ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η Ρωσία θα απαγορεύσει την παρένθετη μητρότητα για αλλοδαπούς

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία θα απαγορεύσει την παρένθετη μητρότητα για αλλοδαπούς
 
Το μέτρο αποσκοπεί στην προστασία των παιδιών από εγκλήματα, δήλωσε ο επικεφαλής της κάτω βουλής του κοινοβουλίου. Η Κρατική Δούμα, η κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου, θα απαγορεύσει σύντομα στους αλλοδαπούς να πληρώνουν Ρωσίδες για να γίνουν παρένθετες μητέρες, δήλωσε ο πρόεδρος Βιάτσεσλαβ Βολοντίν. Ένα νομοσχέδιο για το θέμα θα ψηφιστεί στις αρχές Δεκεμβρίου, πρόσθεσε.
 
«Η πώληση παιδιών είναι απαράδεκτη», έγραψε ο Volodin στο κανάλι του στο Telegram την Κυριακή. «Τα τελευταία χρόνια, 45.000 νήπια που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα μεγάλο παράνομο επιχειρηματικό εγχείρημα με εκτιμώμενο κύκλο εργασιών άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ [2,04 δισεκατομμύρια δολάρια]».
 
Ο Βολοντίν δήλωσε ότι «τέτοια μωρά καταλήγουν συχνά σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις: γίνονται θύματα εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του παράνομου εμπορίου οργάνων, και υιοθετούνται από ομόφυλα ζευγάρια».
 
Οι νομοθέτες έχουν πιέσει για περιορισμούς στην παρένθετη μητρότητα, με ορισμένους να ζητούν την πλήρη απαγόρευση της πρακτικής στη Ρωσία. Ένα νομοσχέδιο που θα απαγόρευε τη χρήση παρένθετων μητέρων από αλλοδαπούς εισήχθη αρχικά πέρυσι.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ζήτημα που ανοίγει η Ρωσία δεν είναι αμιγώς εσωτερικό όπως σε πρώτην ματιά φαίνεται. Θα προσπαθήσει να το επεκτείνει σε διεθνές φάσμα. Ουσιαστικά είναι ένα ακόμα χτύπημα στην ΝΤΠ. Θα το δείτε στους επόμενους μήνες . Είναι το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει μετά τις απαγορεύσεις που έθεσε για τους ΛΟΑΤΚΙ ... Επικρίνοντας τη ρωσική νομοθεσία που απαγορεύει την LGBTQ, την παιδεραστία και την προπαγάνδα αλλαγής φύλου, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του έθνους, δήλωσε την Παρασκευή η πρεσβεία της Μόσχας στην Ουάσιγκτον. Προέτρεψε επίσης τις ΗΠΑ να σεβαστούν τις απόψεις του ρωσικού λαού.
 
Είναι  απλά ένα μόνο κεφάλαιο ενός πολέμου που ήδη μαίνεται εδώ και κάποια χρόνια. Της παραδοσιακής Δύσης και της νεοσύστατης Ανατολής. Μην μένετε μόνο στο νταμάκι της σκακιέρας που λέγεται Ουκρανία που προσελκύει τα βλέμματα . Υπάρχουν παράλληλα κινήσεις και σε άλλα νταμάκια όπως σε αυτά που κινούνται η Κίνα, οι αραβικές χώρες και οι χώρες της Μ.Α, η Ινδία, η χώρες της Αφρικής και της Λ Αμερικής Γενικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και αναβρασμός από τις μέχρι χθές αποκαλούμενες χώρες του τρίτου κόσμου
 
Η είδηση ΕΔΩ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: