η JPMorgan με την εξαγορά του e-wallet της Viva wallet.gr, περίπου σαν αυτό που κάνει τώρα με το γεωργιανό payze ο ΟΤΕ).
 
🔸Σε επενδύσεις εξαγοράς 5στερων ξενοδοχείων στην Μύκονο.
 
Μέχρι εδώ θα πεις "καλά που είναι το κακό, καλά κάνει", δεν θα τα βάλουμε και με την υγιή επιχειρηματικότητα τώρα. Έτσι;;
 
Οι κατοικοεδρεύοντες όμως στην Ιερουσαλήμ της τεχνολογίας γνωρίζουν ότι αυτές οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες δεν είναι ανεξάρτητες από αντίστοιχες, πάλι με επίκεντρο την Μύκονο, και με εμπλεκόμενους πρωτοκλασάτα ονόματα της εκεί νύχτας. Μέσα και ο εν λόγω "ελληνας" εκ των κατεχομένων ορμώμενος, αλλά και γνωστών πολιτικών προσώπων του ευρύτερου "κεντροδεξιού" χώρου, για ανάπτυξη νέου τύπου χρηματοπιστωτικών εργαλείων made in Mykonos, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί με την βοήθεια της "τεχνογνωσίας" Αγιαβεφε:
 
🔸Το πλυντήριο μαύρων, σήμερα παρκαρισμένων στο Dubai, κλοπιμαία των Μαρινοπουλων και του σκανδάλου folie folie κλπ.
 
🔸Το ξέπλυμα "πολιτικού χρήματος" που συνεχίζει να παράγεται συνεχώς με ντιλακια που σχετίζονται και με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα περί της "συνεκμετάλλευσης" και στα οποία εμπλέκεται σχεδόν και όλη η "Σαμαρικη" ακροδεξιά  και ενδεχομένως και ντιλάκια του Κούλη με τον Σουλτάνο στον Βόσπορο μετά τείου.
 
Τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά το Μαρινάκι;;
 
Πριν ανοίξει το κουτί με τις καρπαζιές και δεν έχουν από που να φύγουν, ας πούμε ότι θεωρείται ως ύποπτη Πουτινίτσα λόγω μιας εμμονής της να φτιάχνει παβλοβα με μια μυστική συνταγή, από του Βενέτη. Και έσπευσε να βοηθήσει το κορίτσι στην εκτέλεση των εν λόγω σχεδίων ένεκα η πίεση να παρκαριστούν και νέα μαύρα, από Μόσχα μεριά, και της αγωνίας της "μην μείνει στην απ' έξω", τώρα που γυρίζει.
 
Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν οι καταγραφές των συνομιλιών όλων των ανωτέρω, όταν στήνουν δουλειές στην Μύκονο για λογαριασμό της Αγίας Οικογένειας. Ξέρετε ποιας: αυτής που ρίχνει που και που ένα μάτι στα μαγαζιά της δια της ΕΥΠ, μην τύχει και κλέψουν κανένα τίποτα παρατρεχάμενοι/ες εκ των ημετέρων και γίνουν όλα μπάχαλο και της πάβλοβας το κάγκελο.
 
Γλέντα τους Βαξεβανη!
 
Πάρε, πάρε  ΕΔΩ...
 
Early warning από τον Ιούλιο ΕΔΩ...
 
Ο ελληνικός καπιταλισμός behind the scenes ΕΔΩ... 

3 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Άσχετο κάπως...

Κάπου έπιασε το μάτι ΟΤΕ,δηλαδή Γερμανούς σε business στο άρθρο πιο πάνω.

Βρήκα τυχαία και κάτι παλαιά γερμανικά business...


"Τον Αύγουστο, μέχρι αστυνομικοί απεργούν για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά. Στις διαδηλώσεις και τις απεργίες της Πρωτομαγιάς του ’44, συλλαμβάνονται 100 υπάλληλοι της Τηλεφωνικής εκτελούνται οι 15. Η αναμνηστική πλάκα που υπήρχε στο κτίριο του ΟΤΕ στο Μαρούσι αφαιρέθηκε τη δεκαετία του ‘ 90 όταν απέκτησε μετοχικό μερίδιο η Deutsche Telecom."

ΠΗΓΗ

https://www.lifo.gr/culture/arxaiologia/i-athina-sta-hronia-tis-katohis-mia-tetraetia-protofanon-kakoyhion-alla-kai




Ανώνυμος είπε...

μιά η Φανυρόπιττα της Πίτζεον,
μιά η Πάβλοβα της ζωντοχήρας,
δεν θα βρούμε ησυχία
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Ξενοδόχε.....Πέραν των άλλων η ασχετοσύνη τους ονομάζει Πάβλοβα μια απλή κρέμα ζαχαροπλαστικής με φράουλες.